Yenikapı - Şampiyonluk Kutlaması | 25 Mayıs 2025 | beIN Sports Haber

Doğru düzgün bilgilendirici afişler lazım öyle tik-tak, 25.05 vs gibi imalı gönderilerle 1 milyon kişiyi toplamak zor olabilir. Az zaman kaldı. Maksimum kalabalık için sokaklarda, billboardlarda falan yayınlanması lazım bu kutlama duyurusunun.

Doğru düzgün bilgilendirici afişler lazım öyle tik-tak, 25.05 vs gibi imalı gönderilerle 1 milyon kişiyi toplamak zor olabilir. Az zaman kaldı. Maksimum kalabalık için sokaklarda, billboardlarda falan yayınlanması lazım bu kutlama duyurusunun.
az olsun öz olsun

İyi mi olacak kötü mü olacak bilmiyorum ancak kim düşünmüşse iyi düşünmüş en azından farklılık olacak

Stadda hep aynı şeyler baymıştı

Keşke bir de takım müziği yapılsa her şampiyonlukta,fransanın 2018 dk şarkısı gibi

Biri diyor giriş paralı olsun diğeri 1000 Tl olsun..

Galatasaray'ın zengin taraftarlarından daha çok gariban taraftarları var..

Ömründe hayatında bir kere bile maça gidememiş tv de bile parayla izleyememiş taraftarlarımız var

Biri demiş fb olsa deli para kazanırdı.. doğru yalı çocuğu koçların ali gelenleri taraftar değilde müşteri gibi görürdü

Galatasaray bi his takımıdır herşey de para da değildir..

Kapitalizmin kölesi olmuş halkından uzaklaşmış bi Galatasaray'ı kimseler sevmez

Bırakın ekonomik durumları iyi olmayan taraftarlarımız en azından bir kere Galatasarayımızla sevinsin eğlensin

Galatasaray bavulla parayı iten Metin Oktay'ın klubüdür..
Bence bilet fiyatlarını aşağıdaki şekilde olabilir. İsteyen istediği fiyattan alsın, hiçbir farkı olmayacak

50 TL
100 TL
250 TL
500 TL
1000 TL
10000 TL

Sembolik bilet satsinlar ve durumu olanlar alsin. Kapida bilet kontrolu gibi bir sey olmasin, sembolik olarak yardim edelim. Insanlar bu kadar para vermek istiyorken neden bir fikir ile cikmiyorlar anlamiyorum.

Henuz denemedim ama kesin store'larda da urun kalmamistir ve bon bon insanlarin yuzlerine bakiyorlardir. Su anda ortaligin 5 yildizdan yikiliyor olmasi gerekiyor.

Aksam icin diyorum zaten yav , beklenen kalabalik olurda donus icin ya biraz erken ya da tenha vakti beklemek gerekir. Bide pazar gunu marmaray sefer saatlerini check etmek lazim en son ne diye ne olur ne olmaz
Marmaray'ın sefer saatleri falan uzatılır hep diye tahmin ediyorum.

Marmaray'ın sefer saatleri falan uzatılır hep diye tahmin ediyorum.
Metrolarda rahat uzatiyorlarda , marmarayda hic denk gelmedim gec saatlere.

Merakim pislik yapar mi bublar sogutlucesmede ... Euroleague ayagina disarida olur hepsi gene

Sembolik bilet satsinlar ve durumu olanlar alsin. Kapida bilet kontrolu gibi bir sey olmasin, sembolik olarak yardim edelim. Insanlar bu kadar para vermek istiyorken neden bir fikir ile cikmiyorlar anlamiyorum.

Henuz denemedim ama kesin store'larda da urun kalmamistir ve bon bon insanlarin yuzlerine bakiyorlardir. Su anda ortaligin 5 yildizdan yikiliyor olmasi gerekiyor.
kapı yok zaten rdaş o alan epey büyük bir yer istesede kapı koyamazsın yani , velev ki bilet satsın bunun vergilendirilmesi var satışa sunduğun platformda komisyonu var , var oğlu var yani hadi hepsini yaptın sembolik sattın bilete bakmadın nerde neyin gelirini göstereceksin yarın öbür gün en ufak bişeyde karaborsoyla vergi kaçırmayıla seni suçlayan güruh zaten açığını arıyor , çok destek olmak isteyen storede hayvan gibi iyi ürünler var gayet hem alsın destek olsun hem de giyinsin kuşansın

kapı yok zaten rdaş o alan epey büyük bir yer istesede kapı koyamazsın yani , velev ki bilet satsın bunun vergilendirilmesi var satışa sunduğun platformda komisyonu var , var oğlu var yani hadi hepsini yaptın sembolik sattın bilete bakmadın nerde neyin gelirini göstereceksin yarın öbür gün en ufak bişeyde karaborsoyla vergi kaçırmayıla seni suçlayan güruh zaten açığını arıyor , çok destek olmak isteyen storede hayvan gibi iyi ürünler var gayet hem alsın destek olsun hem de giyinsin kuşansın

Ornekleri var, hatta bu sekilde stadyum parasi toplayan bir kulup var Ingiltere'de. Covid zamani tiyatrolar da yapiyorlardi.

Sanal bileti kendi sitenden satarsin, vergi vs olaylari sattigin tshirt'te de var. Store'da urun var ama Galatasaray'in dunyanin her yerinde -Turk olan veya olmayan- taraftarlara sahip. Boyle bir sey yapilsa hos olurdu diye dusunuyorum. Karsiliginda da, insanlarin sosyal medyada paylasabilecegi bir gorsel gonderirsin numarasiyla vs olur biter. Yoksa store'dan yine hepimiz alis veris yapiyoruz. Neyse, benimkisi bir fikir.

Geri
Üst Alt