Yenikapı - Şampiyonluk Kutlaması | 25 Mayıs 2025 | beIN Sports Haber

GS Plus muhabbeti nedir GS Plus'la mı girilecek etkinlik alanına?

öyle dediler. ücretsiz ama. premium alırsan alan farklı yerden izliyosun. bide vip bilet sattılar 20bin tl ye. o en ön artık.
Güzelmiş. Gideceklerin çoğu son dakika indirecektir, "kapıda indiririz ya" diyecek bir toplumuz ne de olsa.

kapıyı çok beklemeyin siz genede. bazlar yetmiyor çok insandan. stadta da aynı sorun vardı. bırak bir şey indirmeyi whatsapp açılmıyor.

Ben zaten ilk çıktığında indirdim uygulamayı da piremyuma geçmedim daha, zaten Adana'dayım kutlamalara gidemeyeceğim. Genel olarak söyledim son dk. beklerler diye :

Kapılar açıldı bildirimi geldi

İzdiham olur diye gitmekten çekiniyorum adam anca 80 bin kisi gelir diyor 🙄🤣

Yenikapı'ya Çimlikapı deselermiş, ben yerlerin çim olduğunu bilmiyordum.

15.00-19.00 DJ Performansları

19.05 Konserlerin Başlangıcı

Konserler de 3 saat sürer heralde 50 tane isim vardı (ben olsam önce İgrek kardeşimizi, sonra saygıdeğer Alya hanımı en son da Kenan abiyi çıkarır 45 dkda bu defteri dürerim)

Bu esnada detaylı bir plan buldum

Sarı-kırmızılı kulüp, 24 Mayıs Cumartesi ve 25 Mayıs Pazar günü olmak üzere iki gün sürecek bir kutlama programı planlıyor.
Buna göre, 24 Mayıs Cumartesi günü DJ performansları ve Göztepe - Galatasaray maçı kutlamalara katılacak taraftarlarla birlikte Yenikapı Miting Alanı'nda izlenecek.
25 Mayıs Pazar günü ise saat 16.00'da Yenikapı Miting Alanı'na girişlere başlayacak.
Galatasaray Takımı, saat 17.30'da Galatasaray Lisesi'nden üstü açık otobüsle hareket edecek.
Sarayburnu'nda tekneye geçecek sarı-kırmızılı takım, Galatasaray Adası'ndan dönerek Yenikapı'ya ulaşacak.

Çok sayıda şarkıcının sahne alacağı kutlamada futbolcular, kendi seçtikleri şarkılarla sahneye çıkacak.
Galatasaray, organizasyonun sonunda ise şampiyonluk kupasını kaldıracak.
Planlanan kutlama programının 25 Mayıs Pazar günü geç saatlere kadar sürmesi bekleniyor.

Liseden başlayan serüven genelde eğlenceli oluyor

Bu sene farklı bi yere gidiolar acaba Sami yenin önünden geçerler mi

Geri
Üst Alt