Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.576
- 48.043
- 4.933
Zeus'tan kesin haber mi.Yağmur 10 gibi kesilecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zeus'tan kesin haber mi.Yağmur 10 gibi kesilecek
Vallahi orada olsam ben de eve giderdim, sanatçı dediğin 1 2 tane çıkar tek parça söyler gider bu ne cin düğünü gibi saatlerdir boş uğultu var forumdan takip etmeme rağmen başım ağırdı oradakiler nasıl dayanıyor acaba. Bir türlü sadede gelemeyen diziler vardır ya izlemesi eziyet onun gibi bir şey bu sanatçı olayı

boyleyimalper senın önunde kac tane pc acık,saniyede kac post giriyorsun öyle
Gitmediğime mutluyum şuan açıkçası.Vallahi orada olsam ben de eve giderdim, sanatçı dediğin 1 2 tane çıkar tek parça söyler gider bu ne cin düğünü gibi saatlerdir boş uğultu var forumdan takip etmeme rağmen başım ağırdı oradakiler nasıl dayanıyor acaba. Bir türlü sadede gelemeyen diziler vardır ya izlemesi eziyet onun gibi bir şey bu sanatçı olayı
marşları tutmuş marşlar besteler veya şarkılar üzerinden yapmak lazım orkestra ağırlıklı olmalı. Kıraç ifb ye 100 marşını cem karacanın işçi marşından kopyaladı mesela. Bizim çıldırın'da river plate bestesiydi.Marş şarkı işini yapamıyorlar. Her sözleri kelimeleri klişe maalesef.
SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi