Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kupanın reno üzerinde gelmesi bir ipucu olamaz mı AtamDursun Özbek yönetiminin Osi'yi alabileceği zaten gerçek dışı idi. Gerek yok daha fazla.
Kafasına koymuş adam kalmayacak belli uğraşmaya gerek yok daha fazlaÇok sıkıştırdılar adamı..
Yeşil ışık kalmadı artık.
Sarı ışığa geçti 2-3 hafta sonra kırmızı ışık yanar.
Kimse eline alıp bakmadı mı programı, akışı, saati. Gece 12 de kupayı görünce direkt en geç 09.00 demeliydi. Gündüz bile kaldırılsa olur, nostaljikGece 12 kupa kalkıyor. Gerçkten inanılmaz. Milletn evi boğaz kenarında tabi
Ağzına çok güzel vermişler baklavayı.
T nöbetine gel tunam gsnin geleceğini planlıcazŞimdi asıl işimize dönelim. Bu gecenin hesabı verilecek kelle alınacak kardeşim.
cuesta hangi yüzle tutup kaldırıyorsun o kupayı
Hangisinin.
İnanılmaz bi olay ya bu. Adam özellikle ben gidiyorum beni anons etmeyin demediyse çok çok büyük ayıp ettiler. Kimsenin adını bilmediği 5. kaleci çocuklar bile üçlü çektirdi yağmur altında millete.Morata'yı anons edemeyenlere yazıklar olsun diyorum bu gecenin rezaletlerinden biride buydu adamı anons et taraftar alkışlasın yazık size