Yenikapı - Şampiyonluk Kutlaması | 25 Mayıs 2025 | beIN Sports Haber

Ben demiştim Yenikapı organizasyonu fiyasko diye ve öyle de olmuş.

Kusura bakmayın gelen sanatçıları ne gençler ne 40 yaş üstü dinliyor cuestaya verdiğiniz parayla kralın kralı avrupada ses getirecek organizasyon yapılır.Utandığım birçok durum oldu.Ahlatspor kalitesinde bir kutlamaydı.Bunlardan acilen kurtulunmalı.Eş dost diye getirmişler ünlüleri.

Son düzenleme:
Bunlar eğlencedir arkadaşlar gülün geçin..

Aslolan rakibin bu şekilde kudurması

İçleri içlerini yiyor

Mutsuzlıktan baskete tutunmuslar

Kuduruyorlar

Böyle enayi gibi kendilerini avuttuklarında zevkten 4 köşe oluyorum
Başkan pizzanı ye aç kalma. Bugün yorulduk

Şu efe'yi de üzmemek lazımdı ya gece gece kafama takıldı, çocuk daha. Kutlamalarda gencecik çocuk yuhalanır mı ne kadar görgüsüz terbiyesiz insanlar var arkadaş ya. Maç anında statta yapılması bile bir nebze karşılanabilir ama her şey olup bitmiş şampiyonluk ile taçlanmış kutlamların olduğu bir zaman diliminde olmamalıydı bu.

gerizekalı olduğum için gitme gafletinde bulundum bizim bu kutlamada konser işini komple salmamız lazım, 2-3 şarkıcı toplam bi saat söylesin yeter sonra takım gelsin

saçma sapan konser çalacak diye saatlerce insanlar mahvoluyor takım gelince enerji sabır hiçbir şey kalmıyor, en baştaki enerji hevesle takımı karşılasak bambaşka ortam olur

geçen sezon statta da aynısı olmuştu ama yine hem bu kadar sürmemişti hem de statta olduğu için yine daha dengeliydi

İşin sonunda hatasıyla doğrusu ile sinirleri zorlayan 1-1.30 saatlik zaman dışında gayet eğlenceli geçen bir kutlamaydı başı ve sonu güzeldi. Orada olan taraftarlar unutulmaz anılar edinmiştir kendilerine de

diyorum. En kötü günümüz böyle olsun.

Geri
Üst Alt