Yenikapı - Şampiyonluk Kutlaması | 25 Mayıs 2025 | beIN Sports Haber

gece 12de kaldirilan kupa

etkinlik rahat 9 saattir sürüyor ama sen kupayi gece 12de kaldiriyorsun

orada olsaydim söve söve eve gitmistim o kadar uzun süre beklemeden

yagmur yagmasa bile cekilecek bir dert degil

cogu insan ac susuz orada saatlerce bekledi muhtemelen

cok agir seyler yazmak istemiyorum simdi ama bu da ciddi bir istifa sebebidir

Gökhan kırdar, güliz ayla, osimhen, Muslera ve mertens ailesi dışında rezalet bir organizasyondu

Dursun Özbek ve yönetiminin yapacağı anca bu kadar olur zaten. Beceriksizler

Bir iki tane şarkıcı çıkar, güzel bir koreografi yaparsın, bir konser verirsin. Ondan sonra ana plana dönersin, şampiyonluğu kutlarsın. Bildiğin, dün akşam şarkıcıların PR'ını yaptık; saçma sapan şarkılar. Ben böyle bir şey görmedim.

En kötüsü Metin Öztürk boynuna madalya taktı. Ya yönetimin orada ne işi var, o sahnede?

Bir de şaka gibi, akşam yağmurun yağacağı gözüküyor. Yani gece yarısına kadar kutlamayı uzattılar. Ya bunu erkene çekseydin, 9-10'da bitirip çıkalım.

Kenan'a zaten girmiyorum; hem DJ kabinini bozdu, hem de sinirleri alt üst etti. O nasıl bir saçma şarkı öyle?

Bir de şaka gibi, akşam yağmurun yağacağı gözüküyor. Yani gece yarısına kadar kutlamayı uzattılar. Ya bunu erkene çekseydin, 9-10'da bitirip çıkalım.

Kenan'a zaten girmiyorum; hem DJ kabinini bozdu, hem de sinirleri alt üst etti. O nasıl bir saçma şarkı öyle?
Yoo bence girelim.

biz yine kutlama eleştiriyoruz 15 senedir kutlama yüzü göremeyen ezikler 10 takımla oynanan basket kupası icin deliriyor
Biraz baktim, gene klasik kupayla ne yapacagini bilememisler disardan nusret koctan daha fazla baskan gibi duruyor.

Ama dusununce iyiki sabahtan isim cikti ve yetisemedim. Niyetim vardi gitmeye yalan yok.

Hem yorgunluk, hem yagmur saatlerce, hem eve donus, bide burasini kilitlediler baya, ustumde forma bunlarin icinden eve gitmek zorunda kalirdim. Sinir krizi gecirirdim heralde

En dogru yorum yapilmis.

En az 4 performans cok gereksizdi ve uzatildi.

Takim geldikten sonra 1.5 2 saat sure gecti bu yuzden.

Halbuki yagmur baslamadan kafasi guzel kenan cikip futbolcu olayi olsaydi tam tadinda ve zamanli bitecekti bu is. Sahne alacak adamada alkol basmahin herif "aletlerim bozuldu yeaaas" diye kaldi akilda

Iskence haline geldi cok fazla taraftar icin, metro vs nin halini dusunemiyorum donuste nasil tiklim tiklim donmustur millet evine. Bunu yasayan taraftar bir daha herhangi bir organizasyina katilmadan 2 kere dusunur heralde. Yonetim fena sivadi o acidan. Kula geldiginde de ordu gibi doldular sahneye

Bu isin basarisiz kisimlarini unutturmanin tek yolu basaksehir macinda abartisiz bir seyler.

Mertens ve muslera on planda olacak sekilde.

Yaşandı bitti kaygısızca.
Sonraki senelerde de böyle büyük org. yapılacaksa ders alınmalı, herkesin ortak fikri bu kadar şarkıcıya gerek olmadığı

ve Avrupa'da gündüz gözüyle böyle org. yapılıyor, ben Bayern'in 23:00'te kupa kaldırdığını anımsamıyorum meydanlarda,
gündüz ver bitsin işte, saatleri geri çekin.

Neyse olan oldu 5. yıldız hayırlı uğurlu olsun, devamı hemen gelsin, şampiyonluklarımız devam etsin.

:sarıkalp::kırmızıkalp:

Geri
Üst Alt