Yenikapı - Şampiyonluk Kutlaması | 25 Mayıs 2025 | beIN Sports Haber

Yaşandı bitti kaygısızca.
Sonraki senelerde de böyle büyük org. yapılacaksa ders alınmalı, herkesin ortak fikri bu kadar şarkıcıya gerek olmadığı

ve Avrupa'da gündüz gözüyle böyle org. yapılıyor, ben Bayern'in 23:00'te kupa kaldırdığını anımsamıyorum meydanlarda,
gündüz ver bitsin işte, saatleri geri çekin.

Neyse olan oldu 5. yıldız hayırlı uğurlu olsun, devamı hemen gelsin, şampiyonluklarımız devam etsin.

:sarıkalp::kırmızıkalp:
Aynen oyle , pazar gunu, sehir ayarlanmis senin isine gucune . Baslat 14.00 te 15:00 te.

2 3 minik detayin 600 BIN taraftar goruntusunun icine etmesi cok kotu oldu

org şirketinin adını öğrenmek lazım
Sikinti bana gore yonetimde org sirketinde degil ki.

Soylersin cok bu kadari su 4 ismi eleyelim. 15:00 te muzigi vs baslatalim takim gelince esas isimlerle bitirirz bu isi demeso gereken yonetim

Sikinti bana gore yonetimde org sirketinde degil ki.

Soylersin cok bu kadari su 4 ismi eleyelim. 15:00 te muzigi vs baslatalim takim gelince esas isimlerle bitirirz bu isi demeso gereken yonetim
yönetim mi var başımızda Can? Bu org şirketi kimse öğrenilmeli yarın bir gün yine buna verirlerse taraftar bilmeli.

Saat 20.00 gibi prime time da kupayı kaldırırsın.. İnsanlarda ona göre organize olur.. İşi olan var, okulu olan var.. Sonra tefoyu mu kekoyu mu kimi çıkarıyorsan çıkar..

O kadar yağmurda gece yarısı kupa kaldırmak tam bir mallıktı.. Şarkıcıların çoğu da berbattı, perdormanslar rezaletti. Atiye, Altay, Enbe, Kenan, Tefe mi tüfe mi her ne b.ksa.. Ne gerek var yahu bunlara..

yönetim mi var başımızda Can? Bu org şirketi kimse öğrenilmeli yarın bir gün yine buna verirlerse taraftar bilmeli.
E tamamda son sozu soyleyen , ya da isi denetlemeyen kim... Yonetim. Org sirketi parasina bakar diger isler umrunda olmazki

org şirketinin adını öğrenmek lazım

Dalın.

Screenshot_20250526_091802_Samsung Internet.webp

Butun bunlarin arasinda 600bin insan onunde okan buruk istifa "şamatasina"

Osimhen ile ilgili hocaya mikrofon uzatilinca " ne diyim bilemedim simdi, stay with us hih hih hih" kismina ne diyorsunuz?

Butun bunlarin arasinda 600bin insan onunde okan buruk istifa "şamatasina"

Osimhen ile ilgili hocaya mikrofon uzatilinca " ne diyim bilemedim simdi, stay with us hih hih hih" kismina ne diyorsunuz?
o kadar alkolün üstüne o dakka mikrofon uzatan hobdedik e sormak lazım onu.

Dün baya sinirliydim çok ağır şeyler yazdım az önce kahve içerek tekrar sakin kafa ile izledim daha kötü geldi, galatasaray tarihinin değil dünya futbol tarihindeki en büyük fiyaskolardan biri oldu. Günay sahnesi şartelleri attırıyor ben de adam eşiyle çocuğuyla mutlu mutlu sahneye çıkarken dönüp sizin ben ananızı avradınızı dememek için zor tuttu kendini. Gencecik çocuğun ıslıklanması yuhalanması ( efe ) ki bu orada ki insanlara yazmaz bu basiretsizlere yazar saatlerce ayakta durmak ve işlerin olumsuz gitmesi negatif bir kitle histerisi yarattı. Okan istifa falan sarkazmlarına girmeyeceğim bile her şeyi ile korkunç bir gündü youtube geçmişinden siliyorum videoyu bir daha umarım dün ile alakalı hiç bir videoya denk gelmem mertens ve eşi dışında.

25. kere şampiyon olmuşsun, rakiplerine 2'şer yıldız fark atmışsın. Geri kalanın ne önemi var ki? 1 yıllık iş yapıp 1 gününü mü konuşuyoruz? Niye bu kadar takıldı millet kutlama işine anlamıyorum.

Ne abarttınız be kardeşim kutlamaları ya! Sosyal medya'da koçtroller bizim taraftarı gazlıyor. bizim yeni yetme, etkileşim manyağı, kendine Galatasaray taraftarı diyenler de trollerin gazına gelip bok atıyor.

Adamlar 12 yıldır şampiyon olamıyor. Tabikide kudurup bok atacak ve insanların kutlama hevesini zedelemeye çalışacak. 12 yıl önce şampiyon olduklarında kutlamalara sivas kangalı getirip tavukları pişirmişem şarkısıyla kutlama yapan loser oğlu loser camia bizim kutlamalara bok atıyor. Bizimki etkileşim manyakları da olayı dramatize ettikçe ediyor. 1 milyon kişiyle kutlama nerede görülmüş ? Olayın tadını çıkarın bokunu çıkarmayın yeter artık ya.

25. kere şampiyon olmuşsun, rakiplerine 2'şer yıldız fark atmışsın. Geri kalanın ne önemi var ki? 1 yıllık iş yapıp 1 gününü mü konuşuyoruz? Niye bu kadar takıldı millet kutlama işine anlamıyorum.
3 gün önce karar verildiğinde buna üstüne basa basa da söylendi illaki kusurlar olacak farklı bir şey deniyoruz diye. normal görüyorum ben. orası konser olarak dizayn edilse süreler tamdı aslında. kupa töreninin uzunluğu unutulmustu. en fazla 9da törene geçilmeliydi. o kadar insan toplu tasımalarla evine döndü o kadar yağmuru yedikten sonra. hava durumu belli en azından oradakilere yağmurluk dağıtılsa iyiydi. organizasyonda çıkanlardan ziyade bu daha sıkıntılı bi durum. min. 10 saat ayakta duran insanlara ve futbolcular için oraya koşmuş kişilere alet bozuldu vb. şeylerle tadsızlık yapılması sıvadı resmen. kısa sürenin dezavantajlarıydı. o abuk sabuk adamları sahneye atan organizasyon firmasınında abv. blok keko kardesler falan o ne ya. hayatımda duymadım ne isimlerini ne şarkılarını. atiye mi kaldı ya. hadi şarkı falan yapar çıkar o zaman da sacma sapan şarkılara insanların zamanından çaldılar.

Geri
Üst Alt