Yenikapı - Şampiyonluk Kutlaması | 25 Mayıs 2025 | beIN Sports Haber

3 gün önce karar verildiğinde buna üstüne basa basa da söylendi illaki kusurlar olacak farklı bir şey deniyoruz diye. normal görüyorum ben. orası konser olarak dizayn edilse süreler tamdı aslında. kupa töreninin uzunluğu unutulmustu. en fazla 9da törene geçilmeliydi. o kadar insan toplu tasımalarla evine döndü o kadar yağmuru yedikten sonra. hava durumu belli en azından oradakilere yağmurluk dağıtılsa iyiydi. organizasyonda çıkanlardan ziyade bu daha sıkıntılı bi durum. min. 10 saat ayakta duran insanlara ve futbolcular için oraya koşmuş kişilere alet bozuldu vb. şeylerle tadsızlık yapılması sıvadı resmen. kısa sürenin dezavantajlarıydı. o abuk sabuk adamları sahneye atan organizasyon firmasınında abv. blok keko kardesler falan o ne ya. hayatımda duymadım ne isimlerini ne şarkılarını. atiye mi kaldı ya. hadi şarkı falan yapar çıkar o zaman da sacma sapan şarkılara insanların zamanından çaldılar.
Yazarken oraya giden insanları da düşündüm. Yazdığın şeylerin sinir bozucu olduğunu vs. Ben neredeyse hiç takip etmedim bu arada, ara ara baktım sadece. Ama taraftarlık biraz da böyle be abi. Young Boys ya da AZ Alkmaar maçındaki kadar rezil ve çaresiz hissetmemişlerdir en azından kendilerini.

anket açılmış tepede

Harika başlayıp rezalete gittiği için ortalama olarak idare eder seviyesinde kaldı.

Bazı sanatçıların kaşesini artırmak için 700.000 taraftar ve teknik ekibin 7 saat islatildigi ve soğukta bekletildiği organizasyon oldu.

Butun bunlarin arasinda 600bin insan onunde okan buruk istifa "şamatasina"

Osimhen ile ilgili hocaya mikrofon uzatilinca " ne diyim bilemedim simdi, stay with us hih hih hih" kismina ne diyorsunuz?
60 bin bile kalmamıştı o ana çok üzücü. Topçular zaten olaydan kopmuş vaziyette zil zurna. Okan istifa işi bir kaç aya ters tepecek, gülen taraftar yok uzatıyorlar.

+2 sunucu da süre gereksiz uzayınca saçmalamaya başladı. Oyuncu hanımefendi zaten aşırı hazırlıksız ve acemi kaldı.

Hop dedik Ayhan bir ara stay with us pleaseee pleaseee diye bağırıyordu yav please dedin diye mi kalacak adam. Yalvarma boyutuna geçti iş orda artık.

En geç 8 dedin mi bitecekti kutlama her şey çok daha güzel olabilirdi.
Neyse bu da bizim için ilkti, stadyum kutlamasına benzemiyor gördüler ve ders aldılar. Çok daha güzellerini yaşamak dileğiyle diyelim.

Şaka bir yana Dinçer bey şahsi pr’ı için ne kadar para harcadı acaba bugüne kadar ??

Taa 2007’de her iç saha maçında ligtv’de kendini çektiriyordu :asd:

Ben hâlâ Danyal admirin "Kenan alet su aldı dedi" sözündeyim.

Son düzenleme:
Şarkıcıları eyleme organizasyonu oldu. Taraftarlar ve futbolcular için ise eziyet oldu

Gripin iyiydi ama ufakta olsa o kalabalığı görünce Rayban'in kayıt özellikli gözlüğe tıklayıp Queen'in FreeAİd miydi o event hatırlamıyorum , ona ufak özenmiş olmaları gözümden kaçmadı :D

Gr06fL2WUAEZ7dI

Biz haklı olarak kutlamaları eleştiriyoruz dünden beri ama şikeciler bilmem kaç sene sonra Şampiyon olursalar 24 saat rambo okan şarkı söylese bile ses çıkarmazlar herhalde.
Keşke hep tek derdimiz Şampiyonluk kutlamalarında olan kötü organizasyon olsa.

Kenan dün karizmayı fena çizdi yalnız.

O nasıl rezil bir "performans" 'tı öyle.

O kadar taraftara çok büyük eziyet yapıldı. Hava durumu ayrı bir alem pazar günü akşam olması ayrı bir alem, sanatçıların şarkıları uzatmaları ve kaliteleri ayrı bir alem nerden tutsan elde kalıyor.

Geri
Üst Alt