Yenikapı - Şampiyonluk Kutlaması | 25 Mayıs 2025 | beIN Sports Haber

Dün baya sinirliydim çok ağır şeyler yazdım az önce kahve içerek tekrar sakin kafa ile izledim daha kötü geldi, galatasaray tarihinin değil dünya futbol tarihindeki en büyük fiyaskolardan biri oldu. Günay sahnesi şartelleri attırıyor ben de adam eşiyle çocuğuyla mutlu mutlu sahneye çıkarken dönüp sizin ben ananızı avradınızı dememek için zor tuttu kendini. Gencecik çocuğun ıslıklanması yuhalanması ( efe ) ki bu orada ki insanlara yazmaz bu basiretsizlere yazar saatlerce ayakta durmak ve işlerin olumsuz gitmesi negatif bir kitle histerisi yarattı. Okan istifa falan sarkazmlarına girmeyeceğim bile her şeyi ile korkunç bir gündü youtube geçmişinden siliyorum videoyu bir daha umarım dün ile alakalı hiç bir videoya denk gelmem mertens ve eşi dışında.
Evet yaaa Günay çok sinirlendi.Hala siniri geçmemiştir:) Bence çok daha iyi hazırlanılabilirdi.Birçok şey gereksizdi.Gece saat 23.00olmuş,hiç oynamamış oyuncuları tek tek anons edilmesinden tutun.Tutun da tutun.

Bence de bu kadar uzun olmamalıydı, bu hususa katılıyorum çoğu insan iş-okul için erkenden ayrılmak zorunda kaldı. Bu kadar sanatçıya gerek yok bu ders olsun. Kutlamanın en güzel kısmı kupa töreni oldu. Alanda bulunanlar en çok o bölümde eğlendi.

Ne yapmak lazımmış Yenikapı da yapmamak lazımmış.
Yenikapı Yenikapı olalı böyle rezalet görmemiştir.
Neresinden tutarsanız elinizde kalıyor.

Gesem tarihe geçti yine
Ama rezil olarak
İlklerin ve enlerin takımı arkadaş

Gr06fL2WUAEZ7dI

O kadar uçmuş ki kendisini Ibiza'da sanıyordu.

buna alkol vermeyin bir daha.

Başkanın konuştuğu kesit yok mu

Coskunun tavan yaptığı anlardan biriydi

Bu arada bence organizatör yok ortada ,eray denen herif varsa işin başında o herkese demis gelin istediğini kadar kalın sahnede yani en rezil organizatör bile böyle birsey yapmaz ,prime izlenmeye göre saat program belirler

Dün gece genel geçer bakmıştım. Şimdi genelini izledim öncesinde üstte yazdığım öngörülerin tuttuğunu gördüm. Bu organizasyonun "Headliner" performansı şampiyonluk kutlaması. Onun dışındakiler Warm Up'tır. Ortamı ısındıranlardır. Bu ortamı ısındırma yöntemlerinde çok eski kafa kalmışlar. Onun dışında sahne falan gayet güzel. Teknik sıkıntılar her yerde olur.

Asıl sorun, program akışını işin uzmanlarının yapmamış oluşu. Bana organizasyon akışını sen planla deseler 3 tane Galatasaraylı ünlü çıkarır 5'er dakika konuşma yaptırırdım. Örnek isimler;

Ata Demirer

Şahan Gökbakar

Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu veya İrem Derici (Sevdiğimden değil ama bu ortamları coşturabilecek bir kadın)
Hem biraz mizah hem de insanların ilgisini çekecek isimler olurdu. Seyircinin odak sahnede kalırdı.

Sunucuları da Süheyl-Behzat ikilisi yapardım.
Screenshot Capture - 2025-05-26 - 13-16-44.webp

Bunun üzerine sadece 2-3 sanatçı çıkarırım onlar da tribünlerde söylenen parçaları söyleyen sanatçılar olurdu. Kalabalık katılımcı olmaya devam ederdi.

Gökhan Kırdar - Yerine Sevemem Performansı

Simge - Aşkın Olayım

Belki Kenan Doğulu - Rütbe parçası da eklenebilir.

Sonra kutlamaya geçer geceyi bitirirdim. Akış güzel bir organizasyonun içine limon sıkmış biraz.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt