Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fena olmazdı ama zaten geçen hafta taze taze dibine kadar coştuk
Yağmur yüzünden ses sistemi bozuldu. Sen nasıl iş takip ediyorsun. İstifa et hemen.otobüse gectik!!!
siyasal islamcı mısın?Bir elestiri de oyuncularimiza
Cocuklugumdan bu yana defalarca sampiyonluk kutlamalari yasadik
Son iki yildir yapilan kutlamalar disinda bu kadar insanlara göstere göstere alkol ve puro icildigini görmedim
Özel hayatlarinda istediklerini yaparlar veya kameralarin olmadigi yerlerde yapabilirler ama sirf avrupa da yapiyorlar diye bizim de yapmamiz yanlis
Alkol de puro da sagliga zararli ve bu kutlamalari kücük cocuklar da izliyorlar
Cocuklarin örnek aldigi topcularimiz var bunu her seremoni de görüyoruz,gol sevinclerini oynadiklari futbolu örnek alsinlar ve böyle bir görüntü vermesinler
saygı duysiyasal islamcı mısın?
siz saygı duyun dostumsaygı duy
alkole karşıyızsiz saygı duyun dostum
napim dostumalkole karşıyız
icardi bira göbegi yaptınapim dostum
Bir elestiri de oyuncularimiza
Son iki yildir yapilan kutlamalar disinda bu kadar insanlara göstere göstere alkol ve puro icildigini görmedim
Özel hayatlarinda istediklerini yaparlar veya kameralarin olmadigi yerlerde yapabilirler ama sirf avrupa da yapiyorlar diye bizim de yapmamiz yanlis
Cocuklarin örnek aldigi topcularimiz var bunu her seremoni de görüyoruz,gol sevinclerini oynadiklari futbolu örnek alsinlar ve böyle bir görüntü vermesinler
Futbol da akillara zarar, tribalist mentaliteyi reklam eden yoneticileri yasaklasak - belki ilk once cocuklarimiza insan olmayi ogretelim.alkole karşıyız
Bir elestiri de oyuncularimiza
yallah arabistanabiz daha bu memleketin musluklarından rakı akıtacağız rakı!