GSC Haber YENİLENDİK! | GSCimbom 2018

Hangi Sistem Daha İyi?

• Yeni forum

Oy: 49 61,3%
  • Eski forum

Oy: 31 38,8%

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Açilista pizza ve citir tavuk topu verecek misiniz

Engellediğimiz üyeyi tamamen buharlaştırabilecek miyiz?

Bu özellik içim para ödemeye hazırım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tesekkurler

herkesin kimlik numarasi ve gercek ismiyle ve tek uyelik yapmak zorunda kalacagi yeniligi de bir gun gormek dilegiyle

korkakligin luzumu yok , herkesin yazdigindan sorumlu oldugu bir forum cok daha saglikli ilerler

bu sekilde birakarak tamamen forumu yonetenlerin riski ve sorumlulugu artiyor , o insanlara da haksizlik oluyor

Emrah Yıldırım , adminler hariç (mod dahil) istediğimiz üyeyi engelleme konusu çok önemli. öyle olmalı ki engellediğimiz adam hiçbir yerde karşımıza çıkmamalı . misal ben refik'i engelleyemiyorum .

@Emrah Yıldırım , adminler hariç (mod dahil) istediğimiz üyeyi engelleme konusu çok önemli. öyle olmalı ki engellediğimiz adam hiçbir yerde karşımıza çıkmamalı . misal ben refik'i engelleyemiyorum .

Adminler de engellenebilir , admin in uyeye ulasmasi engellenemez ama adminlerin bir konuya yazdigi yorumu gormek zorunda olmamalisin . Yani katman katman ayarlanabilir bunlar , osman seden den (eger ismi buysa) yardim alin , biliyor bu ayarlamalari

Tesekkurler

herkesin kimlik numarasi ve gercek ismiyle ve tek uyelik yapmak zorunda kalacagi yeniligi de bir gun gormek dilegiyle

korkakligin luzumu yok , herkesin yazdigindan sorumlu oldugu bir forum cok daha saglikli ilerler

bu sekilde birakarak tamamen forumu yonetenlerin riski ve sorumlulugu artiyor , o insanlara da haksizlik oluyor

sinan bu dediğin yanlış bir şey. iş adliyeye varınca zaten siteden ip bilgileri istendiği anda deşifre olursun . kaldı ki kimlik numaramı neden nete açayım ?farz et site saldırıya uğradı veriler çalındı ne olacak ? diğer bir husus da ban yiyen adam tamamen ilişiği kesilir . belki akıllanacaktı belki tekrar şansı hak ediyor.

Daha modern ve sosyal bir ortam olacağız :hat:

Kullanıcı dostu gelişmiş bir forum olacak arkadaşlar ;)

Uye engellemede sorun olan detay , o engellenen uyeden bir alinti yapildiginda alinti icerisinin bos cikmasi durumunda yasanacak kargasa

mesela ben fatih (ornek olarak) hakkinda bir elestiri yaptim , bir x uye de o mesajimdan alinti yapti , "haklisin fatih ile ilgili o dediginde ama kufur de etmemelisin.." yazdi

belki raporlayacagi bir kufuru goremezsin , ama baskalarinin gordugunu bilirsin , ve bu bir kargasa yaratir , sikayete bagli hakaretler raporlanmasi gerektiginden ama gormedigin icin raporlayamayacagindan baskalarinin sana edilen kufuru raporlamasi gerekir ama muhattabi kendisi olmadigi icin kaale alinmayabilir

sakincalarini cogaltabilirim

dunyanin en basit forum sistemine sahip ua bu isi 10 sene once cozmus , ne engelleme var ne bir sey ..

ama kufur kiyamet olunca o kisi engelleniyor bir sure , ve herkesin kim oldugu belli , baska uyelikle gelse bile yine bir gercek kisi tc si bularak gelmek zorunda , ki ortaya ciktiginda iki uyelik de haftalarca yasaklaniyor

ayrica herkes yazdiklarindan sorumlu olmus oluyor

Adminler de engellenebilir , admin in uyeye ulasmasi engellenemez ama adminlerin bir konuya yazdigi yorumu gormek zorunda olmamalisin . Yani katman katman ayarlanabilir bunlar , osman seden den (eger ismi buysa) yardim alin , biliyor bu ayarlamalari
herzaman bu konuda yardıma hazırım reis.
bu arada adım osman seden evet. armatörüm

Forum ne istiyor ki de karşılamıyor?

Eklentiler artık güncellenmiyor.Sistemler değişiyor ama vB bittiğinden yenilenemiyoruz problem yaşıyoruz.Üyelere daha sosyal bir ortam oluşturamıyoruz.

beğenmedi laykıda olacak mı?

Of korz no

@Emrah Yıldırım , adminler hariç (mod dahil) istediğimiz üyeyi engelleme konusu çok önemli. öyle olmalı ki engellediğimiz adam hiçbir yerde karşımıza çıkmamalı . misal ben refik'i engelleyemiyorum .

O aklımda Fatih, halletmek istiyoruz bakalım inşallah.

Şu an öyle bir ayar yok mevcutta olsa zaten yaparız ama bakacağız.Admin engellenemez ama engellesen nasıl göreceksin bunları :D bakalım olur mu olmaz mı göreceğiz.

rabbım gazamızı mubarek eyle

Geri
Üst Alt