- 10 Nisan 2013
- 59.600
- 43.248
- 3.943
Hayır.Like dışında kaybımız yok.Tabi silinen konularımız vardı temizlik yapmıştık sayaca yansır onlar mesaj sayılarında değişme olabilir.Mesaj kaybı fln olacak mı ?
Yiğit'in sağlığından endişe ediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır.Like dışında kaybımız yok.Tabi silinen konularımız vardı temizlik yapmıştık sayaca yansır onlar mesaj sayılarında değişme olabilir.Mesaj kaybı fln olacak mı ?
Yiğit'in sağlığından endişe ediyorum
Forum ne istiyor ki de karşılamıyor?
Söyle ihrac edelim ayipsin.Engellediğimiz üyeyi tamamen buharlaştırabilecek miyiz?
Bu özellik içim para ödemeye hazırım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@Emrah Yıldırım , adminler hariç (mod dahil) istediğimiz üyeyi engelleme konusu çok önemli. öyle olmalı ki engellediğimiz adam hiçbir yerde karşımıza çıkmamalı . misal ben refik'i engelleyemiyorum .
Tesekkurler
herkesin kimlik numarasi ve gercek ismiyle ve tek uyelik yapmak zorunda kalacagi yeniligi de bir gun gormek dilegiyle
korkakligin luzumu yok , herkesin yazdigindan sorumlu oldugu bir forum cok daha saglikli ilerler
bu sekilde birakarak tamamen forumu yonetenlerin riski ve sorumlulugu artiyor , o insanlara da haksizlik oluyor

Onu ayarlamaya çalışıcaz aklımda.Engellediğimiz üyeyi tamamen buharlaştırabilecek miyiz?
Bu özellik içim para ödemeye hazırım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kullanıcı dostu gelişmiş bir forum olacak arkadaşlar![]()
herzaman bu konuda yardıma hazırım reis.Adminler de engellenebilir , admin in uyeye ulasmasi engellenemez ama adminlerin bir konuya yazdigi yorumu gormek zorunda olmamalisin . Yani katman katman ayarlanabilir bunlar , osman seden den (eger ismi buysa) yardim alin , biliyor bu ayarlamalari
Forum ne istiyor ki de karşılamıyor?
beğenmedi laykıda olacak mı?
@Emrah Yıldırım , adminler hariç (mod dahil) istediğimiz üyeyi engelleme konusu çok önemli. öyle olmalı ki engellediğimiz adam hiçbir yerde karşımıza çıkmamalı . misal ben refik'i engelleyemiyorum .
Adminler de engellenebilir , admin in uyeye ulasmasi engellenemez ama adminlerin bir konuya yazdigi yorumu gormek zorunda olmamalisin . Yani katman katman ayarlanabilir bunlar , osman seden den (eger ismi buysa) yardim alin , biliyor bu ayarlamalari
Bilgin varsa neden olmasın Osmancımherzaman bu konuda yardıma hazırım reis.
bu arada adım osman seden evet. armatörüm
reis admir ve spurb modlar bana cevap vermiyor iplemiyor. bari sen ver beğenmedi laykı geri gelecek mi?Daha modern ve sosyal bir ortam olacağız![]()