- 14 Haziran 2009
- 30.038
- 15.144
- 3.063
Kına yakarsın işte fena mıYoksay özelliği adam gibi çalışıyor bu sefer, teknik ekip falan dinlemiyor çat diye yok ediyor mesajı.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kına yakarsın işte fena mıYoksay özelliği adam gibi çalışıyor bu sefer, teknik ekip falan dinlemiyor çat diye yok ediyor mesajı.![]()
Forum kapalıydı. CIP lounge demişken 3 saat önce gidip orada Piano çaldım.Üstat nerelerdesin? Cip lounge'lardan az vakit ayırda foruma ugra
Vakit kaybetmeme adına ufak detayları halletmeden açtık. Zamanla daha iyi istenilen gibi olur. Geçtiğimiz bu sistem eskiye göre daha esnek. İsteklere taleplere daha çabuk basit cevap verebileceğiz.Alışmak elbette ki zaman alacaktır. Mesela yeni mesajlar bölümüne alışmak benim için oldukça zor olacak. Ama baktığımız zaman tasarımdan tutunda, ergonomik tasarımı ile oldukça kullanışlı olduğunu görebiliyoruz. Dediğim gibi diğerlerine nasıl alıştı isek,yada iseniz buna da alışacağız. Hakikaten çok güzel olmuş. Ufak tefek aksaklıklar olmasını da mazur görmemiz gerekiyor. Ben mesela karşılaştığım ufak tefek sorunları da arkadaşlarımıza bildireceğimi de beyan ederim. Sizde ediniz.
Danyal öksüz gibi hissettim kendimi 12 saat boyuncaVakit kaybetmeme adına ufak detayları halletmeden açtık. Zamanla daha iyi istenilen gibi olur. Geçtiğimiz bu sistem eskiye göre daha esnek. İsteklere taleplere daha çabuk basit cevap verebileceğiz.
Herkesin memnun kalip daha güzel vakit geçireceğinden eminim.
Hayırlı olsun tekrardan. Eksik gedikleri birlikte halledeceğiz artık.
GSCimbom Mobile App
Gecmisteki kahince postlarima ulasabiliriz o haldeForumun arama motoru da gelişmiş yaw.Eskiden aradığımda hiçbir şey çıkmıyordu.
Arkada yapılan işleri düşündüğümüzde çok hızlı geçiş yapıldı abi. Emrah ve yunus başta olmak üzere çok uğraşildi hızlı bi şekilde geçiş için.Danyal öksüz gibi hissettim kendimi 12 saat boyuncaVakit kaybetmeme adına ufak detayları halletmeden açtık. Zamanla daha iyi istenilen gibi olur. Geçtiğimiz bu sistem eskiye göre daha esnek. İsteklere taleplere daha çabuk basit cevap verebileceğiz.
Herkesin memnun kalip daha güzel vakit geçireceğinden eminim.
Hayırlı olsun tekrardan. Eksik gedikleri birlikte halledeceğiz artık.
GSCimbom Mobile AppElimde telefon sürekli kontrol ettim Mobilden ama açılınca hemen geldik.
Allah razı olsun. Emek veren herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Bu aile içerisinde yer almaktan dünde olduğu gibi bugün de gurur duyuyorum. En büyük GALATASARAY !Arkada yapılan işleri düşündüğümüzde çok hızlı geçiş yapıldı abi. Emrah ve yunus başta olmak üzere çok uğraşildi hızlı bi şekilde geçiş için.
GSCimbom Mobile App
Gecmisteki kahince postlarima ulasabiliriz o halde
Gecen sezon seni caps manyagi yaptigim tahmin konusu nerde?Gecmisteki kahince postlarima ulasabiliriz o halde
Süper Lig puan tahmini başlığını bulamıyorum.Sen aradığında sana bulup göstermiştim.Şimdi kendim bulamıyorum.![]()