GSC Haber YENİLENDİK! | GSCimbom 2018

Hangi Sistem Daha İyi?

• Yeni forum

Oy: 49 61,3%
  • Eski forum

Oy: 31 38,8%

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Anket için erken olmuş, şimdilik oy kullanmayacağım biraz alışayım ona göre karar veririm.

Alışmak elbette ki zaman alacaktır. Mesela yeni mesajlar bölümüne alışmak benim için oldukça zor olacak. Ama baktığımız zaman tasarımdan tutunda, ergonomik tasarımı ile oldukça kullanışlı olduğunu görebiliyoruz. Dediğim gibi diğerlerine nasıl alıştı isek,yada iseniz buna da alışacağız. Hakikaten çok güzel olmuş. Ufak tefek aksaklıklar olmasını da mazur görmemiz gerekiyor. Ben mesela karşılaştığım ufak tefek sorunları da arkadaşlarımıza bildireceğimi de beyan ederim. Sizde ediniz.

Alışmak elbette ki zaman alacaktır. Mesela yeni mesajlar bölümüne alışmak benim için oldukça zor olacak. Ama baktığımız zaman tasarımdan tutunda, ergonomik tasarımı ile oldukça kullanışlı olduğunu görebiliyoruz. Dediğim gibi diğerlerine nasıl alıştı isek,yada iseniz buna da alışacağız. Hakikaten çok güzel olmuş. Ufak tefek aksaklıklar olmasını da mazur görmemiz gerekiyor. Ben mesela karşılaştığım ufak tefek sorunları da arkadaşlarımıza bildireceğimi de beyan ederim. Sizde ediniz.
Vakit kaybetmeme adına ufak detayları halletmeden açtık. Zamanla daha iyi istenilen gibi olur. Geçtiğimiz bu sistem eskiye göre daha esnek. İsteklere taleplere daha çabuk basit cevap verebileceğiz.
Herkesin memnun kalip daha güzel vakit geçireceğinden eminim.
Hayırlı olsun tekrardan. Eksik gedikleri birlikte halledeceğiz artık.

GSCimbom Mobile App

Kesinlikle daha modern duruyor, dur bakalım alışırız herhalde

Forumun arama motoru da gelişmiş yaw.Eskiden aradığımda hiçbir şey çıkmıyordu.

Vakit kaybetmeme adına ufak detayları halletmeden açtık. Zamanla daha iyi istenilen gibi olur. Geçtiğimiz bu sistem eskiye göre daha esnek. İsteklere taleplere daha çabuk basit cevap verebileceğiz.

GSCimbom Mobile App
Danyal öksüz gibi hissettim kendimi 12 saat boyunca :D Elimde telefon sürekli kontrol ettim Mobilden ama açılınca hemen geldik.

İc içe alıntılar iyi olmuş eskisinde hep msj msj tıklamamiz gerekiyordu

ub.msji

GSCimbom Mobile App
Danyal öksüz gibi hissettim kendimi 12 saat boyunca :D Elimde telefon sürekli kontrol ettim Mobilden ama açılınca hemen geldik.
Arkada yapılan işleri düşündüğümüzde çok hızlı geçiş yapıldı abi. Emrah ve yunus başta olmak üzere çok uğraşildi hızlı bi şekilde geçiş için.

GSCimbom Mobile App

Arkada yapılan işleri düşündüğümüzde çok hızlı geçiş yapıldı abi. Emrah ve yunus başta olmak üzere çok uğraşildi hızlı bi şekilde geçiş için.

GSCimbom Mobile App
Allah razı olsun. Emek veren herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Bu aile içerisinde yer almaktan dünde olduğu gibi bugün de gurur duyuyorum. En büyük GALATASARAY !

Çok eski mesajlarınıza ulaşabilirsiniz XF ile.

Geri
Üst Alt