GSC Haber YENİLENDİK! | GSCimbom 2018

Hangi Sistem Daha İyi?

• Yeni forum

Oy: 49 61,3%
  • Eski forum

Oy: 31 38,8%

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Admins: Nasıl gidiyor, çocuklar yeni forumu öğrenebildi mi ?

Mods: Efendim 8 saatir aralıksız, yükleme yapıyorlar. böylesini hiç görmemiştik..

neuralink-8.gif

Emeği geçenlere teşekkürler kolay iş değil.Daha masaüstü versiyonu göremedim ama güzel olacağını düşünüyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nerede kalmıştık?

EyvAllah hocam. Şahsen memnun olurum. Bu arada alıntı yapma olayının eski hali de daha işlevseldi sanki. :)

eskisi daha bi kullanisliydi sanki?
zamanla anlariz, elinize saglik gsc ailesi...

Çok güzel olmuş emeği geçenlere teşekkür ederim

Elinize sağlık tekrar. Hoş olmuş.

İstikarar bir türlü sağlanamadı forum da evdeki koltuk takımlarının yerini değiştirir ha bire formu değiştiriyorsunuz ne güzeldi eskisi herşeye alışmıştık. Bunu yapacağınıza eskisine eksik olan özellikleri ekleyemezmiydiniz?

İstikarar bir türlü sağlanamadı forum da evdeki koltuk takımlarının yerini değiştirir ha bire formu değiştiriyorsunuz ne güzeldi eskisi herşeye alışmıştık. Bunu yapacağınıza eskisine eksik olan özellikleri ekleyemezmiydiniz?
Mumkun olsa bizim daha cok isimize gelirdi inan ki. Ancak durum boyle olmadigi icin degisiklik yoluna gittik. Forumun daha kullanisli ve verimli olmasi icin yapildi bu degisiklik. Keyfi bi degisiklik icin kac tane adam saatlerini harcamazdi zaten.

En basta alismasi biraz zaman alabilir ama forumu kullandikca alisacak ve kullanisliligini fark edeceksiniz.

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emek verenlerin eline sağlık kardeşim umarım dediğin gibi en kısa sürede alışırız.

Elinize sağlık :)

Emrah bey askerde bunu planladınız galiba :) şimdi girdim Web sürümüne daha rahat gibime geldi. Pek forum altyapısı bilmem ama umarım sunucuyu rahatlatmıştır

Geri
Üst Alt