GSC Haber YENİLENDİK! | GSCimbom 2018

Hangi Sistem Daha İyi?

• Yeni forum

Oy: 49 61,3%
  • Eski forum

Oy: 31 38,8%

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
PC teması üzerinde biraz çalışılması lazım gibi. Çok dağınık gibi görünüyor.

Google da çıkan url ler etkilenmediyse sıkıntı yok ama url ler farklı ise ciddi bir trafik düşüşü ve haliyle gelir kaybı olur..

Arkadaşlar hakkınızı helal edin cidden kullanamıyorum yeni biçimli forumu dün pek bakmadım ama bugün cidden denedim beni aşıyor gibi umarım ilerleyen haftalarda uyum sağlarım lakin şu an için kimyam bozuldu :) benlik şimdilik buraya kadar hepinizi seviyorum renktaşlar hürmetler...

Arkadaşlar hakkınızı helal edin cidden kullanamıyorum yeni biçimli forumu dün pek bakmadım ama bugün cidden denedim beni aşıyor gibi umarım ilerleyen haftalarda uyum sağlarım lakin şu an için kimyam bozuldu :) benlik şimdilik buraya kadar hepinizi seviyorum renktaşlar hürmetler...

Senin gibi değerli üyeleri burada hep görmek isteriz renktaş.

Mobil uygulamayı dene bence :)

An itibariyle site içi aramada xenforo'nun sağlamış olduğu bir eklentiyi daha aktif ettim.
Full-text aramalarda daha iyi ve hızlı sonuçlar yaratacak. Ayrıca sitenin yoğun olduğu zamanlarda en büyük yoğunluğu veren bu durumu en stabil duruma getirecek. Memnun kalacağınızı düşünüyoruz.

Akıllı telefon kullanamam meşrep meselesi :) fark ettim zaten mobile uygun hale gelmiş benim gibi 386 sx ile pc'ye merhaba diyen dinazorları göz ardı etmişsiniz maalesefe akıllı telefon kullanamam benim kendi aklım var:) hürmetler...

:cool::cool::cool:

renktas sen 3018'de yasiyorsun valla :D

Adminlerden biri amator olarak , ayni ua nin yaptigi gibi bir "sal atki" yaptirirsa , maclarda , seyahatlerde Gsc bir marka gibi bizle beraber gezer , taninirlik artar , emeklerinize guzel bir karsilik alir

Forumdakiler de bir zahmet ellerini cebe atip 10 lira 20 lira verir alirlar

Geri
Üst Alt