- 6 Şubat 2017
- 11.163
- 29.209
- 1.788
Bu arada konudaki tüm mesajları okudum. Sinan Bey'in önerilerini okudukça tektip kıyafet önerisini de sunacağı endişesini yaşadım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Editlemeden onceki halini okudumvay vay..
Haklısınız Mustafa beyEmeğinize sağlık. Gerçekten büyük bir emek olduğu ortada. Bu süreçte gidecek üç beş 'like'nin hesabını yapanlar var. Buna biz nankörlük diyoruz.
Erman TürkerHaklısınız Mustafa bey
Dede olacak adamlar like peşinde
G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu arada konudaki tüm mesajları okudum. Sinan Bey'in önerilerini okudukça tektip kıyafet önerisini de sunacağı endişesini yaşadım.
Haklısınız Mustafa bey
G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Uye silinme degil de şifreler uçmuştu şimdi hatirladim.
Emrah Bey şu uygulama bildirimleri ne olacak? Ümidi keselim mi?

Uye silinme degil de şifreler uçmuştu şimdi hatirladim.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Rüşvet iddaları da dönüyor her şey beklenir bu like avcılarındanHiç sormayınız efendim like sayacı kullanmıştır bunlar. Ciğerini bilirim böylelerinin.
Neden boyle bir sey dedin ? Ben kimsenin "nasilsa bana bir sey olmaz" dusuncesi ile karsisindakine saygisizlik yapmamasi icin soyledim bunlari , hos bir sey mi isteyenin bir bedeli yok bilip de hakaret kufur kiyamet etmesi ?
yusuf aga da diyor aynisini :S Bilerek oldugunu demedim ki. Yanlislikla database de birsey mi olmustu. Benim ilk üyeligim gitmisti hatta. Birsey olmustu
Şifreler uçmustu silinme olmamisti duzeltelim kafami karistirdin benim deyusuf aga da diyor aynisini :S Bilerek oldugunu demedim ki. Yanlislikla database de birsey mi olmustu. Benim ilk üyeligim gitmisti hatta. Birsey olmustu
Mehmet bey için söylenmiş bir söz olarak kabul ediyor ve katılıyorum.Haklısınız Mustafa bey
Şimdi ss aldım.Söz vermiyorum ama yeni forumda inşallah onu tamamen düzeltmiş olacağız.