GSC Haber YENİLENDİK! | GSCimbom 2018

Hangi Sistem Daha İyi?

• Yeni forum

Oy: 49 61,3%
  • Eski forum

Oy: 31 38,8%

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Bu arada konudaki tüm mesajları okudum. Sinan Bey'in önerilerini okudukça tektip kıyafet önerisini de sunacağı endişesini yaşadım.

Bu arada konudaki tüm mesajları okudum. Sinan Bey'in önerilerini okudukça tektip kıyafet önerisini de sunacağı endişesini yaşadım.

Neden boyle bir sey dedin ? Ben kimsenin "nasilsa bana bir sey olmaz" dusuncesi ile karsisindakine saygisizlik yapmamasi icin soyledim bunlari , hos bir sey mi isteyenin bir bedeli yok bilip de hakaret kufur kiyamet etmesi ?

Emrah Bey şu uygulama bildirimleri ne olacak? Ümidi keselim mi?

Şimdi ss aldım.Söz vermiyorum ama yeni forumda inşallah onu tamamen düzeltmiş olacağız.

IMG_1132.webp

GSCimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ücretli üyelere iade olmayacaktır.. Tekrar ödeme yapmanız gerekiyor.. (hayırlı olsun Allah utandırmasın)

Neden boyle bir sey dedin ? Ben kimsenin "nasilsa bana bir sey olmaz" dusuncesi ile karsisindakine saygisizlik yapmamasi icin soyledim bunlari , hos bir sey mi isteyenin bir bedeli yok bilip de hakaret kufur kiyamet etmesi ?

Herkes istersen istediğinizi mahkemeye verebileceğinizi söylüyor. TC ısrarı bana enteresan geliyor. Şahsen devlete bile güvenmediğim günümüzde ben kimseye güvenmem.

Geri
Üst Alt