GSC Haber YENİLENDİK! | GSCimbom 2018

Hangi Sistem Daha İyi?

• Yeni forum

Oy: 49 61,3%
  • Eski forum

Oy: 31 38,8%

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Emrah Yıldırım Bey. Yönetim duyurularında yazmış olduğunuz

"Geçiş tamamlandıktan sonra üyelerimiz herhangi bir şifre problemi yaşamadan Kullanıcı İsmi ve Şifresiyle foruma giriş yapabilir."

cümlesinin sonuna parantez içinde bence umarım, inşallah gibi temennide bulunan kelimeler eklemelisiniz. Zira dün geceden beri önceki dönüşümlerde böyle sorunların çıktığını söyleyen arkadaşlarımız bayağı var :asd:

@Emrah Yıldırım Bey. Yönetim duyurularında yazmış olduğunuz

"Geçiş tamamlandıktan sonra üyelerimiz herhangi bir şifre problemi yaşamadan Kullanıcı İsmi ve Şifresiyle foruma giriş yapabilir."

cümlesinin sonuna parantez içinde bence umarım, inşallah gibi temennide bulunan kelimeler eklemelisiniz. Zira dün geceden beri önceki dönüşümlerde böyle sorunların çıktığını söyleyen arkadaşlarımız bayağı var :asd:
Onlar halt yemiş.Ben olmayacak diyorum yeterli değil mi? :D

Yav 20k-30k laykı olan adamlar var 1k laykı olanlar layklar gidecek diye üzülüyor :D

3 geçişte 80-90k like kaybına uğradım, silinen içeriklerle 100 bini geçer.

Hayrinin herhalde 150 binden fazladır.

Takmayın bu kadar kısacası.

Herkesin laykı kendine güzeldir. Benim 1k laykım elin 20k laykından değerli olamaz mı? :D

Layklar değişime feda olsun. Değişim, gelişim iyidir.
Uhrevi yaşamda laykların bir önemi kalmayacak.

Laykların önemi yok arkadaşlar.Bu gece sıfırlanıyor hazır benim şu laykları 20k yapalım size zahmet.Askerdeyken kaybettiklerimi alayım yavaş yavaş :D

Gösterip elletirmemek oluyor bu ama :(
Bi guzellik yapip misafir edebebiliriz istersen?

:D Screenshot_20180323-122856-01.webp

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fransızca translate kurup Fransız dostlarımızı da davet etsek mi açılışa?

Like lar bugun gorunuyor , silinmesi bu kadar sorunsa , her isteyen like inin ekran goruntusunu "silinen begeniler" basligina yazar , nasilsa sayac sifirdan baslayacak , hesabini tutar , iddia edene de o basligin linkini gonderir olur biter

Yeni sistem göze daha fazla hitap ediyor değişim iyidir hayırlı olsun.

Geri
Üst Alt