GSC Haber YENİLENDİK! | GSCimbom 2018

Hangi Sistem Daha İyi?

• Yeni forum

Oy: 49 61,3%
  • Eski forum

Oy: 31 38,8%

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Hakaret varsa genelde direk yasaklanır üye, bazen ikili tartışma olduğu için konudan atılır.

Konuya giremediği süre de bir cezadır. Örneğin bir oyuncu konusundan atılan adam yeni konuya kadar cezalı kalırsa belki de 2-3 yıl o konuya giremeyecek, pek makul değil.
Bende onu diyorum mac topiginden ceza yedi şimdi af istiyor af olursa ordaki hakaret legal hale gelir yada hakaret edilen kişinin yediği hakaret yanına kâr kalır

Bu Alemin Tek Kralı

2 gündür konuya giremiyorum zaten ercan merak etme.Kendin için ekstra muamele istiyorsan 2 yıl falan maç konularına girmeyiz olur mu canım benim

Yenilikleri severim. Olsun bakalım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aga güzel diyorsun da bak mesela ben Tudor konusundan atılmıştım.Belki 3 ay geçmiştir hala o konuya giremiyorum.Normal ceza yesem daha karlıydı

Küfür bile etmedim
Açılmasını istemediğin sürece vb üzerinden takip edemiyorlar.

Xenforo o problemi de çözecek, süreli atarlar artık.

Açılmasını istemediğin sürece vb üzerinden takip edemiyorlar.

Xenforo o problemi de çözecek, süreli atarlar artık.

Xenforo getirdiği yeniliklerin yanında, siz değerli yöneticilerin iş yükünü de artıracak gibi..

İlerleyen dönemlerde Mustafa Kaya arkadaşımıza, mod teklifi söz konusu olabilir mi ?

Xenforo getirdiği yeniliklerin yanında, siz değerli yöneticilerin iş yükünü de artıracak gibi..

İlerleyen dönemlerde @Mustafa Kaya arkadaşımıza, mod teklifi söz konusu olabilir mi ?

İş yükünü arttırmaz aksine azaltır, şu an iyi bir yönetim ekibi oluştu dolayısıyla pozitif süreçler gelecektir sadece adminlerdeki ataletin biraz azalması lazım, onun dışındaki ekip iyi.

Mustafa Kaya mod olmak istese kapımız açık lakin o yönde bir isteği yok.

Aga güzel diyorsun da bak mesela ben Tudor konusundan atılmıştım.Belki 3 ay geçmiştir hala o konuya giremiyorum.Normal ceza yesem daha karlıydı

Küfür bile etmedim

Namık’ın açıkladığı gibi en büyük sıkıntıda konudan atmaydı.Süresiz seçeneği vardı sadece üyeler için de sıkıntı bu.vB yi destekleyen arkadaşların haklı olduğu yanlar olabilir ama üyeler için xF daha iyi olacak.

GSCimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hayırlı olsun. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.

Böyle büyük değişimlere başvurmuşken forumdaki Beşiktaş sempatizanlarına da el atsanız ve yol verseniz çok güzel olur.

sent via GSC

Hayırlı olsun. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.

Böyle büyük değişimlere başvurmuşken forumdaki Beşiktaş sempatizanlarına da el atsanız ve yol verseniz çok güzel olur.

sent via GSC

Tekrar hoşgeldin can formunu aynen koruyup döndün aramıza :D

Geri
Üst Alt