- 23 Aralık 2008
- 65.540
- 63.456
- 5.103
Yeni foruma geçişte yanlışlıkla, elim bir kaza sonucu profili yok olabilir, kimbilir. İnsanın başına neler geliyor.
Yeni foruma geçişte, üye aktarımları :asd22:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni foruma geçişte yanlışlıkla, elim bir kaza sonucu profili yok olabilir, kimbilir. İnsanın başına neler geliyor.
forumumuzun amacı gs ise bizi bedava gs maçlarına yollayan adamları sevmeyelim de taşa mı dönelimBerat admin olsa bilet devredenleri peygamber ilan edebilir![]()
Gsnin g sini buyuk yazar misin kardes?forumumuzun amacı gs ise bizi bedava gs maçlarına yollayan adamları sevmeyelim de taşa mı dönelim
Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onu farkedip alintilamadim bile farkindaysan. Ayip
Allah'ım o kutlu günleri gösterir inşallah.Yeni foruma geçişte yanlışlıkla, elim bir kaza sonucu profili yok olabilir
Demek oyle hehadi eywEkli dosyayı görüntüle 19277
Yusuf Kara sıkıntı yok dostum..hadi eywEkli dosyayı görüntüle 19277
Abimsinn
Yenilendikten sonra Kaya bey ve Mehmet bey'in yazdıklarını görmek, duymak veya bilmek istemiyorum. Bunu ayarlayın lütfen.Engellediğiniz kişilerin foruma girişini yasaklıyacaz arkadaşlar müsterih olunuz![]()

Çayım,bilgisayarım ve yeni GSC. Çalışmaya hazırız.Allah utandırmasın.
Ekli dosyayı görüntüle 19280
GSCimbom mobil uygulaması ile gönderildi
15.6".Laptopta fazla büyük ekran sevmiyorum.Atariden mi bağlanıyon rdaş laptop çok küçük sanki