- 27 Ocak 2010
- 59.658
- 31.190
- 3.523
helal olsun aydın lafımı olur aramızda o tecrübeyı bende sana tatırrdım reys sende helal et.İlkin olmak istedim reis affet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
helal olsun aydın lafımı olur aramızda o tecrübeyı bende sana tatırrdım reys sende helal et.İlkin olmak istedim reis affet
buyur renktasEkli dosyayı görüntüle 19288
Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ufak tefek cinayetlerUfak tefek İngilizce metinler var.İnşallah bugün biraz dinlenirsem halledicem onları![]()
Ufak tefek İngilizce metinler var.İnşallah bugün biraz dinlenirsem halledicem onları![]()
Son mesaja git butonu tam işlevli bir şekilde çalışmıyor ve sayfaları gösteren kutuyu üst tarafa da yerleştirme gibi bir düşünce var mı?Ufak tefek İngilizce metinler var.İnşallah bugün biraz dinlenirsem halledicem onları![]()
Rank hazırlandıktan sonra onlar.Rütbeler de kaybolmuş
Onlara da bir el atıver rdaş
Şu an mobil temadan yazıyorum butonu denedim herhangi bir problem yok sorunsuz çalışıyor renkdaş. Yerleşimini ayarlarız yine daha sonra.Son mesaja git butonu tam işlevli bir şekilde çalışmıyor ve sayfaları gösteren kutuyu üst tarafa da yerleştirme gibi bir düşünce var mı?
Güzel olmuş emeğine sağlık.
Bol bol ibo capsi paylasıp laykları arttirmak lazımEmegi gecenlere
Foruma giriyorum
birilerinin cepleri doldunoldu simdi he