Üye Görüşü Yerli Hoca İstiyoruz! Peki Cevat Hocaya Ne Dersiniz?

Sergen Zeren

Transfer Aşığı
Büyük Üstad
şu an GS tvde çok mantıklı konuşuyor.burağın top tutamamasından falan ,herşeyden bahsediyo.idareten gelsin bence...sene sonuna kadar.

Memlekette futbolu bilmiyenmi var , sorun o mevkiye gelince başlıyor fantazi dünyaları açılıyor mevkiye gelenin !

Bence muhteşem olur.Mourinho'ya bile hayır derim şahsen.Yerli gelsin artık.3. kez aynı hatayı yapmayalım.

millet ersun yanal falan deyip saçmalıyo.ben ertuğrul sağlamı isterim bi tek..ama cevat hoca harbiden futbolu biliyo.

Ersun Yanal bence hali hazırda en iyi yerli hocalardan birisi. Yerli gelecekse en mantıklı isimlerden birisi olur. Oynattığı oyun da gayet uygundur bize. En azından lig için.

Prandelliden daha faydalı olacağı kesin.

GT-I9300 Tapatalk

1 sene çalıştırmayı kabul etse çok iyi olur bence.

Cevat hocayi severim ama artik istemem. Takimda Sneijder Melo Muslera Chedjou Pandev gibi adamlar var beyler, bu adamların yonetimi kolay is degildir oyle. Cevat Hocayı cok severim, zamanında gelip başarılı da oldu ama bu sefer durumlar, vizyonlar cok farkli.

Ya ne Ersun'u ne içtiniz, ne bu midesizlik ? Şike parasını yemiş bir şerefsizten bahsediyoruz. Allah aşkına kendinize gelin

thomas-tuchel-600.jpg

Sezonu tamamlamak için cevat, sene sonunda ise tuchel olsa 10 numara olur... Ersun falan nedir yav ne meraklıymışsınız fenerlileri kulübe sokmaya

Saçma bir fikir.

Yabancı bi hoca gelsin hem şampiyon hem de CL'de gruptan çıkarsın, burda yabancı hayranı 10 arkadaşa balık ekmek ısmarlayacam :D

Ne Cevat hocasi ya. O! 6 hafta'da takim az cok kendi oyununu oynuyordu. Cok fazla pay taniniyor adam'a. GS'yi yöneticek adam degil bence.

Burak'ı beğenmiyorsa hemen gelsin

tapatalk

şu an GS tvde çok mantıklı konuşuyor.burağın top tutamamasından falan ,herşeyden bahsediyo.idareten gelsin bence...sene sonuna kadar.

Buragın ayagında top tutamadıgını bu forumda herkes biliyor zaten. Yani mantıklı konusmak baska, bunları hayata gecirmek baska.

Cevat Hoca gelse ne olacak ? 2.9 m euro alan Burak-Selcuk ikilisini kesebilecek mi ? gt ister dostum. Yani Cevat hocayı aşar. Tabi bir Ersun gelse kimseyi takacagını sanmıyorum, takıma katkı sağlamayan adamı anında keser.

Geri
Üst Alt