Üye Görüşü Yerli Oyuncu Havuzu

Ali Gece

Büyük Kaptan
An itibariyle elimizde Abdulkerim , Barış Alper ve Yunus ilk 11 olarak, joker oyuncu Kaan Ayhan ve yedek olarak da Berkan ve Kerem Demirbay bulunmakta.

Okan hocanın yerli oyuncular aldığı yüksek performsa göre yerli oyuncu havuzuna en azından yedeğe oyuncu bulmamız gerektiğini düşünüyorum.

Benim aklıma gelenleri aşağıda paylaşıyorum, sizlerin önerebileceğiniz başka oyuncular var mı?

Ahmet kutucu
Ahmetcan kaplan
Aral şimşir
Eren elmalı
Yusuf sarı
Berke özer
Yasin özcan
Deniz gül
Eren Dinkçi
Ozan Kabak
Emin Bayram

Ahmed Kutucu
Aral Şimşir
ikisi harici gerisi yaramaz. Berkeyi istemem takımımızda.

Ozan sakatligindan fena dönmezse ve Hoffenheim sezon sonuda asyalarda sürünürse, belki son senesine girerken ucuza kapilabilir. Önemli olan geri dönemyi kabul etmesi. Bana genc yasinda Avrupaya giden Türkler sanki hic geri dönmeye sicak bakmiyor gibi. Gidip Top 4-5 liginde lig'de kalma mücadelesi veren takimi sanki tercih ederler gibi.

Ahmed Kutucu
Aral Şimşir
ikisi harici gerisi yaramaz. Berkeyi istemem takımımızda.

Açıkçası bu oyuncular yedek oturmak için gelmek istemezler. İkisi de yükselişe geçmişken oynamaya devam etmek isterler. Yedek oturtmak bu çocuklara da yazık etmek demektir.

Aral ve Ahmed iki transferi birden olursa bana ancak seneye Mertens kesin emekli oluyor ve Barış Alper kesin gidiyorsa mantıklı gelir

Ha bi de üstüne Mika transferi falan konuşuluyor

Devre arasi mümkün olabilecek yerli oyuncular:

Ahmed Kutucu
Ahmetcan Kaplan
Can Bozdoğan
Doğucan Haspolat
Eren Elmalı
Gökhan Gül
Hamza Güreler
Mert Kömür
Muhammed Damar
Salih Özcan
Taha Altıkardeş
Taylan Bulut
Zeki Çelik

Aral Şimşir ve Umut Tohumcu uzun süredir yok.
Yasin Özcan, Aston Villa'ya gitti diyorlar.

Süper Lig'den 5 oyuncu var, gerisi Avrupa'da.

Rotasyon için düşününce Arda Kızıldağ ve Yusuf Özdemir’de eklenebilir bu listeye.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alınabilecek çok yerli oyuncu yok Ahmet Kutucu, Aras Şimşir var sırf almak için yerli almamak lazım bizdeki yerli oyuncuların durumunu görüp potansiyel yerlilerin bizi seçmesi olur.

Hafife alinan bir kural da homegrown oyuncu kurali, yani alt yapi egitimini Türkiye'de almis oyuncu.
Bu statüye uyan her oyuncu defansta görev yapanlar;

-Ahmetcan Kaplan
-Eren Elmalı
-Hamza Güreler
-Taha Altıkardeş
-Zeki Çelik
Ahmetcan Kaplan iyidir gerisine gerek yok diğer 4'üne yapılacak yatırım yerine tekte Ahmetcan Kaplan'ı almak daha iyi olur.

Ahmetcan Kaplan iyidir gerisine gerek yok diğer 4'üne yapılacak yatırım yerine tekte Ahmetcan Kaplan'ı almak daha iyi olur.
Süper Lig'i uzun süredir dikkatle takip ediyorum. Kayda deger yerli futbolcu bulmak cok zor. Zorlaya zorlaya 5 oyuncu sayabildim. Gerisi mevcut durumlariyla bize yaramaz.

Iyi performans gösteren oyuncularin cogu anadolu takim seviyesinde, 28-32 yas arasinda olan oyuncular.

Rotasyonda eksilik var, mutlaka takviye yapmamiz gerekiyor ama bile bile yetersiz veya potansiyeli limitli oyuncuya gitmemek gerekiyor.

Yasin Özcan astronomik bir rakama transfer olmak üzere diyorlar.

-Ahmetcan Kaplan (Farioli kadroda istemiyor belli ki. Opsiyonlu kira ile risk almadan getirilebilir, sol ayak)
-Eren Elmalı (Yusuf +1M euro'ya takas edilebilir)
-Hamza Güreler (Göksel bitini bile vermez bize. Gider Fener'e satar)
-Taha Altıkardeş (Yasin gibi yüksek rakama Avrupa'ya gitmesini bekliyorum)
-Zeki Çelik (Fazla para isteyeceklerini zannetmiyorum. 2-3M euro gibi bir bonservise verirler)

Fazla para harcamadan makul eklemeler yapilabilir.

Kutucu haric bizde gelip direkt oynayabilecek oyuncu şu anda yok ligte o cocukta gs li ,başkasına kaptirmayiz umarım

Hafife alinan bir kural da homegrown oyuncu kurali, yani alt yapi egitimini Türkiye'de almis oyuncu.
Bu statüye uyan her oyuncu defansta görev yapanlar;

-Ahmetcan Kaplan
-Eren Elmalı
-Hamza Güreler
-Taha Altıkardeş
-Zeki Çelik
Eren bizim sistemde oynayabilecek bir oyuncu. Tsliler hızlı çok iyi vs ama son kararları ortaları kötü diyor.
Bizdeki yedek sol bek sırıtmasa yeterli şuanki durumda kimse yok zaten boş

Kutucu haric bizde gelip direkt oynayabilecek oyuncu şu anda yok ligte o cocukta gs li ,başkasına kaptirmayiz umarım
Direkt gelip oynamak başka yedek olmak başka. Yeri geliyor cezalı sakat vs anadolu deplasmanına pad takımdan oyuncu ile çıkıyoruz tamamen amatör işler görüyoruz. Tabiki de gelip 11 oynasın isteriz ama yedek sol bek sağ bek hatta metehan yerine stoper türk oyuncu alsak hiç kötü olmaz.

Süper Lig'i uzun süredir dikkatle takip ediyorum. Kayda deger yerli futbolcu bulmak cok zor. Zorlaya zorlaya 5 oyuncu sayabildim. Gerisi mevcut durumlariyla bize yaramaz.

Iyi performans gösteren oyuncularin cogu anadolu takim seviyesinde, 28-32 yas arasinda olan oyuncular.

Rotasyonda eksilik var, mutlaka takviye yapmamiz gerekiyor ama bile bile yetersiz veya potansiyeli limitli oyuncuya gitmemek gerekiyor.

Yasin Özcan astronomik bir rakama transfer olmak üzere diyorlar.

-Ahmetcan Kaplan (Farioli kadroda istemiyor belli ki. Opsiyonlu kira ile risk almadan getirilebilir, sol ayak)
-Eren Elmalı (Yusuf +1M euro'ya takas edilebilir)
-Hamza Güreler (Göksel bitini bile vermez bize. Gider Fener'e satar)
-Taha Altıkardeş (Yasin gibi yüksek rakama Avrupa'ya gitmesini bekliyorum)
-Zeki Çelik (Fazla para isteyeceklerini zannetmiyorum. 2-3M euro gibi bir bonservise verirler)

Fazla para harcamadan makul eklemeler yapilabilir.
Bizde bu planı yapacak sportif direktör yok maalesef

Eren bizim sistemde oynayabilecek bir oyuncu. Tsliler hızlı çok iyi vs ama son kararları ortaları kötü diyor.
Bizdeki yedek sol bek sırıtmasa yeterli şuanki durumda kimse yok zaten boş
Maliyet önemli, ucuk kacik rakamlar veremeyiz Eren Elmali icin. Gercek mevkisi oldugu icin sol bekte en azindan pozisyon bilgisiyle yeterli savunma direncini ortaya koyabilir. Fizik olarak Jelert'ten daha iyi. Tüm parayi 2 oyuncuya gömüp sol beki idare edecegiz derlerse de yapacak bir sey yok.

Maliyet önemli, ucuk kacik rakamlar veremeyiz Eren Elmali icin. Gercek mevkisi oldugu icin sol bekte en azindan pozisyon bilgisiyle yeterli savunma direncini ortaya koyabilir. Fizik olarak Jelert'ten daha iyi. Tüm parayi 2 oyuncuya gömüp sol beki idare edecegiz derlerse de yapacak bir sey yok.
3.6m euroya almışlar. Onlarda tutmadı, bedavaya da vermezler. 2-2,5m arası gerçekçi bir rakam. Henüz 25 yaşında

Ahmetcan Kaplan'ı bedelsiz ve opsiyonlu kiralayabileceğimizi düşünüyorum.

Geri
Üst Alt