GSC Anket Yerli Sağ Bek Tercihiniz Hangi Oyuncu Olur?

Yerli Sağ Bek Tercihiniz Hangi Oyuncu Olur?

• Kullanılan toplam oy
    31
zeki çelik ile diğerleri uçurum var. Zeki 7-8 senedir avrupa'nın üst liglerinde en üstün bir altı olan 2 takımda banko oynuyor

zeki'nin bizim ülkede garip bir olumsuz algısı var ama eren elmalı şu an ne veriyorsa 1 fazlasını verir sağ bekte

zeki çelik ile diğerleri uçurum var. Zeki 7-8 senedir avrupa'nın üst liglerinde en üstün bir altı olan 2 takımda banko oynuyor

zeki'nin bizim ülkede garip bir olumsuz algısı var ama eren elmalı şu an ne veriyorsa 1 fazlasını verir sağ bekte
Zeki'nin yakin zamanda Türkiye'ye gelme ihtimali yüksek.

Taylan Bulut icin 6M euro bonservis beklentileri var. Standart yedek oyuncu olmayi kabul edecegini sanmiyorum ama potansiyel olarak en iyi isim o olur

Zeki Çelik yedek olarak gelmek istemez.İlk 11 oynatılırsa da Takım başarılı olamayabilir.Gökhan Sazdağı büyük ihtimalle transfer edilecek haberlere göre..

türkiye'de yetişmiş oyuncuya ihtiyaç var
hele barış transfer yapacak olursa bu ihtiyaç daha da artacak
ben zeki'ye olumlu bakıyorum bu nedenle.
olumlu anlamda şaşırtacağını düşünüyorum gelirse

Zeki'yi pek tutmam. Yalnız şu var ki gelen yerli oyuncular, mevcut yerli havuzu ve Okan hoca sayesinde belli bir standartı yakalıyor. Olmaz diyemem.

Gökhan diyecektim ama Zeki 3 yaş daha genç o yüzden Zeki'yi seçtim. Futbolda yaş çok mühim dinamizm bu oyunun anahtarı. Ayrıca Zeki'nin avrupa tecrübesi deneyimi de var. Listede öne çıkıyor. Bu transfer pahalı gelirse Gökhan'a da okey. Sallai ile dönüşür oynarlar.

Zeki ile diğerleri aynı segmentte değil.

Zeki Roma da as üçlü sağ stoper oldu ayrıca ve çok da iyi oynamaya başladı orada.

Sağ bek de Hakan Balta kadar oynar.

Alper admin frakowskiyi yelerdi jelerti gördük. Gencler heves etmiz yerli bek istemis bir kerede karsi durma yaa allah askinaaa
Yerli sağ ve sol bek isteye isteye dilimizde tüy bitmek üzereyken Eren Elmalı'yı aldılar en azından. Şimdi sıra sağ bekte. CL maçlarında 2.sarıdan atılan Kaan Ayhan suratı görmeye gerek yok

takip ettigim bi turk oyuncu yok acikcasi , hani sosyal medyada one atilan bir isim bile denkgelmiyor bugünlerde yerli adına , baya kısır bir havuz var bence , mt icin altın maltin diorlar ama kallavi yalan

Geri
Üst Alt