Yerlilerin Durumu

En iyi yerli forvet buysa Ftnin neden Niasse' ı Türk yapmak istediğini daha iyi anlamış bulunmaktayım.

Esasen herşeyin özeti şu. Daha iyisini bulamayız, başka yerli yok gibi korkularla vasat adamlara sabredip duruyoruz. (vasat belki doğru sözcük değil, boşvermiş diyelim) Sonuçta bu adamlar da gökten inmedi bu ligin içinden çıktılar. Bu adamlara gösterilen sabrı istekli ve arzulu başka oyunculara, gençlere göstersek uzun vadede kazanan oluruz.

Chedjou veya Balta yerine Koray, Selçuk yerine Umut G. oynasaydı ne fark edecekt bu ligin ikinci yarısı? ya 3 puan az alırsın ya çok. Ama 2 genci somut olarak yetiştirmeye başlamış olurdun. Ha hakkaten kötü birşey olmayacak gibi mi, en azından bunu fark etmiş olursun.

Ama "aman daha iyisini bulamayız" korkusu biraz ya boğulursam korkusu ile deniz kıyısında oynamaktan yetinen birini andırıyor bana.

Esasen herşeyin özeti şu. Daha iyisini bulamayız, başka yerli yok gibi korkularla vasat adamlara sabredip duruyoruz. (vasat belki doğru sözcük değil, boşvermiş diyelim) Sonuçta bu adamlar da gökten inmedi bu ligin içinden çıktılar. Bu adamlara gösterilen sabrı istekli ve arzulu başka oyunculara, gençlere göstersek uzun vadede kazanan oluruz.

Chedjou veya Balta yerine Koray, Selçuk yerine Umut G. oynasaydı ne fark edecekt bu ligin ikinci yarısı? ya 3 puan az alırsın ya çok. Ama 2 genci somut olarak yetiştirmeye başlamış olurdun. Ha hakkaten kötü birşey olmayacak gibi mi, en azından bunu fark etmiş olursun.

Ama "aman daha iyisini bulamayız" korkusu biraz ya boğulursam korkusu ile deniz kıyısında oynamaktan yetinen birini andırıyor bana.

Salih Dursuna, Ceyhuna verdiği şansı o gençlere de verseydi belki bir iki tanesini kazanmış olurduk

Furkan dışındakiler geri döndüğü gün anında kapı dışarı.Eray gitsin PTT.1Lige, Aykut gitsin almanyada mankenlik yapsın.Ufuk kalmalı. Selçuk,Burak,Semih,Sabri,Yekta ve gençler(Koray,Oğuzhan ve Berk) dışında hepsi gidebilir. Bana göre en doğrusu budur.

arkadaş saçmalamış biraz umut gündoğan konusunda :D zaten sabrı ve ceyhunun sozlesmesı bıtıo yenilenmez umarm burakta kaç paraya satıcaksak satalım koca sezonun ıcıne ettı

Selçuk Inan

Burak Yılmaz

Semih Kaya

Hamit Altıntop

Emre Çolak

kalır ve hatta 11 bile oynar hepsi.

Sabri

Veysel

Yekta

Hakan Balta

Gökhan Zan

Umut Bulut

Aydın

Koray

da yedek olarak kalır. Umut Gündoğan kiraya da gidebilir duruma göre kalabilir de daha göremedik.

Salih Dursun

Oğuzhan

Eray

Aykut

Ceyhun

ise bu takımda olmaz net bir şekilde artık.

Yerli transferi olarak

Hakan Çalhanoğlu

Erkan Zengin

Uğur Demirok

Mevlüt Erdinç

dışında çok bir alternatif olduğunu düşünmüyorum. Bunlardan tercihen Hakan-Mevlüt 2'lisi alınırsa en azından biraz daha iyi bir yerli rotasyonu olur elimizde.

Selçuk Inan

Burak Yılmaz

Semih Kaya

Hamit Altıntop

Emre Çolak

Sabri

Veysel

Yekta

Hakan Balta

Gökhan Zan

Umut Bulut

Aydın

Koray

da yedek olarak kalır. Umut Gündoğan kiraya da gidebilir duruma göre kalabilir de daha göremedik.

Salih Dursun

Oğuzhan

Eray

Aykut

Ceyhun

Yerli transferi olarak

Hakan Çalhanoğlu

Erkan Zengin

Uğur Demirok

Mevlüt Erdinç

dışında çok bir alternatif olduğunu düşünmüyorum. Bunlardan tercihen Hakan-Mevlüt 2'lisi alınırsa en azından biraz daha iyi bir yerli rotasyonu olur elimizde.

hamit emre mi

Selçuk Inan

Burak Yılmaz

Semih Kaya

Hamit Altıntop

Emre Çolak

Sabri

Veysel

Yekta

Hakan Balta

Gökhan Zan

Umut Bulut

Aydın

Koray

Salih Dursun

Oğuzhan

Eray

Aykut

Ceyhun

Yerli transferi olarak

Hakan Çalhanoğlu

Erkan Zengin

Uğur Demirok

Mevlüt Erdinç

:DD Cidden inanıyor musun Mancini'nin Ceyhun'u göndereceğine?Ben yeni mukavele bile yapacağını düşünüyorum.

Umut Gündoğan'a yapılan büyük haksızlık. Doğru düzgün izleyemedik bile...

Emre Çolak ve Gökhan Zan forma şansı bulduklarında hiç de kötü oynamadılar ve kalmaları gerekir.

Burak Yılmaz için yapılan yoruma belli bir seviyeye kadar katılabilirim. Zira sırtı dönük oynayamayan, bire birde etkisiz, çalım atma özelliği olmayan, top sürme özelliği olmayan bir oyuncu olduğunu biliyoruz. Çapraz koşular yapıp bitirici vuruş özelliğinde bir oyuncu ve belli bir seviyede çok yetersiz kalıyor. Avrupa maçlarında çok daha iyi bir oyuncuya ihtiyacımız var. Yinede kalabilir.

Hamit Altıntop için önümüzdeki hazırlık kampından sonra mevcut durumuna göre karar verilebilir.

Oğuzhan Kayar ve Berk Ünsal için de beklenilmesi gerekiyor. Henüz çok tecrübesizler ama yetenekli olduklarına inanıyorum. Kiralanabilir.

eray

semih - koray

sabri - salih - veysel

selçuk - yekta - umut - hamit - oğuzhan - emre

berk - umut - burak

takımda kalmalı, geri kalanı yollanmalı.

15 yerli 8 yabancı 2-3 alt yapı takviyesi, 2-3 yerli transfer yapılmalı.

Kupa galibiyetinden sonra hersey güllük gülistanlikti burada.

Geri
Üst Alt