Yetenek Sizsiniz Türkiye

Cevap: Yetenek Sizsiniz Türkiye

Bugün ki yaptıklarını gördüm. Güzel bir şov yapmış gerçekten de. Gecenin bu saatinde tam toparlayamıyorum kafamı ancak belirtmem gereken hususlar var.

1) Tekrar seyrederseniz, gazete parçacıklarını, iç içe geçmiş poşetlerin içine koyduğunu görebilirsiniz. Bayan'ın gözünü kapattırıyor, böylece ona "kader" yazısını çektiriyor ki bu bilinen bir numaradır.

2) Bu adam yaptığı hiç bir şeyi tek başına yapmıyor. Tıpkı David Copperfield gibi bir ekibe sahip. Tavanda asılı kutuyu indirmek için ipi çekmeye gittiğin de, el çabukluğu ile rulo kağıdı alıp kolunun içine koyuyorlar. Kutuyu indirince de, kutunun içinden alıyormuş gibi yapıyor.

Oldukça zekice ve el çabukluğu gerektiren bir gösteri. Ama işte bu şekilde yapıyor. :)

Ancak kendisini seyrederken mükemmel bir keyif duyuyor insan, başarılarının devamını dilerim.

aynen bu sekilde..

Her isteyen çok rahat çay kaşığını adamın yaptığı şekilde kırabilir mesela.

Aynen öyle. Onların biri çok zayıf kaşık diğeride normal kaşık. 2'sinden birini seç diyor ama hep kendine zayıf olanı bırakıyor falan filan. Lee Alex çok yakın arkadaşımdır ordan biliyorum :o

Aynen öyle. Onların biri çok zayıf kaşık diğeride normal kaşık. 2'sinden birini seç diyor ama hep kendine zayıf olanı bırakıyor falan filan. Lee Alex çok yakın arkadaşımdır ordan biliyorum :o

Aynen öyle.

Brad Pitt numarası ise en kolayı. 10 tane kağıt var. Sadece ilk üç isim farklı. Çeşit olsun diye başta onları söylüyor. Geri kalan 7 kağıt Brad Pitt.

en komiği acun'un mal mal mimikleri...

Kutunun içinden o yazıları nasıl çıkardığı anlaşıldı. İçinde yazıcı varmış :D

aref-agizlari-acik-birakti--1159302.Jpeg

Ünlü sihirbaz Dick Zimmerman'a ödül kazandıran bu aletin ismi Master Prediction...Bu cihaz sayesinde sihirbazlar, oyunculuk yeteneklerini de ekleyerek müthiş gösterilere imza atıyor. Cihaz aslında birçok profesyonel sihirbaz için ucuz bile sayılabilir.

Fiyatı 3 bin 795 dolar olan bu cihaz sayesinde fiziksel bir temas olmaksınız istenen kelimeler kayıt edilip rulo kağıda dökülüyor

[video=youtube;yiOgChd3t9Q]https://www.youtube.com/watch?v=yiOgChd3t9Q&feature=player_embedded[/video]

Kutunun içinden o yazıları nasıl çıkardığı anlaşıldı. İçinde yazıcı varmış :D

aref-agizlari-acik-birakti--1159302.Jpeg

Ünlü sihirbaz Dick Zimmerman'a ödül kazandıran bu aletin ismi Master Prediction...Bu cihaz sayesinde sihirbazlar, oyunculuk yeteneklerini de ekleyerek müthiş gösterilere imza atıyor. Cihaz aslında birçok profesyonel sihirbaz için ucuz bile sayılabilir.

Fiyatı 3 bin 795 dolar olan bu cihaz sayesinde fiziksel bir temas olmaksınız istenen kelimeler kayıt edilip rulo kağıda dökülüyor

Oha :eek:

Meğer ne çok ilizyonist adam varmış bizim forumda. "Yalan dolan, bunlar kumpas, bilmem biri herşeyi açıklamış" :)

Ulan, adam Acun'nun rastgele hayalinde tatil yaptığı yeri kağıttan çıkardı, aynı şekilde Ali Taran'nın hayalindeki uçuş saatini dalga geçerek bildi, yani daha önce yazdığı kağıttan çıkardı.. :) Neyin tartışmasını yapıyorsunuz siz? :D

yalan dolan bunlar.forumdonanımhaberden bi kişi bunun yaptığı incelikleri yalanları gösterdi.tatil matil uçuş saatini öncedende ayarlıyolar.

Kader numarası hiç mantıklı gelmedi bana. Herif önceden videosunu yapmış. :o

Adam fazla yetenekli, o el çabukluğu değil tek yeteneği. Psikolojiden, insanların dikkatlerini çekmekten falan da anlıyor. İnsanların hedeflerini şaşırtıyor sürekli başka yerlere odaklayarak. Tek yeteneği el çabukluğu diye bakarsanız çalışın yapın derim, harcanırsınız buralarda.

Nokta.

Kardeş anlayıp ne yapacaksın? Adı üstünde ilizyon ve sen bir ilizyonist değilsen ve görsel olarak zevk alıyorsan tadını çıkartmaya bak. Atilla Taşın David Copperfield için hile yapıyordu demesi gibi bugün her yerde vah şöyle hile yaptı vay böyle hile yaptı. Adam zaten hile yapmadan bunları yapsaydı çıkıpta yetenek sizsinize katılmasına gerek kalmazdı.

nasil yapti o kader numarasini anlamadim.

cmylmz'nin dediği gibi peygamberliğini ilan ederdi.

Kardeş anlayıp ne yapacaksın? Adı üstünde ilizyon ve sen bir ilizyonist değilsen ve görsel olarak zevk alıyorsan tadını çıkartmaya bak. Atilla Taşın David Copperfield için hile yapıyordu demesi gibi bugün her yerde vah şöyle hile yaptı vay böyle hile yaptı. Adam zaten hile yapmadan bunları yapsaydı çıkıpta yetenek sizsinize katılmasına gerek kalmazdı.
Peygamberliğini ilan ederdi.Bknz cem yılmaz.

Acun medyanın yıldız yaratma çabalarından başka birşey değil Aref olayı...Sağlam bir sözleşmede imzalatmıştır...Hakta veriyorum millet şarkı söyleyen çocuk izleyeceğine Araf izler..Güzel proje..

Ulan tabi ki bi hilesi var, bir yerde bi el çabukluğu var yada başka birşey, adam düşünceleri okuyor değil ya ..

Keyfini çıkartın adam yapıyor, öyle yada böyle.

Hile yaptığını ispatlarcasına öyle böyle yaptı diyoruz, Tabi ki hile yaptı ama olağan üstü birşey yaptı.

Geri
Üst Alt