Yetenek Sizsiniz Türkiye

Cevap: Yetenek Sizsiniz Türkiye

Adam seyirciyi fena etkiliyor ya 11 mi 12 yaşından berimi ne işin içindeyim dedi gerçekten çok ama çok iyide sunumu var seyircileri gösteriyor çoğunun gözleri yaşarmış :D Diğer forumlarda adamı 3 harfliler arkadaşı hatta haşa yeni peygamber mi lan bu diycek piskoljiye gelmiş olanlar var o.O

[video=youtube;qNYog-Q_2Mw]https://www.youtube.com/watch?v=qNYog-Q_2Mw[/video]

Abi bırakın bunları ya, ben çocuğun yaptığı işe bakarım. Üstelik dün ki gösteride CD'ye kayıtlı KADER olayı nasıl yaptı? Çocuk beni şaşırttı mı, şaşırttı! EE daha neyini tartışıyoruz. O kadar kolaysa çıksın herkes yapsın madem...

Facebook'uma link koydum. Birisi açıklamış teker teker hilelerini. Öğrenmek isterseniz bilginize.

[video=youtube;qNYog-Q_2Mw]https://www.youtube.com/watch?v=qNYog-Q_2Mw[/video]

Bu resmen saygısızlık. Büyük bir terbiyesizlik. Tabiki herşeyin bir sırrı var, hilesi var. Yoksa Cem yılmaz'ın dediği gibi adam, "Peygamberliğini ilan ederdi!"

Bu arkadaş çok biliyormuş gibi konuşuyor. Zaten herkes az-çok fikir yürütebiliyor şovlar hakkında, niye böyle saçma salak video çekme gereği duyduğunu anlayamadım..

Bu lavuğa, "hayatın boyunca olumlu ne gibi icraat yaptın" diye sorsanız? "Günün 18 saati İnternette sorf" yaptım der.. Bu ve bunun gibi dalkavuklar oturdukları yerde, insanların emeklerine yağ sürdüklerini zannederek, kendilerini Sonic ve Dünyasında boy gösterdiklerini zannediyorlar..

Madem ki bu numaralarının hepsini biliyorsun, çık yap aynılarını..Bu çocuk emek vermiş, çalışmış, yapmak istemiş, neyse...Profesyonel olarak başka yerlerde bu ilizyonları sergiliyormuş, 11 yaşından beri bunlarla uğraşıyormuş vesaire... Vizyonunu ve yapmak istediklerini hedef edinip, bir yerlere gelmiş sonuçta...Yeteniğini değişik tarzda kullanarak insanların ilgisini çekmeyi başarabilmiş.. Bunu hazmedemeyip, kişiliği ezilmiş, kendilerinin geliştirdiği Sonic ve Dünyasında, "Yeşil kişi kim? Enterasan" gibi kıskançlık ve telaşla uyguladıkları materyaller bu kadar ucuz olmamalı..

İnsan, "kandırıldık" hissini duymaya görsün.... zekası ile kandırılamadığını ispatlamaya çalışır. Bunu ispatlamaya çalışırken ne kadar komik durumda olduklarını görmezler bile..

Bir dünya kurmuşsunuz kafanızda, o dünyada her şey kompike ve zor olmalı ki o şey güzel olsun.

Ya beyler, Ahmet Çakar'ın dediği gibi, "Bakın dalganıza!" Yok öyle bir dünya.

Abi bırakın bunları ya, ben çocuğun yaptığı işe bakarım. Üstelik dün ki gösteride CD'ye kayıtlı KADER olayı nasıl yaptı? Çocuk beni şaşırttı mı, şaşırttı! EE daha neyini tartışıyoruz. O kadar kolaysa çıksın herkes yapsın madem...

onu yarışmanın yayınlandığı gün ayarlamışlardır bi köşede.Acundan herşey beklenir çocukla anlaşmıştır bu

Adam oyle yada boyle showunu yapıyo ne bu elestırı ya

Adamda olaganüstü bir yetenek varsa bizim Muıstafa Sarp'ı kaybetsin gücü yetiyorsa :(

Aref'in yaptığı baya bilinen bir numara. Copperfield de yaptı Criss Angel da.

Aref'in yaptıklarının hilesi nette var..Sadece iyi sunuyor ilk anda herkez inanıyor..Yanlız benim aklıma şu takıldı sahne arkasında rulo kağıdı yazan kimse görmüyor mu??,İlginç

Geri
Üst Alt