Yetenek Sizsiniz Türkiye

Cevap: Yetenek Sizsiniz Türkiye

Youtube yazın aref ghafouri diye. Tüm sırları cıkıyo hepsi basit ilüzyon numaraları zaten

Ama şu açıdan takdir etmek lazım sunuşu güzel yapıyor tipide insanları etkiliyo bu kadar :)

Acunun mal mal kendinden geçmesi komikti.

Bizim okulda Aref'in yaptıkları hileymiş yeaaaaaaa diyen mal mal tipler var .

iyi tmm ilizyon hile demekmiş bu sektörü yok edelim capperfild belediyede işe başlasın tövbe tövbe arkadaşlar bu arada kader yazsını nasıl yazdı onun sırrı ortaya çıktımı ? bide o oturuşu nasıl yapmış aga onu anlamadım etrafında dönderirken kamerayı yerde yazan kader yazısı felanda görülüyor .

Anlamıyorum ya o kadar kelime içinden kader kelimesini seçeceğini nerden bildi çok enteresan bir sanat.

iyi tmm ilizyon hile demekmiş bu sektörü yok edelim capperfild belediyede işe başlasın tövbe tövbe arkadaşlar bu arada kader yazsını nasıl yazdı onun sırrı ortaya çıktımı ? bide o oturuşu nasıl yapmış aga onu anlamadım etrafında dönderirken kamerayı yerde yazan kader yazısı felanda görülüyor .

O şekilde hileli kotlar var . O sayede o şekilde oturuyor .

Anlamıyorum ya o kadar kelime içinden kader kelimesini seçeceğini nerden bildi çok enteresan bir sanat.

İç içe geçirilmiş poşetlerden içte olana kızın gazete kağıtlarını koydurdu . Dışta olanada çaktırmadan kader yazan gazete kağıdını koydu . Kıza gözlerini kapattırıp çektirdi gazete kağıdını yoksa gözleri açık olsa çakardı kız mevzuyu .

Aref'in yaptığı istidrac! ?

Türkiye, İranlı Aref'in yaptıklarını konuşuyor. Bir çokları Aref'in yaptıklarını illüzyon olarak görüyor. Ancak olay bir illüzyondan ziyade istidrac!

8sutun

Acun Ilıcalı'nın Yetenek sizsiniz programında yaptıklarıyla görenleri hayrete düşüren İranlı Aref'in gösterdikleri istidrac olarak açıklanıyor.

İSLAMİ BİR TABİR

İstidrac, İslami bir terim. "Derece derece yükseltmek veya indirmek” manasına geliyor. Evliyalarda görülen harikulade hallerin fasık kimselerde görülmesi olarak tanımlanıyor. Yani kerametin, salih amel sahibi olmayan kimselerde görülen şekline istidrac deniyor.

HİNDİSTAN VE İRAN'DA YAYGIN

İstidrac, Hindistan ve İran'da sıkça görülen ve farklı amaçlar için kullanılan bir hal. Özellikle Hindistan'da Sih'ler sıkça istidrac gösteriyorlar.

HAVAYA İP ATIP TIRMANIYORLAR

Kimileri kendilerindeki bu hali eğlendirmek ve para kazanmak için kullanırken, kimileri de üstünlük kurmak maksadıyla istidrac gösteriyor. Hindistan'da Sih'ler ellerindeki ipi havaya atıp, havada öylece asılı kalan ipe tırmanıyorlar.

CİNLERİ KULLANIYORLAR

İstidrac gösterenler bu iş için Cinleri kullanıyorlar. Zaman ve mekan sorunu yaşamayan Cinler, istidrac sahipleri tarafından istedikleri gibi kullanılıyorlar.

https://www.8sutun.com/haberdetay.asp...0&Categoryid=7

İstidrac'mış...:)

Bak dediğime geldik...

Bu çocuk Cinli...:)

Aref'in cinlerini yiyim. Asıl yetenekli olan Acun denen hırbo. Milleti ayakta uyutarak trilyonları götürüyor. Millet de uyumaya hazır zaten, önüne ne konsa ayran budalası gibi izliyor!

Oğuzhanda iyi ilizyoniz showlar yaptı..Arefede gönderme yaptı..Bu arada Almanyadan gelen biri var şarkı söyledi..Tarık sanırım o kadar iyi değildi bence..Finale giderse yuh derim..Oğuzhan hakediyor..

Olm Tarık Sarzep'i tanıyorum ben.Meşhurdu o adam bir ara.

"İnşallah" diye bi şarkısı vardı,klibi falan da vardı.Dönüyordu Kral TV'de falan.

Bugün de şarkı söyleyen ufak kızın reklamı yapıldı sürekli, geçenlerde de aynısı Aref'e yapılmıştı. Ne kadar yetenekli olurlarsa olsunlar sürekli reklamının yapılması diğer yarışmacılara çok büyük haksızlık. Örneğin her çıkan yarışmacıdan sonra Türkan bilmemne az sonraaa yazılması yarışmanın ne kadar adil olduğunun göstergesidir. :)

Bugün de şarkı söyleyen ufak kızın reklamı yapıldı sürekli, geçenlerde de aynısı Aref'e yapılmıştı. Ne kadar yetenekli olurlarsa olsunlar sürekli reklamının yapılması diğer yarışmacılara çok büyük haksızlık. Örneğin her çıkan yarışmacıdan sonra Türkan bilmemne az sonraaa yazılması yarışmanın ne kadar adil olduğunun göstergesidir. :)

O kızda guzel soyluyor:tiphat: evet obur yarısmacılar haksızlık yapılıyor..

Geri
Üst Alt