Yeter Artık Ultraslan!

Mehmet Çelik

Büyük Kaptan
Adnan Polat'a neredeyse küme düşme potasına gelene kadar sabır gösteren Ultraslan neden takımın yokuşa girdiği ilk dönemde yönetimi istifaya davet ediyor? Üstelik alınan her başarısız skorun ardından? Cidden yeter artık. Bu kadar başarıya endeksli bir grup olamaz, ya destek olun ya da defolun gidin, protesto edin gelmeyin kardeşim maçlara. Bari yediğiniz beleş biletlerin yeri doldurulur. Allah aşkına, Ünal Aysal gittiği zaman yerine kim gelecek? Var mı Ünal Aysal'dan daha başarılı ve zeki bir adam? İlk yaptığı hatadan adama kapıyı mı göstereceğiz? Herkes hata yapabilir ama 2. bir şansı hakeder. Üstelik takıma 2 yılda 4 kupa kazandırmış bir adam. Bu kadarı da yeter artık.

katılıyorum mancini istifa ama başkana istifa demek yanlış.

başkan'ın bu seneki seçimleri çok hatalı ama aptal biri değil hatasının farkına varacaktır.

yeniden yapılanmamız lazım

devlet yalamalari normaldir. yönetim devlet aleyhine bişeyler yapinca buna başvurdular.

Küme düşme potasında mı istifaya çağırdılar emin misin ? Bi aç bakalım o sezon Ali Sami Yende 2.maçımızda yani Eylül ayı yine bi Bursa maçında olan tepkilere..

faydalarindan cok zararlari var

ya akillarini baslarina alip takimi desteklesinler

ya da stada alinmasinlar defolup gitsinler

belli siyasi kesimin yandasligini yapyiorlar bence de

polar2.jpg

ligin bitimine 10 hafta kala istifada bir hizmettir pankartı açılmıştı arena da

Ne takıma adam gibi destek yaparlar, ne de bi halta yararlar. Tamamen gereksiz bi oluşum.

Adnan Polat'a neredeyse küme düşme potasına gelene kadar sabır gösteren Ultraslan neden takımın yokuşa girdiği ilk dönemde yönetimi istifaya davet ediyor? Üstelik alınan her başarısız skorun ardından? Cidden yeter artık. Bu kadar başarıya endeksli bir grup olamaz, ya destek olun ya da defolun gidin, protesto edin gelmeyin kardeşim maçlara. Bari yediğiniz beleş biletlerin yeri doldurulur. Allah aşkına, Ünal Aysal gittiği zaman yerine kim gelecek? Var mı Ünal Aysal'dan daha başarılı ve zeki bir adam? İlk yaptığı hatadan adama kapıyı mı göstereceğiz? Herkes hata yapabilir ama 2. bir şansı hakeder. Üstelik takıma 2 yılda 4 kupa kazandırmış bir adam. Bu kadarı da yeter artık.

Cok takılmamak lazım ultraslana. Sonucta ultraslan istifa dedi diye unal aysal istifa edecek degil. Ancak insallah unal aysalda aklını basına alıp yaptıgı hatalardan geri doner seneye

e-bilet uygulamasi gelince sinirli gencler

Aynen. Bizim sikeciler kulübün adini kirletmis olan bir adam'in arkasinda duruyor, bizimkiler sirf bir sene sampiyon olamadik diye hemen istifa'ya davet ediyor. Adamlar Terimci, cok net.

Hatasi var mi? Vardir elbet. Fakat bir kac mac iyi gitmeyince hemen istifa'ya davet etmek sacmalik. Ortam'i germekten baska ne ise yariyor bunlar?

Ondan önce başarısız olunan onca sene vardı. Yine hiç bağırmadılar. Demek istediğim Ünal Aysal bunları haketmiyor. Tabi siz çıkarlarınıza göre hareket ettiğiniz için sorun yok. Ne farkeder?

Hiç bağırmıyorlar dimi. Evet valla helal olsun tespitin babasını yaptığın ne diyim ben sana artık

E-Bileti hiç bir zaman istemedim istemezdim de . Ama bu rezilleri gördükçe iyi ki gelecek diyorum . Karaborsa falandan da kurtuluruz .

Geri
Üst Alt