Yeter Artık Ultraslan!

Bu forumda her zaman Ultraslan'ı savundum ama artık yettiler.Adnan Polat 3 sene takımın ağzına sıçtı bişey demediniz, şimdi kudurdunuz.

Ama Ünal Aysal'ın bu riski aldığını 24 Eylül'de söylemiştik.

Ne takıma adam gibi destek yaparlar, ne de bi halta yararlar. Tamamen gereksiz bi oluşum.

Abattığın kadar da değil.Pegasus'ta olmasa statta çık çıkmaz.Kareogariler olsun organizasyonları olsun her türlü Türkiye'nin en yararlı taraftar oluşumu ama bu kadar başarıya endeksli olunmaz.

adnan polat döneminden beri sevmiyorum zaten bunları, iyice zarar vermeye başladılar, bi ruhtur mücadeledir, terim goygoyudur gidiyor başkanları değişince iyice bir tuhaflaştılar

Abattığın kadar da değil.Pegasus'ta olmasa statta çık çıkmaz.Kareogariler olsun organizasyonları olsun her türlü Türkiye'nin en yararlı taraftar oluşumu ama bu kadar başarıya endeksli olunmaz.

Şuan da yaptıkları tezahüratın etkisi zaten çık çıkmamş bi stattan farksız olur. 5 yıl önceki taraftardan eser yok tamamen zararlar şu an.

Tetikçi gibi herifler. Her sene başarılı olamayız bu sene de çok karıştırıldık. Çok uğraşıldı bizimle. Biz kenetleneceğimize Fener camiası gibi birbirimizi yiyip bölüyoruz. Olacak iş değil gerçekten. Bu sene şampiyonluk gitti. 2.lik de gidebilir ama biraz sabır yahu. Böyle hareketler ile bir yere varamayız.

takım başarısız olunca nolacak

polar satışları azalıcak.capichee

:wink-34:

Tribünü bırakmasını talep ediyorum UltrAslan'ın

Unal baskani neden koruyacakmisiz ? 4 kupa onun eserimi cidden yoksa fatih terimin mi ? O verdigi butceye en iyi takimi kuruo sampiyon yapmistir.Sportif basariyi gectim finansal olarakda cok kotu yonetiliyoruz.Vergi olayida tam bi skandal.Ali durust,adnan ozturk,abdurrahim albayrak haklarimizi savunan en onemli isimlerdi ustlerini cizdi tek bi kalemde.Yerine kurumsallasacagiz diye

Candan ercetini getirdi(heralde beste yapsin diye ).4. Yildiza pranga vurdu resmen

bende igreniyorum bu gruptan artik cok sacma isler yapiyolar

Bunlari yapan Fatih Terim yalakalari. Futbol yoksunu afedersiniz beyinsiz işsiz güçsüz ilk okulu zor bitirmiş insanlar.

Bu forumda her zaman Ultraslan'ı savundum ama artık yettiler.Adnan Polat 3 sene takımın ağzına sıçtı bişey demediniz, şimdi kudurdunuz.

Ama Ünal Aysal'ın bu riski aldığını 24 Eylül'de söylemiştik.

uA terimi çok seviyordu, terime haksızlık yapıldığını düşünüyorlar ki biçok kişi böyle düşünüyor, haklı olarak da en ufak bi başarısızlıkta yönetimi protesto edeceklerdi zaten, adnan polatın olayı farklı..

Başkanlığa seçildikden sonra bu takımın 2 sene üst üste şampiyon olmasını sağlamış. 2 sene ŞL'de gruplardan çıkmasını sağlamış, Sneijder gibi bir yıldızı klübe kazandırmış bir insanı ilk sendeleyişinde istifaya çağıran bir oluşum benim gözümde art niyetlidir, omurgasızdır, hatta Ümit Özattır.

Hayırlı geceler olsun.

Büyük Başkan Ünal Aysal !

images

Başkanlığa seçildikden sonra bu takımın 2 sene üst üste şampiyon olmasını sağlamış. 2 sene ŞL'de gruplardan çıkmasını sağlamış, Sneijder gibi bir yıldızı klübe kazandırmış bir insanı ilk sendeleyişinde istifaya çağıran bir oluşum benim gözümde art niyetlidir, omurgasızdır, hatta Ümit Özattır.

Hayırlı geceler olsun.

Büyük Başkan Ünal Aysal !

images

Cunku herseyi unal aysal yapmistir.Bla bla bla

ultrAslan ‏@ultrAslan 4 dk.

Bir Nesil Mutlu Çelik'in Anonsunu Özlüyor... https://youtu.be/Nr2MYhs4hBI

Yazmış En büyük taraftar grubumuz.Ne yani fazla elit olduk küfür edin biraz mı demek istiyor ? Yav şaka gibi bi olay.

Gerçek anlamını bende algılayamamış olabilirim ama nice insan benim gibi yanlış anlayabilir-eğer başka bişeyi kastediyorsa

O dönem övmüşüm başkanı ama son dönemlerde yaşanan maaş rezaletleri ve ihtiyaç duyulan noktalara hiçbir şekilde takviye yapılmaması sonucu bende negatif yöne doğru döndüm ne yalan söyleyim. Tabi istifa etmesini de istemiyorum ama gidişat hiç iyi değil maalesef. Verdiği sözleri tutmuyor.

Geri
Üst Alt