Yeter Artık! Yönetim, Lale Orta'yı İstifa Ettirin!

Umut Işık

Tek Yumruk
Sezon başından bu yanayı geçtim son Lale Orta geldiğinden bu yana 3 haftadır yaşanan süreç ortada kaç hata oldu sayamadım üstüne artık göstere göstere vermiyorlar bugün maçta en az 3 skandal karar var üst üstte 4. maçta VAR devreye girmiyor. Bu MHK kaldığı sürece 10 puan önde olsak bile bir şey değişmeyecek 2 maça yetiştirirler. Ya artık aksiyon alın yer yerinden oynasın ya da susalım şampiyon yapılmak istenen takımı alıp öne taşısınlar.

Etmiyor napalım

En anlamlı üye görüşü budur. Lale'nin ipini çekmeden bize rahat yok takımımız kötü değil kötü topta oynamıyor asla katılmıyorum.
Bugün 2-2'ken Icardi pozisyonuna penaltı verse maç 3-2 olacak ve bitecek. Bu kadın geldiğinden beri yaşananlar ortada ciddi yangın yapmazsak 2 haftada ipimizi çekerler.

Rakibin her maç kırmızı kartlık hareketi es geçilecek, penaltıların verilmeyecek böyle lig mi biter ?
İstediğin kadar iyi oyna, yavaş yavaş aşağı çekerler seni.

Çok sert bir şekilde çıkış yapıp istifa istemezsek dediğim gibi ligin kalanını unutalım bunlar bizi şampiyon yaptırtmaz böyle göstere göstere 3 haftadır yaşananlardan sonra istersen 30 şut at golleri iptal eder bir şekilde rakibi tutar.

Geri
Üst Alt