Yeter Artık

Onur Meraş

Parçalı Üye
Tarihimiz de 2 yıl kupa alamayıp, 4 Avrupa sezonun da birbirinden rezil performans sergileyen biri görevine devam edebilmişmidir ? Biliyorsunuz, hocamız 2017-18 sezonunun devre arasında geldi. İgor Tudorun oluşturduğu takım ve sistemin tek eksiği ligi iyi bilen saha dışında da klubu savunacak kişi eksikligiydi. Fatih hoca o kaliteli kadroyu bjk nin de Avrupa da devam etmesi sebebiyle şampiyon yaptı. Sonraki sezon bal gibi grup dediğimi CL grubunda rezil olduk. Ligde Başakşehir in bize hediye ettiği bir şampiyonluk. Ancak ilerisi için hiç bir umut vermeyen bir takım. İyi oynanan maç sayısı Max 5 felan. Hocanın bahanesi kadroyu ben kurmadım . Neyse hoca kendi takımını kurduktan sonraki 2 sezon ortada :) Kupasız geçen 2 sezon Rangers ve PSV gibi vasat Avrupa takımlarına ilk turda elenmeler hemde rezil futbollarla. Ligde iyi oynanan maç sayısı yine 5 felan. Son 3 yılda oyunun tamamında iyi futbol izlediğimi hatırlamıyorum. Öyle bir duruma koydu ki hoca bizi zaman zaman Alanyaspor ,Ve Hatayspor gibi takımlarin futboluna bile Kemal Sunal'ın cama ekmek banmasi gibi ekrana ekmek banar hale geldik. Bu kadar rezillikten sonra tek doğru şey hocanın görevden alınmasıdır. Burak Elmas elini taşın altına koymalı hoca ile en kısa zamanda yolları ayırmalısın yoksa kayıp bir sezon daha geliyor. Yapar mı? Tabi ki yapmayacak ama tarihe not düşsün diye açtım bu konuyu.

rangers ve psv vasat değiller de, biz ft sayesinde avrupanın olduk malesef, adımızı bitirdi hala 3 sene diyor

Geri
Üst Alt