YETER! | Siirt ve Hakkari'de 7 şehit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: YETER! | Siirt ve Hakkari'de 7 şehit

Terör sıfırmıymış?Gitmiş terörist başını yakalamış ona rağmen terörü bitirememiş insanlar değilde bu hükümetin suçlu olması ilginç.Sen bir türlü öldürücü dareyi yapamazsan tabi terör bitmez.Adamların bir kaç yıl içinde toparlanması gayet normal.Son yıllardaki şehit sayısındaki artışın en önemli sebebi ise bellidir.Siyasi iktidarı çökertmeye çalışan insanlardan hsap sorulması gerekirken, kimlerde suçu arıyor millet.

Buna bi açıklama yapıp bana terör sıfırmıymış dedin mi gerçekten, bir yılda 6 şehit vermişiz keşke hiç olmasaydı ama sadece bir gün de verdik bu 6 şehidi suçlu siyasi iktidarı çökertmeye çalışanlar değil asıl ayakta tutmaya çalışanlardır..

Terör sıfırmıymış?Gitmiş terörist başını yakalamış ona rağmen terörü bitirememiş insanlar değilde bu hükümetin suçlu olması ilginç.Sen bir türlü öldürücü dareyi yapamazsan tabi terör bitmez.Adamların bir kaç yıl içinde toparlanması gayet normal.Son yıllardaki şehit sayısındaki artışın en önemli sebebi ise bellidir.Siyasi iktidarı çökertmeye çalışan insanlardan hsap sorulması gerekirken, kimlerde suçu arıyor millet.

TEERörün tekrar canlanmasının tek sebebi olağan üstü halin kalkması ve özel harekattan vazgeçilmesidir.

not:Özel harekatın sistem olarak kullanılmasından yanayım ancak zamanın çetecilerinede karşıyım lakin teröröü bitirmiş midir? evet

Silah ile tank ile yani savaş ile bu olay bitmez .Daha da alevlenerek büyür maalesef .Temele inmek lazım.İnsanları oraya çeken olayın ne olduğunu anlamak ve çözüm üretmek .Bunlar nasıl olur.En temeli eğitim ile,işsizliğe çare ile.Daha kaliteli bir yaşam ile.

Siirt ve Hakkari'de 6 şehit

Siirt ve Hakkari'de terör örgütü PKK üyeleri ile girilen çatışmalarda 6 asker şehit oldu. Başbakan Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada "Saldırı demokratik açılım sürecini engelleyemez" dedi. Operasyonlar devam ediyor.

https://www.cumhuriyet.com.tr/?im=yhs&hn=80660

Pek dikkatli okuyamadım ilk başta imralıdan yapıldı sandım açıklama yanlış görmüşüm:rolleyes:

Genelkurmay Baskanimiz Osman Pamukoglu olmali..Kusura bakmayin ama hic begenmiyorum Genelkurmay Baskanimizi..Bunu söylemek bile aci veriyor bana..Basarisiz

Genelkurmay Baskanimiz Osman Pamukoglu olmali..Kusura bakmayin ama hic begenmiyorum Genelkurmay Baskanimizi..Bunu söylemek bile aci veriyor bana..Basarisiz

Başarısızlık nasıl ve neye göre .Açar mısın biraz.?

Ne yaptıda başarısız oldu mesela.

biz ne söylesek az,ateş düştüğü yeri yakıyor

TEERörün tekrar canlanmasının tek sebebi olağan üstü halin kalkması ve özel harekattan vazgeçilmesidir.

not:Özel harekatın sistem olarak kullanılmasından yanayım ancak zamanın çetecilerinede karşıyım lakin teröröü bitirmiş midir? evet

Ohalin kalkmasının sebebi halkın isteği ve bölgeden kar elde eden güçlerdir.Ayrıca ohal çözüm olmamaz, olmamalı.İnsan kendi ülkesinde bir ilden başka ile gidene kadar defalarca aranıyorsa bu çözüm olamaz.

Temele inmek lazım.İnsanları oraya çeken olayın ne olduğunu anlamak ve çözüm üretmek .Bunlar nasıl olur.En temeli eğitim ile,işsizliğe çare ile.Daha kaliteli bir yaşam ile.

Daha kaliteli bir yaşam sürmek istiyorlarsa 20 çocuk yerine 2-3 çocuk yapsınlar.

Silah ile tank ile yani savaş ile bu olay bitmez .Daha da alevlenerek büyür maalesef .Temele inmek lazım.İnsanları oraya çeken olayın ne olduğunu anlamak ve çözüm üretmek .Bunlar nasıl olur.En temeli eğitim ile,işsizliğe çare ile.Daha kaliteli bir yaşam ile.

Yani bu serefsizler akillanana kadar durulana kadar sehit verelim öyle mi? Bu mudur? 10 senelik cözüm sudur...Sonra acilimini yaparsin..Ama ilk önce dagdaki herkesi keseceksin...Toplayacaksin tüm ordunu, salacaksin daga...500 sehit verelim ama bu serefsizleri komple yok edeceksin..Tümünü...5000-6000 serefsiz Terörist yok edildi diye yazmali gazeteler..Artik buramiza geldi ya..Yeter artik...

Biz savasmayi bilmeyen aciz bir milletmiyiz? Biz savasmayi dünyaya ögreten tek milletiz. Hepsi gebermeli..Ondan sonra yapsin güzel acilimini:mad:

"Türklerin ruhu yeniden parlayacak ve silah kullanmak icin dogan bu kahraman milletin tarihi eski isigini bulacaktir"

Daha kaliteli bir yaşam sürmek istiyorlarsa 20 çocuk yerine 2-3 çocuk yapsınlar.

Bunların eğitim ile çözüleceğini düşünüyorum.

Her yörenin kendine ait doğruları vardır.Çok çocuk olayını hep böyleydi ve böyle olacak kafa yapısına bağlamak lazım.Bilinçlendirmek ile halledilebilir.

Leyla Zana´ya beraat...Al burdan yak..Yakinda o serefsiz bebek katili de serbest birakilir...

Tarih seni affetmeyecek hükümet

Yani bu serefsizler akillanana kadar durulana kadar sehit verelim öyle mi? Bu mudur? 10 senelik cözüm sudur...Sonra acilimini yaparsin..Ama ilk önce dagdaki herkesi keseceksin...Toplayacaksin tüm ordunu, salacaksin daga...500 sehit verelim ama bu serefsizleri komple yok edeceksin..Tümünü...5000-6000 serefsiz Terörist yok edildi diye yazmali gazeteler..Artik buramiza geldi ya..Yeter artik...

Biz savasmayi bilmeyen aciz bir milletmiyiz? Biz savasmayi dünyaya ögreten tek milletiz. Hepsi gebermeli..Ondan sonra yapsin güzel acilimini:mad:

"Türklerin ruhu yeniden parlayacak ve silah kullanmak icin dogan bu kahraman milletin tarihi eski isigini bulacaktir"

Savaş ile anlık barış sağlayabilirsin .İlerde daha da alevlenerek büyür.Halkı oraya çeken sebepleri de yok etmek de gerekir bu arada.

Sen dağa 100000 asker göndersende bitmez bu terör.Daha da azdırırsın hainleri, yine toplanırlar üstüne olabildiğince de yandaş kazanırlar.Olayı katliama dönüştürmekten başka bir işe yaramaz bütün ordunun filan dağa çıkması.

Dağdakilerle uğraşacağına dağa çıkacakları kazanmaya çalışacaksın.Dağdakinin zaten sonu er ya da geç belli.Şu anda yapılanda budur.

pkk yı hiç bir hukumet bitiremez çünkü bu hukumetler ustu bi srundur x partisi gidip y partisi gitsn yine bitmez . pkk yı bitirmek için öncelikle pkkya destek veren çıkar ilişkisi olan buyuk çete ve orgutlenmeleri yok etmek gerekir.derin temizlik yapılırsa teror eylemleri minumum seviyeye iner. boyle bende dyrdum yahu milynlarca askerimiz var.çok guclu bu ulkeyiz neden bu dagdakı 3 beş domuzu yok edemiyoruz die oyle degişmiş işte . Türkiye çok güclü bir ulke ama satıcıda bi o kadar çok.. .. ama derin devlet ülkemizde çalısıyor.

biz ne söylesek az,ateş düştüğü yeri yakıyor

evet çok haklısın biz burda konuşuyoruz ama şimdi o 7 şehidimizin ailesinin halleri durumları nasıldır kim bilir

Allah hepsine sabır versin

Şehitlerimizi de Allah rahmet eğlesin

çok acı :(

Sen dağa 100000 asker göndersende bitmez bu terör.Daha da azdırırsın hainleri, yine toplanırlar üstüne olabildiğince de yandaş kazanırlar.Olayı katliama dönüştürmekten başka bir işe yaramaz bütün ordunun filan dağa çıkması.

Dağdakilerle uğraşacağına dağa çıkacakları kazanmaya çalışacaksın.Dağdakinin zaten sonu er ya da geç belli.Şu anda yapılanda budur.

O zaman onlar toplandikca sen onlari keseceksin..Yeter yani, bi yere kadar..

Bu Türk evlatlarinin sucu nedir? Bülent Ersoy, oglum olsa askere yollamazdim derken cok dogru söylemisti ama yaygara koparilmisti.Niyet önemlidir niyet...

Sen bu terörü bitirecekmisin bitirmeyecekmisin?Bosuna sehit oluyor bu Türk evlatlari..Hangi amac ugruna sehit oluyorlar gencecik yasta? Bana bunu aciklayin..Hicbir amac ugruna sehit olmuyorlar, cünkü Vatani gercekten korumak gibi bir niyet yok basimizdaiklerde..Kurbanlik koyun askerlerimiz suanda..

Catisma olmus hala devam ediyormusmus..Nerde Terörist lesleri?Nerde?

Hep catisma devam ediyor zaten, hep takviye yollaniyor zaten, hep helikopterler bombaliyor zaten..Nerde lesler?Nerde?

Biz burda birbirimizi yiyiyoruz ve gerçekleri gözden kaçırıyoruz.

Bu olay rastlantı değildir.Olayın asıl amacı Tsk değildir.Bölge halkıdır.Çirav'da ilk defa bir kültür festivali düzenlendi daha 2 hafta önce.Halka karşı ciddi açılımlar yapıldı.Bölgede şenliklere çok büyük bir katılım oldu.

Ama nasıl oluyorsa daha 2 hafta önce festivallerin düzenlendiği yerde saldırı oluyor ve askerlerimiz şehit düşüyor.Resmen halka uyarıdır bu, tehdittir, bunu görmek lazım.

Allah hepsine rahmet eylesin bu mübarek günde anaların yüreğini yakan köpek soyları suya hasret gebersin. Açılım'mış peh...

Sabır Sabır nereye kadar Sabır bakalım Ama bu milletin sabrı taştımı ortada ne açılım kalır ne imralıdaki şerefsiz nede bu baştaki hükümet. ALLAH Şehitlerimize Rahmet Eylesin. Bizde yiğit bitmez bir yiğdimizi kaybederiz onun yerine bin yiğidimiz doldurur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt