YETER! | Siirt ve Hakkari'de 7 şehit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: YETER! | Siirt ve Hakkari'de 7 şehit

İmralıdaki köpeği ilk yakalandığında asmadılar ki şimdi açılımda onunla aynı masaya oturun diyorlar.:@

25 yılı aşan bir zamandır bu oluşuma göz yuman, yılanın başını küçükken ezemeyenlerin, doğuya, kürtlere yeterli yatırımı yapmayanların, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nin kararlarını dış güçlerin boyunduruğu altında bırakan ve bu ülkeyi içten bölmeye çalışanların yaptırımları karşısında ezilmişlerinde Allah belasını versin. Doğudaki planlanan emellerinize ulaştınız bile, 10 yaşındaki çocukların bile beyinleri yıkandı.

Siyaset meydanındaki çocuklarla yapılan programı izleyenler şu konuşmaları hatırlar.

https://timsah.com/Siyaset-Meydani-Cocuklarin-Acilimi/ZTTMrSOOsui

Biz ne kadar konuşsak boş, icraat gerek.

Allah Rahmet Eylesin .

Biz ne kadar konuşsak boş, icraat gerek.

Allah Rahmet Eylesin Cengaverler.

Bu konuda en büyük iş şehit ailelerine düşüyor.

Ama onlarda slogan atmaktan başka birşey yapmıyorlar.

25 yıl 3000 şehit.Milyona yakın şehit ailesi.Bunların 10 bini İstanbul'dan Ankara'ya yürüyüşe çıksalar "Atrık bitsin bu terör" diye.Daha Gebze'ye gelmeden bu terör de biter açılım saçmalığı da...

Ama onların ağzına bir parmak bal çalıp (tazminattı,şehit aylığıydı....) susturuyorlar.

Şehit aileleri bu işe el atmadıkça ne kadar konuşsak boş...

Bu konuda en büyük iş şehit ailelerine düşüyor.

Ama onlarda slogan atmaktan başka birşey yapmıyorlar.

25 yıl 3000 şehit.Milyona yakın şehit ailesi.Bunların 10 bini İstanbul'dan Ankara'ya yürüyüşe çıksalar "Atrık bitsin bu terör" diye.Daha Gebze'ye gelmeden bu terör de biter açılım saçmalığı da...

Ama onların ağzına bir parmak bal çalıp (tazminattı,şehit aylığıydı....) susturuyorlar.

Şehit aileleri bu işe el atmadıkça ne kadar konuşsak boş...

Ver eline 2 ay silah, sağa sola dönmeyi öğret, sonra sal gerillanın karşısına. Şehitler ölmez vatan bölünmezmiş miş miş... Bu ölenler kim acaba ben mi yanlış görüyorum, duyuyorum?

Sok o yakaladığın köpeğin ağzına el bombasını, dağıt beynini açılım yapacağına. Çakayım açılımına.

Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin. :mad:

Prof. Askerliği ne zaman gerçekleştircekler merak ediyorum daha kaç can vermemiz gerekir!!!

3 günlük ana kuzularını 5,10 yıldır eğitim alan ve doğal koşullara uyum sağlamış çakalların önüne atmak en az o teröristlerin yaptığı kadar şerefsizliktir!!!

mağarada bir teröristin şu yazısı bulunmuş eğer karşındaki asker seni gördüğünde tüm kurşununu sıkarsa o er'dir bekle rahat öldürürsün eğer yarım mermisini sıkarsa komandodur biraz zorlanırsın eğer seni gördüğünde hiç kurşun sıkmıyorsa ne kadar kaçarsan kaç o seni bulur ve öldürür çünki o bordo berelidir yani sonuç olarak eğitimli asker sayımız artarsa nitelikli asker artarsa 50 teröriste 5 askerimiz düşer yani yılda en fazla 5 askerimiz şehit düşer maksimum ama karşıda teröristi kökünden kuruturuz açılım zırvalaması yerine böyle bir açılım olsa asıl bu sorun kökten biter ama bu hükümet ve bu zihniyetteki hükümetler devam ettikçe analarımızın yaşı durmaz malesef:mad:

Ver eline 2 ay silah, sağa sola dönmeyi öğret, sonra sal gerillanın karşısına. Şehitler ölmez vatan bölünmezmiş miş miş... Bu ölenler kim acaba ben mi yanlış görüyorum, duyuyorum?

Sok o yakaladığın köpeğin ağzına el bombasını, dağıt beynini açılım yapacağına. Çakayım açılımına.

Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin. :mad:

Yakalayamiyorlar ki soksunlar..Anlamadim gitti..Catisma diyorlar, ama hep biz sehit veriyoruz..Siddetli catisma devam ediyor diyorlar, ama ertesi gün ne oldu ne bitti bilmiyoruz.Les terörist haberi almiyoruz.Sifir.Nasil catismaymis bu?

O killi serefsizler 10 yil ayni bölgede egitim aliyorlar, bizim gencecik evlatlarimiz da 2 ay sonra hayatinda görmedigi, tanimadigi daglara yollaniyor.Daha yeni ates etmesini ögrenmis, profesyonel teröristlerle savasiyorlar.O serefsizler o dagin gelmisini gecmisini her kösesini ezbere biliyor.Askeri sistemin acilen degismesi gerekiyor.Artik daglara sadece Bordo Bereliler gönderilmeli.Gerekiyorsa Bordo Bereli sayisini arttirsinlar.Olmuyor böyle..

benim birsey dememe gerek yok.

ustteki arkadaslarim herseyi acikladilar.

sokayim acilimina

asin su cocuk katilini dagitin 2-3 ay tum daglari.

sokaktakileri de yasatmayin dagdakinide imralidakinide.

benden size soylemesi

kurt acilimi yapiliyor 10 sene sonra kurdistani kurmak isteyeceklerdir.

bu hukumet cok yanlis isler yapiyor

Allah sehitlere rahmet ailelerine sabir versin

teröre lanet ediyorum

osmanlının son dönemi

açılım ve müzakere tarihidir...

şimdikten geçmiş olsun :d derim...

daha beteri,sermayenin el değiştirmesidir

bize ait tek bir şey kaldımı ki!?

haaa girecez AB ye :P

Ben dağlardan gelip de çatışmaya giren terörist olduğuna inanmıyorum. Teröristlik memurluk gibi olmuş. İşi bitince evine gidiyor. Dağlarda aramanın anlamı yok.

Bu işi bizim başımıza açanların yıllar önce kurduğu planlar tıkır tıkır işliyor. Bugün açılım yarın başka istekler dayatılacak. Bizim devlet de kendi planıymış gibi bize yutturmaya çalışacak.

terörist arıyorsan mecliste.

hem de kıyak emekli...hepsi.

devletten maaşlı...

Bu vatan sahipsiz değil. Tek birimiz kalsa bile o bayrağı tek başına savunacağından eminim. Yemin ederim. Başımız sağolsun. Şehitlerimizin toprağı bol olsun. Allah bana da şehitlik tattırır inşallah..

İt sürüsünü başını assalardı, çok daha güzel olurdu herşey. bağlı olduğu yerden hala emir veriyor köpek sonuçta. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin.

Allah rahmet eylesin... Açılımı değil soykırımı hakediyorlar

Arkadaşlar çok güzel ifade etmiş.. Ceza alacağımı bilsem de SOKAYIM açılımınıza.. Benim ciğerim yanıyor, askerim ölüyor, analarım ağlıyor. Bu köpek soylarıyla hala pazarlık yapılmaya çalışılıyor, onlara terör örgütü diyemeyen meclisteki uzantılarıyla pazarlığa girişiliyor. Gudubet suratlı hükümetimizin başı da çıkmış, bu kurşunlar açılıma engel olmayacak diyor hala..:mad::mad: Türkiye Cumhuriyeti bu ana kadar bu kadar ACİZ,BASİRETSİZ,HAİN bir yönetim,hükümet görmemiştir. Şimdi de başladı bir Ermeni açılımı.. Yeter ulan satıcak bişey kalmayınca memlekette, şimdi de onurunu haysiyetini mi satmaya başladınız. Afedersiniz bilmem ne kadar Ermenistan bile Türkiye ile asla müzakere etmeyiz Karabağı görüşmem diyor, bizimkiler yavşak yavşak çıkıp açılım diyor. Ne çabuk unuttunuz Asala tarafından şehit edilen diplomatlarımızı bre dürzüler..:mad::mad::mad:

Tansu Çillerle yıllarca kafası çalışmıyor, daha illerin hangi bölgede olduğunu bilmiyor diye dalga geçtik. Ama o bile Kardak krizinde Yunanistan adalara asker çıkardığı zaman "O bayrak inecek,o asker gidecek" diyebilmişti. Bu ülke bu kadar ihaneti kaldıramaz !!:mad::mad:

P.S : Mod ve Adminlerimiz biraz sert olduysa üslup özür dilerim. Çok doluyum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt