YETER! | Siirt ve Hakkari'de 7 şehit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: YETER! | Siirt ve Hakkari'de 7 şehit

açılım maaçılım hikaye imralıdaki itin de meclisteki teröristlerin de hedefini başbakan dahil tüm türkiye biliyor hala açılımın peşinden gidiyorlar bu açılım hikayesi ilerledik.e Türkiye bölünmeye yüz tutacaktır.

Araştırma meraklısı arkadaşlarımız, şu çokça lanse edilen '25 bin ölü' zırvasını bir araştırsın.

O ölen binlerce kişi askermiymiş, yoksa korucular ve askerler tarafından sadece Kürt olduğu için evi, ocağı, köyü yakılan insanlarmı?

:)

Allah rahmet eylesin hepsine ve buna bir son verilsin. Bu kadar taviz veriliyor ve şehitler durmak bilmiyor, çoğalıyor. Açılım değil olağanüstü hal ve demir yumruk lazım tepelerine ilacı bu bence...

Vanda patlayan mayınlar sonucu 2 askerimiz daha şehit olmuş. :(

Göz göre göre 20 yaşındaki insanlar ölüyor, hala açılım peşinde koşuyor Tayyip Bey. Rezillik.

Araştırma meraklısı arkadaşlarımız, şu çokça lanse edilen '25 bin ölü' zırvasını bir araştırsın.

O ölen binlerce kişi askermiymiş, yoksa korucular ve askerler tarafından sadece Kürt olduğu için evi, ocağı, köyü yakılan insanlarmı?

Provakasyonun alemi yok! Hayatını veren 25000 kişi, bizim vatandaşımızdır.

Allah ölen tüm askerlerimize rahmet etsin,ailelerine sabır versin...

Provokasyonlar hiçbir zaman bitmedi,bitmeyecekde ancak bizlerin bu noktada daha ihtiyatlı ve dikkatli davranmamız gerekmektedir..

Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin.

Bizim işimiz sadece "laf" ta.

İcraat yok malesef.

Nereye kadar gidecek bu böyle merak ediyorum doğrusu..

Eruh'da 7

Van'da 1

Çukurca'da 1 olmak üzere 2 günde toplam 9 şehit verdik.

Kardeşi kardeşe düşürenler utansın! Herkese kızıyorum bu konuda. TSK'ya,Hükümete,PKK'ya,Kürtlere,Türklere herkese kızıyorum! Olan gencecik çocuklara,analara oluyor..

Git bölücülüğünü başka yerde yap.

Allah rahmet eylesin hepsine ve buna bir son verilsin. Bu kadar taviz veriliyor ve şehitler durmak bilmiyor, çoğalıyor. Açılım değil olağanüstü hal ve demir yumruk lazım tepelerine ilacı bu bence...

Aynen o dağları dümdüz emek lazım yada para da zaman da harcamayacaksın abi kimyasal alinin yöntemini kullanacaksın kasıla kasıla ölsün şerefsizler.

Erkut faşizanlık seziyorum sende? Atatürkçülük bu mu?

Erkut faşizanlık seziyorum sende? Atatürkçülük bu mu?

yok abi dağlara diyorum ver gazı tepeden çok ince bir ayrım var ben terörist sevmiyorum arkadaş milletle ırkla zorum yok.

ama şunu diyorum o dağlar bir işe yaramaz zaten sen atacağına 1000 tane bomba 100 tane napalm at olmadı kimyasal at para da zaman da harcama.

Ha dersen ki kardeşim çok tehlikeli masum insanlarda ölür evet farkındayım ama devletin selameti söz konusu olduğunda bazen masum insanlar da ölebilir.

Bak kardeşim benim babannem dersimi yaşamış ama bana sorsan belli bir süre sonra müdahale gerekliydi.

Babannem bugün yaşıyor olsa ATATÜRK'E laf söylese karşısında beni bulur.

Ben aleviyim yavuz sultan selim binlerce aleviyi katletmiş ama haklıdır devletin selameti için bazen ölü sayıları sadece rakamdan ibarettir.

O dağlarda suçsuz günahsız insanlarda var. Tehditle,parayla oraya çıkarılmış insanlarda var. Ailesiyle tehdit edilen insanlardan bahsediyorum. Ayrıca onları dağdan indirmek silahla bombayla olmaz. AKP'yi sevmem ama yaptıkları açılım iyi birşey. Kesinlikle toprak bölünmesi olmadığı sürece,ülkenin üniter yapısı değişmediği sürece bence hiçbir sorun yok. O anaları bir düşünün. Her iki tarafında. Ne gerek vardı bunlara değil mi? Ayrıca PKK'nın kurulus amacı toprak istediklerinden değildir. Sadece gizli servislerin bir amacı olmustur. Hepsi bu.

O dağlarda suçsuz günahsız insanlarda var. Tehditle,parayla oraya çıkarılmış insanlarda var. Ailesiyle tehdit edilen insanlardan bahsediyorum. Ayrıca onları dağdan indirmek silahla bombayla olmaz. AKP'yi sevmem ama yaptıkları açılım iyi birşey. Kesinlikle toprak bölünmesi olmadığı sürece,ülkenin üniter yapısı değişmediği sürece bence hiçbir sorun yok. O anaları bir düşünün. Her iki tarafında. Ne gerek vardı bunlara değil mi? Ayrıca PKK'nın kurulus amacı toprak istediklerinden değildir. Sadece gizli servislerin bir amacı olmustur. Hepsi bu.

Ömer kardeş devlet başında ve askeri alandaysan basit düşüneceksin silahını sana doğrultan baban olsa düşmandır kaldır gitsin.

Bugün rusyada grozniden ses çıkmıyor putin bunu açılımla mı? halletti.

Çeçenler okul bastı ve putini tehdit etti "çocuklar ölür bizle müzakereye başla" diye

Putin o okula mermi ve bomba yağdırdı evet çocuklar öldü ama çeçen teröristler putinle bir daha pazarlık yapılamayacağını anladı.Bugün çeçenistanda rusya hakimiyeti var.

Açılımı yerim ben arkadaş.

Ben musul ve kerkük geri alınsın istiyorum bu coğrafyada daha agresif olmalıyız.

Derdim misak-ı millidir başkasının toprağında da gram gözüm yok.

Musul ve Kerkük bizim olmalıydı evet! Ama şeyh sait denen şerefsizin yüzünden olmadı! Bu baska bi konu. Ama sen o halka zulm edersen,onlar yokmuş gibi davranırsan onların dağa çıkmasının sebebi olursun! Ölen yüzbinlerce insanın sebebi olursun!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt