Yeter

Mehmet Yıldız

Tecrübeli Üye
Artık gerçekten yeter! dalga mı geçiyor napıyor bilmiyorum ama bu takım Mancini ile yola devam etmemeli bana kalsa şuan yollansın ama Başkanımız en geç sene sonu Mancini ile yolları ayırmazsa bugüne kadar heryerde savunduğum Galatasaray için büyük bir şans olarak nitelendirdiğim sayın başkanımız Ünal Aysal okları üstüne çekecektir

mac baslamadan acilan konuya bak

beklenen kadro ne. hajro belki olabilir başka

Forum dilinde büyük harflerle yazmak, bağırmak anlamına gelmektedir ve çoğu forumda yasaktır. Muhtemelen burda da öyledir. Konunun bir anlık sinirle açılmış olduğu bariz fakat maç henüz başlamamışken, açıklanmış kadroya bu denli büyük eleştirinin nedeni nedir, anlayamadım.

Mancini'yi seversiniz, sevmezsiniz. Orası ayrı. Bir insanın her yaptığı bu kadar eleştirilirse, o kişiden motive olmasını, 25 kişiyi de motive etmesini bekleyemeyiz. Tabii, baskılara dayanma meziyeti insanüstü değilse.

burak kapaklari takinca yine sus pus olursunuz.

başkan olsam o dakika kovmuştum..

bu kadroyu açıklayan beyin benim teknik adamım olamaz deyip..

20 adamın ismini kağıda yazıp tombala gibi 11 adam çekse daha mantıklı 11 çıkardı

izahı mantığı yok..

yazık..

10-0 yeniyorsun işte daha neyini eleştiriyorsun takımın ?

kadro istikrarını bana 2 maç söyle aynı 11 ile çıktığımız Allah aşkına kadro istikrarı olmayan yerde başarı olmaz ben febenin onbirini ezbere sayayım sana sakat yoksa sürekli aynı 11 ama kendi takımımın hangi maça hangi taktikle hangi oyuncularla çıkacağını bilmiyorum sen biliyormusun?

Ceyhun disinda ahlar vahlar yapacak bir secim yok.

Evet arkadaşlar hadi hep birlikte biraz daha abartiyoruz

Yaa 3 yaşındaki yeğenim gelse daha mantıklı kadro kurardı

Abartmak bizim işimiz

《 Duncan reis 》

kadro istikrarını bana 2 maç söyle aynı 11 ile çıktığımız Allah aşkına kadro istikrarı olmayan yerde başarı olmaz ben febenin onbirini ezbere sayayım sana sakat yoksa sürekli aynı 11 ama kendi takımımın hangi maça hangi taktikle hangi oyuncularla çıkacağını bilmiyorum sen biliyormusun?

Bu sene bitti zaten bizim için . Belki 2.lik yarışı var doğru olabilir . Ama Mancini böyle adam işte . Manchester City'deyken İnter'deyken de bir türlü kadro istikrarını sağlayamamıştı . Ama şampiyon olmuştu öyle yada böyle . Bence göndermek gereksiz. Hani siz diyorsunuz ya kadro istikrarı da kadro istikrarı diye işte ben de hoca istikrarı diyorum . Hocayı afedersiniz ama çorap değiştirir gibi değiştirmek gereksiz olur hem de seneye 4. yıldız için oynayacağımız bir sene için . Seneye revizyon yapacağına inanıyorum ve kendi istediği adamları alacağına da inanıyorum . Ha yapmazsa o zaman eleştiririz .

Geri
Üst Alt