Berkcan Yildirim
10 Numara!
- 28 Kasım 2008
- 11.788
- 0
- 1.531
Giovani Dos Santos
Kader Keita
takımda tutulup Neill (kötü oynamasa da geldiğinde), Elano, Servet takımdan gönderilmeliydi.
Mehmet Topal takımda tutulmalıydı bir şekilde.
2010-2011 başında
Tomas Ujfalusi (A.Madrid)-3 Milyon Euro
Giovani Dos Santos (Tottenham)-Bonservisi ile-7 Milyon Euro
Ledesma (Lazio)
gelse bile yeterdi o sene için. Ama takımı adeta dağıttılar.
Elano kaldı, alakaya maydanoz Misimovic taraftar baskısı ile alındı. Topal'dan artısı olmayan eksisi ise pasaportu olan Cana yıldız kontenjanından transfer edildi.
Bunlar da yoktu belki Haldun ama
Elano-8.5 Milyon Euro
Jo
Neill-ilk geldiğinde iyi olmasına rağmen
Baros-2 sene sakat olmasına rağmen gönderemeyerek
Kewell-Nonda yerine gönderememek
bunlar bitirdi bizi birazda.
Takimi o dagitmadi ki, Yerli transferleri zaten Adnan Aga Sezgin yapiyordu. Mehmet i sattip hayatin kazigini attik Valencia ya, berbat bir oyuncu bana göre, ama tek Mustafa Sarp a kalmak daha da berbat bir olaydi. Ama iste Adnan Efendiler sattip, oyuncu ya para kiymak istemediler. Buna da HAldun Üstünel kizmisti, cünkü Gio olmayinca dedi Stoch u alalim, Yönetim hayir dedi oda istifa etti. Bizimkiler Keita yi filan sattip, gittiler dandik bedavaya Serdar Özkan ile 3 Milyona Pino yu almislardi...
Uefa dan elenince taraftari susturmak icin Adnan Aga gitti Misimiovic almisti "leasing" ile... kim bilir ceplerine bile sokmuslardir parayi, Adnan Sezgin den tek cirkef hareketler beklerim, Istanbulspor ile yaptigi seyler, yada Wolfsburg lu yöneticiler ile sarhos sarhos görüsmeler... yaninda baska yönetimden adam vardi, diyordu utandim resmen