Yetiş Haldun!

Giovani Dos Santos

Kader Keita

takımda tutulup Neill (kötü oynamasa da geldiğinde), Elano, Servet takımdan gönderilmeliydi.

Mehmet Topal takımda tutulmalıydı bir şekilde.

2010-2011 başında

Tomas Ujfalusi (A.Madrid)-3 Milyon Euro

Giovani Dos Santos (Tottenham)-Bonservisi ile-7 Milyon Euro

Ledesma (Lazio)

gelse bile yeterdi o sene için. Ama takımı adeta dağıttılar.

Elano kaldı, alakaya maydanoz Misimovic taraftar baskısı ile alındı. Topal'dan artısı olmayan eksisi ise pasaportu olan Cana yıldız kontenjanından transfer edildi.

Bunlar da yoktu belki Haldun ama

Elano-8.5 Milyon Euro

Jo

Neill-ilk geldiğinde iyi olmasına rağmen

Baros-2 sene sakat olmasına rağmen gönderemeyerek

Kewell-Nonda yerine gönderememek

bunlar bitirdi bizi birazda.

Takimi o dagitmadi ki, Yerli transferleri zaten Adnan Aga Sezgin yapiyordu. Mehmet i sattip hayatin kazigini attik Valencia ya, berbat bir oyuncu bana göre, ama tek Mustafa Sarp a kalmak daha da berbat bir olaydi. Ama iste Adnan Efendiler sattip, oyuncu ya para kiymak istemediler. Buna da HAldun Üstünel kizmisti, cünkü Gio olmayinca dedi Stoch u alalim, Yönetim hayir dedi oda istifa etti. Bizimkiler Keita yi filan sattip, gittiler dandik bedavaya Serdar Özkan ile 3 Milyona Pino yu almislardi...

Uefa dan elenince taraftari susturmak icin Adnan Aga gitti Misimiovic almisti "leasing" ile... kim bilir ceplerine bile sokmuslardir parayi, Adnan Sezgin den tek cirkef hareketler beklerim, Istanbulspor ile yaptigi seyler, yada Wolfsburg lu yöneticiler ile sarhos sarhos görüsmeler... yaninda baska yönetimden adam vardi, diyordu utandim resmen

Takimi o dagitmadi ki, Yerli transferleri zaten Adnan Aga Sezgin yapiyordu. Mehmet i sattip hayatin kazigini attik Valencia ya, berbat bir oyuncu bana göre, ama tek Mustafa Sarp a kalmak daha da berbat bir olaydi. Ama iste Adnan Efendiler sattip, oyuncu ya para kiymak istemediler. Buna da HAldun Üstünel kizmisti, cünkü Gio olmayinca dedi Stoch u alalim, Yönetim hayir dedi oda istifa etti. Bizimkiler Keita yi filan sattip, gittiler dandik bedavaya Serdar Özkan ile 3 Milyona Pino yu almislardi...

Uefa dan elenince taraftari susturmak icin Adnan Aga gitti Misimiovic almisti "leasing" ile... kim bilir ceplerine bile sokmuslardir parayi, Adnan Sezgin den tek cirkef hareketler beklerim, Istanbulspor ile yaptigi seyler, yada Wolfsburg lu yöneticiler ile sarhos sarhos görüsmeler... yaninda baska yönetimden adam vardi, diyordu utandim resmen

Adnan Sezgin denince bile tüylerim diken diken oluyor hala zaten.

Haldun kağıt üzerinde çok daha iyi ama kağıt üzerinde.

Transfer de takım kimyasını iyi hesap edebilmek de önemli.

Haldun Bey iyi bir İŞ BİTİRİCİ AMA TRANSFER AKLI OLAMAZ, OLMAMALI.

Eğer SADECE ONA VERİLEN RAPORA GÖRE İSİMLERE GİDECEKSE buyursun gelsin.

AMA SEÇİMLERE KARIŞIRSA OLMAZ BÖYLE PROFESYONELLİK.

Kewell-İyi

Baros-İyi

Neill-İyi

Keita-Çok İyi

Giovani-Mantıklı ve İyi

Elano-kağıt üzerinde iyi

De Sanctis- Kötü bir kaleci değildi

ama sahada ki iyi değil.

Sebebi de açıktı.

Hepsinin defoları vardı.

Kewell- Fiziken bitmiş, kronik sakatlık sorunu nedeni ile performansının %50'si ile ancak oynuyordu.

Baros - İyi bir bitirici, zeki bir futbolcu. Ama kariyerinde 2 defa ayağı kırılmış, devamlılık bakımından soru işaretli bir isim. İkili mücadele sevmez, top tekniği Burak kadar olmasa da kötü

Neill- Genel olarak topu iyi çıkarabilen bir stoper, ama hava hakimiyeti kötü, yeteri kadar sert ve caydırıcı değil. Kademe bilgisi en fazla bek kadar ki kendisi zaten aslen bekti İngiltere de çoğu sene.

Elano- Yıldız değil tamamlayıcı bir isim olurdu en fazla. Karakter olarak gamsız bir tipti. Oyun stili bu adamın. Bizim lige ters. Mücadele'den kaçan, oyun içinde kaybolan, rakibi ısırmayan isimin İSTATİSLİKLERİ ALEX gibi olmak zorunda barınmak için burada. Elano bu da değildi hiç bir zaman.

De Sanctis- İLETİŞİMSİZLİLİK KURBANI OLDU, VE BONSERVİSİNİN ALINMAYACAĞINI ANLADIĞINDA PERFORMANSI ÇOK DÜŞMÜŞTÜ.

Kısaca

Fiziken DÜŞÜK

Teknik olarak VASAT ÜSTÜ (ARDA, KEWELL, KEİTA, GİO HATRINA O DA)

Mücadeleci adamları seviye altı (BARIŞ, AYHAN-YAŞLANMIŞTI, SARP, SERVET, SABRİ)

olan bir takım kuruldu.

Tabiki haklisin, ama düsün ozamanlarin Galatasaray in sohreti de fazla yoktu, ne dogru dürüz Sampionlar Ligi vardi, nede baska bisi, öyle oyuncular getirmek de baya bi basari bana göre.

Haldunun yaptigi transferlerin cogu zarara ugratti galatasarayi,bir elanoyu veya keitayi 8m euroya almak marifet degil,bu yönetim o paraya dünya yildizi sneijderi getirdi,ambrabat,dany ve chedjou terim transferleriydi,bir tek Salon dursun icin elestiririm bu yönetimi.

Birde du var,sanki üstünel cebinden Transfer yapip kulübe armagan etmis gibi,polat in ona sagladigi imkanlarla Transfer yapiyordu,okadar vefaliysaniz süren döneminde transferlerle ilgilenen ve haginin,popescunun ve taffarelin transferinde basrol oynayan irfan kurtoglunada biraz Vefa gösterin

Tabiki haklisin, ama düsün ozamanlarin Galatasaray in sohreti de fazla yoktu, ne dogru dürüz Sampionlar Ligi vardi, nede baska bisi, öyle oyuncular getirmek de baya bi basari bana göre.

Dediğim gibi bu iş artık isimlere bağlı yürümemeli.

Haldun Üstünel dönecekse tamamen teknik heyetin raporuna göre hareket edecekse dönsün.

Doğru yapılanma futbolu futboldan gelenler yönetmeli kesinlikle.

Adnan Sezgin denince bile tüylerim diken diken oluyor hala zaten.

Haldun kağıt üzerinde çok daha iyi ama kağıt üzerinde.

Transfer de takım kimyasını iyi hesap edebilmek de önemli.

Haldun Bey iyi bir İŞ BİTİRİCİ AMA TRANSFER AKLI OLAMAZ, OLMAMALI.

Eğer SADECE ONA VERİLEN RAPORA GÖRE İSİMLERE GİDECEKSE buyursun gelsin.

AMA SEÇİMLERE KARIŞIRSA OLMAZ BÖYLE PROFESYONELLİK.

Kewell-İyi

Baros-İyi

Neill-İyi

Keita-Çok İyi

Giovani-Mantıklı ve İyi

Elano-kağıt üzerinde iyi

De Sanctis- Kötü bir kaleci değildi

ama sahada ki iyi değil.

Sebebi de açıktı.

Hepsinin defoları vardı.

Kewell- Fiziken bitmiş, kronik sakatlık sorunu nedeni ile performansının %50'si ile ancak oynuyordu.

Baros - İyi bir bitirici, zeki bir futbolcu. Ama kariyerinde 2 defa ayağı kırılmış, devamlılık bakımından soru işaretli bir isim. İkili mücadele sevmez, top tekniği Burak kadar olmasa da kötü

Neill- Genel olarak topu iyi çıkarabilen bir stoper, ama hava hakimiyeti kötü, yeteri kadar sert ve caydırıcı değil. Kademe bilgisi en fazla bek kadar ki kendisi zaten aslen bekti İngiltere de çoğu sene.

Elano- Yıldız değil tamamlayıcı bir isim olurdu en fazla. Karakter olarak gamsız bir tipti. Oyun stili bu adamın. Bizim lige ters. Mücadele'den kaçan, oyun içinde kaybolan, rakibi ısırmayan isimin İSTATİSLİKLERİ ALEX gibi olmak zorunda barınmak için burada. Elano bu da değildi hiç bir zaman.

De Sanctis- İLETİŞİMSİZLİLİK KURBANI OLDU, VE BONSERVİSİNİN ALINMAYACAĞINI ANLADIĞINDA PERFORMANSI ÇOK DÜŞMÜŞTÜ.

Kısaca

Fiziken DÜŞÜK

Teknik olarak VASAT ÜSTÜ (ARDA, KEWELL, KEİTA, GİO HATRINA O DA)

Mücadeleci adamları seviye altı (BARIŞ, AYHAN-YAŞLANMIŞTI, SARP, SERVET, SABRİ)

olan bir takım kuruldu.

Kendin söylemişsin zaten. O zaman ki galatasaray ancak gözden düşmüş oyunculatı alabiliyordu ki bize çok şey katan adamlar getirdi haldun.

Bence çok başarılı bir yönetici ve markamızın değerini artıran biriydi.

Eğer geçen seneki imkanlar haldunda olsaydı şu an bambaşka yerdeydik.

Iyi güzelde, yahu biz amatör kulübüyüz resmen halen.

Bu haber doğruysa kurumsalaşmanın k harfini ağzına alanın ciddi sorunu vardır.

Neyse tulun 'dan bir ton kat iyidir en azından

Danismak suc mu? Sen hayatinda onemli bir adim atarken (ev, araba, evlilik vs) hickimseye danismiyor musun?

Haldunun yaptigi transferlerin cogu zarara ugratti galatasarayi,bir elanoyu veya keitayi 8m euroya almak marifet degil,bu yönetim o paraya dünya yildizi sneijderi getirdi,ambrabat,dany ve chedjou terim transferleriydi,bir tek Salon dursun icin elestiririm bu yönetimi.

Birde du var,sanki üstünel cebinden Transfer yapip kulübe armagan etmis gibi,polat in ona sagladigi imkanlarla Transfer yapiyordu,okadar vefaliysaniz süren döneminde transferlerle ilgilenen ve haginin,popescunun ve taffarelin transferinde basrol oynayan irfan kurtoglunada biraz Vefa gösterin

heya iyiler aysalin kotuler terimin isi

hayat size guzel

Danismak suc mu? Sen hayatinda onemli bir adim atarken (ev, araba, evlilik vs) hickimseye danismiyor musun?

Kurumsalaşmış hayat yaşamıyorum ki ben. Ne bicim kıyaslama bu af edersin?

Haldun üstenel kim ? Pro futbol sektöründe ne gibi eğitim almış kendiside danışayım onunla? Kurumsalaşmış spor yönetmenliği ile okadar uzak ki bu tür hamleler ama türkiyede alışığız bu tarz amatör hamlelere.

Bu haberin içeriğinin doğru olduğuna inanmıyorum.

Haldun üstenel kim ? Pro futbol sektöründe ne gibi eğitim almış kendiside danışayım onunla? Kurumsalaşmış spor yönetmenliği ile okadar uzak ki bu tür hamleler ama türkiyede alışığız bu tarz amatör hamlelere.

Kurumsallasacagiz diye her sorunumuzu sirket icerisinde mi cozecegiz? Hickimseye danismayalim mi? Bizim yonetim 10-15 kisiden olusuyor. Bir kac da futbol idarecisi var. Bu kadar yuksek mukellefin altina girmeden once "bilirkisilere" danismayi yanlis bulmuyorum. Haldun ustunel dunya futbolunu cok iyi takip eden bir isim. Ornegin keita'yi kim taniyordu ustunel getirmede once? Adam ligin tozunu atti resmen! Keza kewell'i da o getirmisti. Yanilmiyorsam baros'u da. Haldun ustunel'e danismaktan zarar gelmez. Elestiri konusu olmamali bence bu durum.

haldun ustunel vızyon adamıdır..tulunla calısacagına baskan haldunla calıssa cok farklı seyler olurdu..haldun mıkel artetayı almak ısterken polat keitayı satıyordu...

yahu temelde haklısın kabul ama tulun mu pro egıtım almıs danısman olmus? tulunla haldunu kıyaslamak bıle yanlıs...kurumsallıga 2 hafta once laf atarken elestıyordu herkes benı...

Kurumsallasacagiz diye her sorunumuzu sirket icerisinde mi cozecegiz? Hickimseye danismayalim mi? Bizim yonetim 10-15 kisiden olusuyor. Bir kac da futbol idarecisi var. Bu kadar yuksek mukellefin altina girmeden once "bilirkisilere" danismayi yanlis bulmuyorum. Haldun ustunel dunya futbolunu cok iyi takip eden bir isim. Ornegin keita'yi kim taniyordu ustunel getirmede once? Adam ligin tozunu atti resmen! Keza kewell'i da o getirmisti. Yanilmiyorsam baros'u da. Haldun ustunel'e danismaktan zarar gelmez. Elestiri konusu olmamali bence bu durum.

Ben haldun üstenilin iyi veya kötü diye eleştirmek istemedim ki. Kurumsalaşma modelinde bu tarz şey olmadığını savunuyorum sadece.

Keita dünya futbolunda tanılan bir isimdi. Adam 20 milyona transfer gerçekleşdi ki duyulur bu yani piyasada.

Rijkaardı bide kim getirdi? O değilmiydi ikna eden? Oysa futbol bilgisini ciddi tartışırım vallahi

Haldun ustunel - unal aysal birlesmesi futbol vizyonu olarak cok onemli bir kazanim olur.

Haldun ustunel'in insani iliskileri de cok iyidir. Rijkaard'i getirmek (barca ile sampiyon olmustu) imkansiza yakin bir oalydi ama o basarmisti. Keza ustunel olsaydi mancini ayrilmazdi diye dusunuyorum.

yahu temelde haklısın kabul ama tulun mu pro egıtım almıs danısman olmus? tulunla haldunu kıyaslamak bıle yanlıs...kurumsallıga 2 hafta once laf atarken elestıyordu herkes benı...

Aynı noktadayız işde. Kurumsalaşma yok bizde ve koca bir yalan ki benim başkanım taraftarını böyle kandırmasınaitirazım var.

Kurumsalaşma türkiyede olmuyor desinler ama kurumsal yönetiyoruz diye adamla dalga geçmesinler lütfen taraftar ile.

Geri
Üst Alt