Yetiş Haldun!

Melih Akan

Berlin Panteri
ustunels.jpg

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Mircea Lucescu ve Thomas Tuchel hamlelerinden sonuç çıkmayınca devreye 'transfer sihirbazı' Haldun Üstünel'i soktu

Teknik direktör arayışında zor günler geçiren Galatasaray, çareyi 'eski dost' Haldün Üstünel'e başvurmakta buldu...

Bugünkü kritik yönetim toplantısından "Randevum var" diyerek erken çıkan Başkan Ünal Aysal'ın, yönetimde görevli olduğu yıllar yaptığı sansasyonel transferlerle sarı kırmızılı taraftarların sevgilisi hâline gelen Haldün Üstünel ile buluştuğu ortaya çıktı.

Haldün Üstünel ile 1.5 saat toplantı yapan Aysal, içerisinde Di Matteo, Schuster, Spaletti, Prandelli, Advocaat, Klinsmann ve Löw'ün olduğu listeyi Üstünel'e danıştı. Üstünel ise "Başkanım bu isimlerle olmaz. Bunların hiçbiri Türkiye'yi tanımıyor" yanıtını verdi.

Takımda gereğinden fazla futbolcu olduğunun da altını çizen Üstünel "Elinizde 38 tane futbolcu var. Önce hocayı seçin daha sonra da takımda ciddi bir temizlik yapın" dedi.

Öte yandan tüm bu yaşananlar "Başkan Ünal Aysal başı sıkışınca Haldun Üstünel'i devreye soktu"yorumlarını da beraberinde getirdi.

3puan

Haldün Üstünel ile 1.5 saat toplantı yapan Aysal, içerisinde Di Matteo, Schuster, Spaletti, Prandelli, Advocaat, Klinsmann ve Löw'ün olduğu listeyi Üstünel'e danıştı. Üstünel ise "Başkanım bu isimlerle olmaz. Bunların hiçbiri Türkiye'yi tanımıyor" yanıtını verdi.

Aynı görüşteyim.

Sayın Üstünelin cevabı ve açıklamaları çok doğru fakat haberin gerçek olduğunu düşünmüyorum.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iyi güzelde, yahu biz amatör kulübüyüz resmen halen.

Bu haber doğruysa kurumsalaşmanın k harfini ağzına alanın ciddi sorunu vardır.

Neyse tulun 'dan bir ton kat iyidir en azından

3puan a.m.k. gazetesine benzer haber yapmış gene.

Haldun Üstünel'in çokta verimli işler yaptığını fikrine katılmıyorum ben.

Aldığı isimlerden genelde aldığımız verim iyi değildi.

Ama doğru ise bu çok doğru söylemiş.

Schuster, Löw, Advocaat, Jol, Di Matteo, Klinsmann cidden kötü hocalar.

alpay benim bildigim bu herif söylenen herifleri ikna için ugraşiyor bu herifin bir başina ben bunu istiyorum dedigini sanmiyorum

Frank Rijkaard ( 3 YILDIZ )

Harry Kewell ( 5 YILDIZ )

Milan Baros ( 4 YILDIZ )

Elano Blumer ( 3 YILDIZ )

Kader Keita ( 5 YILDIZ )

Leo Franco ( 1 YILDIZ )

Jo Alves ( 1 YILDIZ )

Giovani Dos Santos ( 2 YILDIZ )

Haldun transferleri bunlar. En azından hiçbiri, ilk izlenim olarak itiraz edilecek adamlar değildi. Kendisine güveniyorum.

evet verim iyi degildi, orda da taraftari kizdirmamak icin, Kewelli degil, Nonda yi yollamislardi, ve bi taraftar secenek yüzünden koskoca yilli kaybetmistik. Gio tam alisti derken, bütün taraftarlar gio ile Jo nun üstüne yüklendi, oysa Gio mükemmel bir oyuncuydu, ayni Wesley gibi biraz zaman ihticayci vardi, cünkü 6 ay dan fazla maca cikmamak büyük bir eksiklik dir...

dedigim gibi bugünlerde Gio izlemek varken, Serdar Özkan, Emre Colak, Pino, Aydinlara kaldik, resme kanat phobisine dönüstü bu olay.

evet verim iyi degildi, orda da taraftari kizdirmamak icin, Kewelli degil, Nonda yi yollamislardi, ve bi taraftar secenek yüzünden koskoca yilli kaybetmistik. Gio tam alisti derken, bütün taraftarlar gio ile Jo nun üstüne yüklendi, oysa Gio mükemmel bir oyuncuydu, ayni Wesley gibi biraz zaman ihticayci vardi, cünkü 6 ay dan fazla maca cikmamak büyük bir eksiklik dir...

dedigim gibi bugünlerde Gio izlemek varken, Serdar Özkan, Emre Colak, Pino, Aydinlara kaldik, resme kanat phobisine dönüstü bu olay.

Sahada muazzam çabalardı. Top taşıması vesaire gerçekten göze hoş gelirdi. Ama Gio için söylenebilecek en iyi tabir, "bal yapmayan arı" olur sanırım. O kadar pozisyona girdi, iyi oynadı, ama bir gol atamadan gitti.

1- haldun üstünel ve başkanın buluşması doğru olabilir ama basın bu konuşmanın içeriğini bilemez özel bi konuşma olmuştur o kısmı sallamasyon

2-haldun üstünel ünal aysalın vizyonuna çok uyan bi yönetici, herzaman ünal aysalın yönetimnde yer almasını istemişimdir

3-haldun üstünel kendi başına gidip kimseyi transfer etmemiştir kim isteniyorsa gidip onu almıştır ve bu işi türkiye tarihinde görülmemiş profesyonellik ve gizlilikle çok kısa süre içinde yapmıştır. hepimiz tanık olduk o dönemdeki tranfer işinin nekadar ustaca yapıldığına. gelen futbolcu başarılı başarısız olmuş onun haldun üstünel ile ilgisi yok

Milan Baros ( 4 YILDIZ )

Kader Keita ( 5 YILDIZ )

Leo Franco ( 1 YILDIZ )

Jo Alves ( 1 YILDIZ )

Haldun transferleri bunlar. En azından hiçbiri, ilk izlenim olarak itiraz edilecek adamlar değildi. Kendisine güveniyorum.

Giovanni 5 Yildiza kadar yükselirdi, adam tek basina 80 metre top sürüyor, bizim takimda bir kisi bile bunu yapamaz, belki bi iki sene icinde Bruma.

Jo alemci cikti evet, Leo Franco da öyle, ama digerleri okay ve daha üstüydü. Yerlilerimiz cöptü. Tek sag salim Arda vardi, oda Ön eleme macinda göbek yüzünden tek yürüyordu, takimin ismini bile bilmiyorum ama onlarin adi taninmamis kaptanlari 90 dakika full kosuyordu, bizimkisi de bellini tutuyordu.

Aldığı isimlerden verim almakla görevli olan Haldun değil ki. :D Ama ben de abartıldığını düşünüyorum şahsen Üstünel'in. Yine de etkili olacaktır, bitiriciliği ve tecrübesi iyi gibi :ka19:

Sahada muazzam çabalardı. Top taşıması vesaire gerçekten göze hoş gelirdi. Ama Gio için söylenebilecek en iyi tabir, "bal yapmayan arı" olur sanırım. O kadar pozisyona girdi, iyi oynadı, ama bir gol atamadan gitti.

simdi bas baya bal yapiyor... ona göre Dortmund filan da hemen Lewandowski yi yollasaydilar, ilk sezon hic birsey dogru düzgün becerememisti...

Milan Baros ( 4 YILDIZ )

Kader Keita ( 5 YILDIZ )

Leo Franco ( 1 YILDIZ )

Jo Alves ( 1 YILDIZ )

adnan_sezgin_transferleri_13214_400.jpg

Leo Franco Adnan Sezgin transferiydi diye hatırlıyorum.

simdi bas baya bal yapiyor... ona göre Dortmund filan da hemen Lewandowski yi yollasaydilar, ilk sezon hic birsey dogru düzgün becerememisti...

Zaten Dos Santos'un yollanmasını doğru bulmayanlardanım. Kalsa iş yapardı. Ama oynadığı süre içerisinde 3 yıldızlı bir performans sergiledi.

Giovani Dos Santos

Kader Keita

takımda tutulup Neill (kötü oynamasa da geldiğinde), Elano, Servet takımdan gönderilmeliydi.

Mehmet Topal takımda tutulmalıydı bir şekilde.

2010-2011 başında

Tomas Ujfalusi (A.Madrid)-3 Milyon Euro

Giovani Dos Santos (Tottenham)-Bonservisi ile-7 Milyon Euro

Ledesma (Lazio)

gelse bile yeterdi o sene için. Ama takımı adeta dağıttılar.

Elano kaldı, alakaya maydanoz Misimovic taraftar baskısı ile alındı. Topal'dan artısı olmayan eksisi ise pasaportu olan Cana yıldız kontenjanından transfer edildi.

Bunlar da yoktu belki Haldun ama

Elano-8.5 Milyon Euro

Jo

Neill-ilk geldiğinde iyi olmasına rağmen

Baros-2 sene sakat olmasına rağmen gönderemeyerek

Kewell-Nonda yerine gönderememek

bunlar bitirdi bizi birazda.

Geri
Üst Alt