Yevhen Konoplyanka Galatasaray'a Geliyor!

Iyi transfer olur. Sol kanat olmasina ragmen sag tarafta da oynar eger baskasini alamiyorsak.

Lens, Feghouli, Guedes, Nani, Rafa Silva ile birlikte alabilecegimiz bir oyuncu, kiralamak sartiyla.

Schalke da memnun değil bunu herkes biliyor. Eski teknik direktörle sorunlar yaşadı ama yeni gelen teknik direktör kendisinden faydalanmak istiyordu en son.

Bruma nın gidişinden sonra ilaç gibi gelir sol kanatta iyi bir futbolcu ile devam ederiz ama ben pek sanmıyorum geleceğini.

sent via GSC

Son düzenleme:
Eğer gelirse bence bu transfer sezonunun hatta önümüzdeki 3-5 transfer sezonunun en iyi transferi olur. Ama tabii ki alamayız.

Yıllardır gündemde be gözönünden bir oyuncu olmasına rağmen öyle aman aman bir sezonunu hatırlamıyorum bu arkadaşın. Olduğundan çok daha fazla gösterilen bir oyuncu bana göre. İllada bir Ukraynalı alınacaksa Yarmolenko alınsın bence çok daha iyi futbolcu...

konoplyanka-1.jpg

Hayırlı olsun camiamıza.

Bein bedava sanırım ama yazdıkları topçular fakir bi kulüp için çok lezzetli

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu ana kadar beni en çok heyecanlandıran isim. Konoplyanka hem tekniği hem de oyun görüşü yüksek bi adam. Belhanda açıklanmasının hemen ardından Sneijder haberleri çıkması bana Belhanda'nın Sneijder mevkisine alındığını işaret ediyor. Dolayısıyla hala sol kanadımız eksik. Gelme ihtimali zaten çok zayıf bence ama olur da gelirse çok iş yapacaktır.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türkiyede forvet ve kanatlarin siyahi/karamel olmayinca basarili olamiyorsun

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

2010 yılından beri düzenli olarak her sene bize geliyor bu herif.

Türkiyede forvet ve kanatlarin siyahi/karamel olmayinca basarili olamiyorsun

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Elmander, Baros, Sercan, Necati forvet hattı, Engin Baytar, Emre Çolak, Riera, Aydın Yılmaz kanatları ile şampiyon olduk.
Bırakın abi bu zenci fantezisini.

Geri
Üst Alt