Cevap: # Evgeni Konoplyanka

1. Kac kere ve hangi maclarda izledigini hala anlayamadik. Bir kere anlattigin adam Messi, hani izlediysen bile gul tintli gozlugunu takip izlemissin. Ayrica bunlari yazmissin fi tarihinde, surekli abuk subuk update'ler yapiyosun. Update yapinca noluyor? Hem update de degil, goreceksiniz cok iyi, aman almaliyiz, bilmem ne. Iki yerinde dur da ciddiye alalim.

Bu soruya bi rakam yazsam zaten adami hic izlememisim demektir. Her izledigim mactan sonra bos bir kagita bu 12. izledigim maci diye cizgi mi cekiyim? Sacmalik, resmen dis vurdun. Sonucta bir cok kez izledim iste. Kafadan milli maclarin bir cogu. Son 1-2 ayda ise 1-1 biten ve Konoplyanka'nin komedi bir gole asist yaptigi Shaktar maci ile rakibin ismi herneyse Boateng'in kirmizi kart gordugu mac.

2. Kimseyi kimseye onermiyorum. Sadece su adamlar iyi diyorum. Bana ne lan adam onermekten. Isim gucum degil sonucta. Hem mac izlemiyorum diyip adam oneriyorsam heralde yeteri kadar izlemisim ki o yuzden oneriyorum. Yoksa senin gibi iki mac uc ozet izleyip vatan millet sakarya modunda harala gurele adam onerirdim. Her Allahin gunu adam onerdigimi iddia ediyorsan ac mesajlarimi bak, toplam 10 adam falan yazmisimdir bu sene, onlari da oylesine tartismaya katkida bulunmak icin. Senin gibi kafayi siyirmadim. Mesela Miccoli'yi insanca yazmissin ben de hak verdim hatirladigim kadariyla. Miccoli'yi kimseye onerdigim yok. Onermek nedir lan? Yonetim burayi mi takip ediyor sanki. Geciniz.

Bir baska fail yorum. Bir oyuncunun oncede iyi oldugu suan iyi oldugu anlamina gelmez. 2008-09'daki Barosla simdiki Baros ayni mi? Galatasaray harici mac izlemiyorum dedin, haliyle "iyi" diye yazdigin oyuncularin son durumlarindan da bihabersin. Sacmalik yani. Benim bir iki ozetten adam onerdigimi nerden biliyosun ki? Buna zaten cevap verdim. Cevabini aldigin sorulari sirf laf olsun diye ufak tefek degistirip yine sorma bi zahmet. Konoplyanka icin ne dediysem, Miccoli icinde dedim. Miccoli'de bir sorun yokken neden Konoplyanka onerime takilyosun/uz? Tahmin edeyim, cok iyi oyuncu oldugundan. Herkez biliyor cok iyi oyuncu oldugunu, erkeklige b*k surdurmeme hesabi. Neyin b*k surdurmeme hesabi onuda anlamadim. Gorende sanacak menejerlik sirketleri biribiriyle kapisiyor. Alti ustu sanal alem.

3. Sadece Almanya macinin ozetini izledim o yuzden izliyosun eminim muhabbetini orda keselim. Eugene denen adami bilmiyorum, iyi topcu da olabilir. Ama adami bu kadar anlaticak kadar izlemedigine eminim. Ibrisim kusagini forumdan ogrenmediklerine de eminim. Yani iddia ettigin seylerin gercek disi olduklarina eminim. Istedigin kadar Giroud falan yaz, Eugene takintini birakmadigin surece kimse Giroud demeni takmayacak bile.

Bu komik iste. Millet beni taksin diye oyuncu yazmam. Izledigim oyuncularin iyi olduguna inandigim icin yazar hah iste Galatasaray'a yakisacak bir oyuncu daha diyerek fantazi mi tatmin ederim. Zaten sanal alemin amacida bu, bilgi+tartisma+fantazi. Ama elimde olmadan yazdigim bir cok oyuncunun milletin agzinda sakiz oldugunu bir cok kez gordum. Bir ara Alex, bir ara Miccoli.. Hep degismeli oluyor bunlar. Yani dediginin aksine takanlar var, ama zerre umurumda degil hic aklimada bile boyle bisey gelmemisti acikcasi. Senin aklina nereden geldi MERAK ETTIM acikcasi?

4. Birsey aradigim yok cok sukur. Sen belli ki birinden takdir ya da komisyon ariyorsun. Yani ikisinden biri olmasi gerek. Yoksa bu kadar bunu gozumuze sokmazdin. Su anda bile herkesin abartili buldugu Eugene takintini savunmak icin destanlar yazip gercek disi seyler iddia ediyorsun. Yazacaksan yaz da milletin yazdigi seyleri dikte etmeye calisma. Zaten videolari koyuyorsun, milletin laf etmesi neden zoruna gidiyor ki? Sana ne bizim konu hakkinda ne dedigimizden? Burasi Eugene ansiklopedisi olmak zorunda degil ki burasi FORUM ve isteyen istedigi seyi soyler. Sen muhtemelen 1-2 kere tam izledigin adami anlatmaya devam et.

Kimsenin gozune bisey soktugum yok. Denize yem atarlar ya, hani baliklar gelir. Biraz aptaldir baliklar maglum. Sizde bi nevi her bisey yazdigimda bu konuya, cinekop surusu gibi zipliyosunuz buraya. Bunun iki nedeni olabilir; ya benim bilmedigim herhangi bir nedenden olusmus kuyruk acisi yada Konoplyanka hayranligi. Forumda binlerce konu varken her firsatta buraya ziplamanin baska nedeni olamaz kusura bakma :asd:

kilit plz

bokunu çıkarsın sus plz .

en son paragraf ile ne kadar ego menisi içinde boguldugunu gösteriyor

Bu soruya bi rakam yazsam zaten adami hic izlememisim demektir. Her izledigim mactan sonra bos bir kagita bu 12. izledigim maci diye cizgi mi cekiyim? Sacmalik, resmen dis vurdun. Sonucta bir cok kez izledim iste. Kafadan milli maclarin bir cogu. Son 1-2 ayda ise 1-1 biten ve Konoplyanka'nin komedi bir gole asist yaptigi Shaktar maci ile rakibin ismi herneyse Boateng'in kirmizi kart gordugu mac.

Bir baska fail yorum. Bir oyuncunun oncede iyi oldugu suan iyi oldugu anlamina gelmez. 2008-09'daki Barosla simdiki Baros ayni mi? Galatasaray harici mac izlemiyorum dedin, haliyle "iyi" diye yazdigin oyuncularin son durumlarindan da bihabersin. Sacmalik yani. Benim bir iki ozetten adam onerdigimi nerden biliyosun ki? Buna zaten cevap verdim. Cevabini aldigin sorulari sirf laf olsun diye ufak tefek degistirip yine sorma bi zahmet. Konoplyanka icin ne dediysem, Miccoli icinde dedim. Miccoli'de bir sorun yokken neden Konoplyanka onerime takilyosun/uz? Tahmin edeyim, cok iyi oyuncu oldugundan. Herkez biliyor cok iyi oyuncu oldugunu, erkeklige b*k surdurmeme hesabi. Neyin b*k surdurmeme hesabi onuda anlamadim. Gorende sanacak menejerlik sirketleri biribiriyle kapisiyor. Alti ustu sanal alem.

Bu komik iste. Millet beni taksin diye oyuncu yazmam. Izledigim oyuncularin iyi olduguna inandigim icin yazar hah iste Galatasaray'a yakisacak bir oyuncu daha diyerek fantazi mi tatmin ederim. Zaten sanal alemin amacida bu, bilgi+tartisma+fantazi. Ama elimde olmadan yazdigim bir cok oyuncunun milletin agzinda sakiz oldugunu bir cok kez gordum. Bir ara Alex, bir ara Miccoli.. Hep degismeli oluyor bunlar. Yani dediginin aksine takanlar var, ama zerre umurumda degil hic aklimada bile boyle bisey gelmemisti acikcasi. Senin aklina nereden geldi MERAK ETTIM acikcasi?

Kimsenin gozune bisey soktugum yok. Denize yem atarlar ya, hani baliklar gelir. Biraz aptaldir baliklar maglum. Sizde bi nevi her bisey yazdigimda bu konuya, cinekop surusu gibi zipliyosunuz buraya. Bunun iki nedeni olabilir; ya benim bilmedigim herhangi bir nedenden olusmus kuyruk acisi yada Konoplyanka hayranligi. Forumda binlerce konu varken her firsatta buraya ziplamanin baska nedeni olamaz kusura bakma :asd:

Cevap verdigim seyleri tekrar onume getirip sonra su sacmaliga imza atmissin. "Forumda binlerce konu varken her firsatta buraya ziplamanin baska nedeni olamaz kusura bakma :asd:" he canim. Cevap veririm de bir yere varmaz. 2 kere Miccoli yazdiysan 72 kere Eugene yazmissindir. Benim yazdigim 3 adama laf etmen de tuhaf, hani her hafta takip etmesem de senin gibi her hafta contayi siyirmis gibi de yazip durmuyorum.

"Bu komik iste. Millet beni taksin diye oyuncu yazmam. Izledigim oyuncularin iyi olduguna inandigim icin yazar hah iste Galatasaray'a yakisacak bir oyuncu daha diyerek fantazi mi tatmin ederim. Zaten sanal alemin amacida bu, bilgi+tartisma+fantazi. Ama elimde olmadan yazdigim bir cok oyuncunun milletin agzinda sakiz oldugunu bir cok kez gordum. Bir ara Alex, bir ara Miccoli.. Hep degismeli oluyor bunlar. Yani dediginin aksine takanlar var, ama zerre umurumda degil hic aklimada bile boyle bisey gelmemisti acikcasi. Senin aklina nereden geldi MERAK ETTIM acikcasi?"

Buna da sonra MERAK ETTIM dedigin icin cevap veriyorum. Neyi merak ettin kardesim kafan mi guzel? Yazdigin paragrafta merak edilecek birsey yok. Kafayi yemissin uzun sure once. Gunde 50 kere Eugene diyip sonra kuyruk aciniz var ya da gizli hayransiniz lol muhabbeti pesinde kosuyosun. Cocuk gibisin.

kesinlikle çok iyi oyuncu.arka sayfalarda niye bu kadar boş laf edildi anlamadım :o

Nikon getirsin o Japon kardeşimizi :ka19:

Olexandriya macini izledim hafta sonu. Mac ozetini bekliyorum detayina inmek icin. Yine resital sundu.

olexandriyada kim oynuyor kasabanin manaviyla berberi mi

olexandriyada kim oynuyor kasabanin manaviyla berberi mi

Bu oluyor

Dakikalar:

1.00 - topu geriden alip surusune, oyun gorusune ve uygulayisina dikkat

5.35 - Penalti

6.30 - Etkisiz bir sut

8.05 - Yorumsuz sadece izleyin

8.55 - muhtesem kontrol, rakipten mukemmel derecede topu siyirma ve sut

9.00 - Hucum presi, kaptigi top ve akil dolu bir sut

10:45 - Yine super siyrildi ama son vurusta icine etti ve korner

12.20 - Sadece izleyin, tek kelime ile resital

[video=youtube;9xEe56bvzYI]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9xEe56bvzYI#![/video]

Kisisel takintilarinizi bir kenara birakip bu cocugu yorumlayin. Teknik taktik konusun, hava gazi degil.

adam harika harika alinmasi sart 8-10 milyon euro neyse versinler buna

Alınsın :yenieek:

yetenekli bir adama benziyor orasi gercek ama yazdiklarinla izlediklerim arasinda farkliklar oldugunu soylemeliyim methe

Bizim forumun hastalığı bu sanırım. Herkesin bir favori oyuncusu var ve onu Messi kalitesinde zannediyor. Tamam iyi oyuncu olabilir de, videolara bakarak Sabri'yi de iyi oyuncu zannedebilirsiniz.

Geri
Üst Alt