Cevap: # Yevgen Konoplyanka

Barış Tolga Kurt ๘۩ ‏@baristolgakurt

Evgen Konoplyanka transferinin olma ihtimali bana göre yüksek. Riera veya Baros ile takas + para yoluyla Florya yolunu tutabilir.

:)

Kim bu insan evladı (@baristolgakurt) ? :coffee:

Barış Tolga Kurt ๘۩ ‏@baristolgakurt

Evgen Konoplyanka transferinin olma ihtimali bana göre yüksek. Riera veya Baros ile takas + para yoluyla Florya yolunu tutabilir.

:)

Hayalgucu baya genis biri belli ki.

Daha önce hiç izlemedim bu genç arkadaşımızı izleyen varsa nasıl biri olduğunu açıklayabilirmi?

Mete için Salı ünü kader günü olacak.

İyi oynamadığı takdirde başta Hayri olmak üzere burada ki yorumları tahmin bile edemiyorum.

twitter da bitmiş diyor herkes ne derece doğru bilemiyorum menajeri istanbuldaymış

çok isterim ukrayna Milli takımında iyi oynuyor. Süper bir kanat oyuncusu.

Bu arada son Avusturya macinda yaptiklari. Maci izleyememistim, iyi oynamamista.

[video=youtube;ZDDGhMbrl9c]https://www.youtube.com/watch?v=ZDDGhMbrl9c[/video]

Bizim futbol takiminin scout ekibiyle sohbetimiz olmustu baya bu konuda. Meyvelerini aliyoruz diyebiliriz.

Ama Ligtv'nin haber olarak gectigi dogru mu?

Fofana o kadar ucuza gitti ki, hala yaniyorum bir kere bile izletilmedigine.

Yenilmisler Avusturya'ya.

Bu arada Dortmundcusun zannediyorum. Lewandovski'yi Borussia Dortmund'a gitmeden evvel GSCimbom fanzinde yazmistim. Bazen keskeler harbiden cok can yakiyor.

Aynen öyle. Şu an Polonya takımında da oynayacak olan Wolski de yeni yıldız adaylarından. İyi izlemek lazım.

Polonya takımını çok merak ediyorum ben. Danimarka da diğer merak ettiğim takım.

hamitin şansı yüzde kaç j. ?

Geri
Üst Alt