Cevap: # Yevhen Konoplyanka

adam sol tarafi otobana cevirdi cok rahat adam geciyor..sonunu pek getiremio

Yarmolenko daha komple bir futbolcu tabii ki, ne ararsan var.. :)

Bu adam Galatasarayın oyuncusu değil. Yıllarca bumu konuşulmuş :)

Teknik var o kadar.

Çok hantal

Topla hiç gidemiyor. Altopu hooop geri dön arkadaşa ver

Tam Trabzonsporluk oyuncu

şutları sabri resinin şutlarından bile kötü

adamin adini sayfalardir yanlis biliyormusuz.. daha fazla konusmaya gerek yok sanirim :asd:

Top ayağına yakışıyor, hareketleri yetenekli bir oyuncu olduğunu gösteriyor. Kanadını da zaman zaman etkili kullandığını söylebiliriz ama; sonuca etki edecek olumlu hareketleri pek olmadı.

Attığı gereksiz şutlar; hücumlarının erimesine neden oldu; her ne kadar nefret ettiğim bir tabir olsa da "bal yapamayan arı" söylemine uyan bir performans sergiledi.

2. macini izledim hic bir numara yok adamda, yemin ediyorum pino, hursut gibi adamlar daha etkili

Normalin biraz üstü çok yetenekli değil ama buradaki yorumlar kadar da kötü değil.

leş, Pino'yu tercih ederim

Bu adam millete ne yaptı acaba, bencede burdakilerin dediği kadar kötü değil, gitsin Arsenale mi nereye gidiyosada yıllar sonra bizde bi ara konuşuyoduk deriz

Bu adam millete ne yaptı acaba, bencede burdakilerin dediği kadar kötü değil, gitsin Arsenale mi nereye gidiyosada yıllar sonra bizde bi ara konuşuyoduk deriz

Suc onu abartanlarda. Sanki Neymar gibi anlatanlarda. Öyle bir anlatiyorlardi ki, anlam veremiyorlardi "millet nasil tanimaz, görmez, almaz bunu" diye.

Sut yetenegi olmayipda habire sutu düsünen bu elemandan baska adam varmidir acaba ? Isvec in sol kanadi bu adamdan daha cok gözüme batti...

2 maçını izledim. Über bi topçu, über bi yetenek gelmedi.

Geri
Üst Alt