ibryBkCw8NFgw1.gif

1347392431857.gif

Konoplyanka, devre arasinda Roma ve Dnipro anlasmasina ragmen, Premier Leaguei istedigi gerekcesiyle Romayi reddetmisti. Cok zor bir transfer.

Bu adam için forumda bile yillarca kavga cikti
Reelde dusunemiyorum

Adamın dibi.. Kesinlikle alınmalı ama nerde??

Zamaninda millet bas bas bagiriyordu alin alin diye. Belki o zaman 6-7 milyona alinabilirdi. Simdi kac para isterler acaba

Cok ama cok zor. Allah bilir kac tane üst düzey kulüp pesindedir. Bence Ingiltere ye gider.

Şampiyonlar Ligi'nde oynama garantisi , düşük vergiler ve yüksek ücret en büyük koz olur kendisini ikna için.

İyi bir yıllıkta anlaşabiliriz diye düşünüyorum , tabi biran önce devreye girmek şart.

Şuan yıllık ücreti ne kadar bu önemli.

Dnipronun dünkü Brugge maçının özetini izledim ve gerçekten harika bir oyun oynamış her tehlikede o vardı ve çok önemli fırsatlar yarattı ancak gol atamadılar,Konoplyankanın ayağına gelen her top tehlike oluyor ve gerçekten çok efektif bir oyuncu eğer Galatasaray bu oyuncuyu alabilirse çok büyük iş yapar.Sol kanatta akar gider gerçekten çok beğendiğim bir oyuncu.

Bence devreye girersek transfer ihtimalimiz sanıldığı kadar düşük değil Şampiyonlar Liginde oynama garantisi ve yıllık 2.5 - 3 Mn € arası bir ücrete imza atabilir diye düşünüyorum.

Kendisinin 2011 yılında maaşı 1.2 Mn $'mış , 2.5 Mn € üstü bir rakama kesinlikle hayır demeyecektir.

Fırsat Transferleri #8; Evgen Konoplyanka | Sportif Cümleler

Bence devreye girersek transfer ihtimalimiz sanıldığı kadar düşük değil Şampiyonlar Liginde oynama garantisi ve yıllık 2.5 - 3 Mn € arası bir ücrete imza atabilir diye düşünüyorum.

Kendisinin 2011 yılında maaşı 1.2 Mn $'mış , 2.5 Mn € üstü bir rakama kesinlikle hayır demeyecektir.

Fırsat Transferleri #8; Evgen Konoplyanka | Sportif Cümleler

Mümkün değil bence Melikşah. Herkes bu anı bekliyordu. Adam serbest kalsın da atlasak hemen diye.

Bize yedirmezler..

Mükemmel bir transfer olur ve cok karlı bir is yapmıs oluruz.

Ayew-Konoplyanka-M.Pereira-Gignac-Abate-Fuch gibi serbest 6 yıldızı kapsak seneye otomatik olarak şampiyonuz.

Selçuk ve Burak'ın 3m aldığı bir yerde Konoplyanka'ya 3m teklif etmek hakaret olur.

Geri
Üst Alt