Cevap: # Evgeni Konoplyanka

[video=youtube;Sba40Ids9yQ]https://www.youtube.com/watch?v=Sba40Ids9yQ[/video]

Oyuncuyu eski yönetimden birine söyledim az evvel. Yeni yönetime iletecegini temenni ediyorum.

Kimsenin bilmediği ama gelirse bomba etkisi yaratacak bir oyuncu.

Fatih Terim'e iletilecekmiş ismi. Umarım Terim beğenir ve takımımıza kazandırır kendisini. Hayırlısı olsun diyorum.

Hayırlısı olsun bakalım. Benim elimden gelen bu kadar. Top Fatih hoca ve yönetimin elinde artık.

Ukrayna liginden gelecek topçuya 3 milyondan fazla verilmez..Bence 2-3 milyona alıp Anadoluya kiralıyalım..Kamil Grosicki kadar oynarsa iyi..Alınıp 11e konulabilecek bir oyuncu değil çünkü..

Ne Estonyasın'dan, ne Fransasın'dan bahsediyosun :)

Ukrayna ligi son senelerde cok ilerledi kalite olarak. Biz dahil hic bir Türk takımına sans tanımadılar eslesilen müsabaka ve turlarda. Yukarıdaki yorumundan bu oyuncuyu basit bir 90 dakika izlemedigin cok net belli oluyor.

Ne Estonyasın'dan, ne Fransasın'dan bahsediyosun :)

Ukrayna ligi son senelerde cok ilerledi kalite olarak. Biz dahil hic bir Türk takımına sans tanımadılar eslesilen müsabaka ve turlarda. Yukarıdaki yorumundan bu oyuncuyu basit bir 90 dakika izlemedigin cok net belli oluyor.

Yani evet Ukrayna Ligi hangi kanal birader izleyelim bi maç sen çok izlemiişn galiba :asd:

Peki tek bişey diyorum Jaja Metalistte oynuyordu biliyorsunuz..1 senelik Ukrayna ligi performansı 25 maç 15 gol 6 asist..Bu elemanın ise 25 maç 6 gol 3 asist yapmış :) Benim şahsi kanaatim bu adam büyük takım oyuncusu değil Stoch gibi yani..Bilemiyorm tabi..Futbol ulemaları olarak siz daha iyi bilirsiniz :)

Ne yani Jaja'nın kötü bir oyuncu oldugunu mu ima ediyorsun? Yada soruyu söyle degistireyim, Hakan'ın bize gelmeden hemen evvel ki istatistiklerine hic göz attın mı? Bakmadıysan ben sana söyliyim, %20-25 civarı bir gol ortalamasıyla oynuyordu.

Mesela Alex Hagiyi istatistik anlamında solladı. Lig'de aynı zaman icerisinde daha cok gol attı, daha fazla asist yaptı. Fakat insanlar madalyonun hic arka yüzüne bakmadı. Bu yüzden Hagiyi izleme onuruna erisememis yeni yetmeler, Haginin kac defa tek bir hareketi ile 4-5 oyuncuyu ekarte edip arkadaslarını rakip takımla 2'ye 1 veya 3'e 1 karsı karsıya bıraktıgını bilmez.

30'una gelip hala bir oyuncunun "oyun icindeki efektifliginin" önemi kavrayamadıysan o senin ciddi bir sorunun.

Geri
Üst Alt