Cevap: # Evgeni Konoplyanka

Ah ah tam zamani simdi varya.

Biri sol kanat digeri oyun kurucu olmak üzere hücumda tam 2 futbolcuya ihtiyac varken, hem kanatlarda oynayan hemde oyun kurucu olan bu oyuncuyu nasıl es geciyorlar inanılır gibi degil. Hani joker gibi bir kac pozisyonda oynayabilen düz bir oyuncuda degil. Meziyetleri üst düzey. Pozisyon olarak tıpatıp Hagi'miz gibi. Diz orta sahaya Lass-Melo-Selcuk, önlerinde oynat Evgeni'yi serbest, sonra izle o 10 sene öncesinin deli takımını.

Takımı Dnipro'da hazır Avrupa'dan elenmisti.

Biri sol kanat digeri oyun kurucu olmak üzere hücumda tam 2 futbolcuya ihtiyac varken, hem kanatlarda oynayan hemde oyun kurucu olan bu oyuncuyu nasıl es geciyorlar inanılır gibi degil. Hani joker gibi bir kac pozisyonda oynayabilen düz bir oyuncuda degil. Meziyetleri üst düzey. Pozisyon olarak tıpatıp Hagi'miz gibi. Diz orta sahaya Lass-Melo-Selcuk, önlerinde oynat Evgeni'yi serbest, sonra izle o 10 sene öncesinin deli takımını.

Takımı Dnipro'da hazır Avrupa'dan elenmisti.

olse de kurtulsak

hic izlemedim ve ismini sefte duyuyorum!

Stancunun versiyonu bence!:D :D

sef derken, asci gibi mi?

Ulan alın şu adamı muazzam katkı verir bizim takıma

Birileri kapmadan kapın su adamı :o

Oğuz Serdar 'ın bir tane Amerikalı futbolcusu vardı geleceğin yıldızı dediği. Onu hatırlıyorum bu adamı görünce.

Zidane muamelesi yapıyordu hatırlamıyorum ki adını friedel mıydı neydi

iyi kaleci

Mesela Alex Hagiyi istatistik anlamında solladı. Lig'de aynı zaman icerisinde daha cok gol attı, daha fazla asist yaptı. Fakat insanlar madalyonun hic arka yüzüne bakmadı. Bu yüzden Hagiyi izleme onuruna erisememis yeni yetmeler, Haginin kac defa tek bir hareketi ile 4-5 oyuncuyu ekarte edip arkadaslarını rakip takımla 2'ye 1 veya 3'e 1 karsı karsıya bıraktıgını bilmez.

Yarmolenko'nun attıgı gol su ^yukarıda^ yazdıgımı birebir tasdikliyor. Istatistik istatistik diye kafayı yoranlar iyi baksın Ukrayna'nın attıgı ilk gole.

Frikikten nefis bir gol attı gecenlerde.

1. dakika 55. saniye gecin.

[video=youtube;V84o9Jqx-AI]https://www.youtube.com/watch?v=V84o9Jqx-AI[/video]

Bu adamı almak lazım.

Tek bir mac oturup izlememis kisiler bilmeden ileri geri sallıyor ama adam sadece iyi degil, cok cok iyi.

Dedigin gibi cok iyi, ama ati alan uskudari geciyor. Yukselen Rus futbolu ile bu cocuk en gec onumuzdeki yaz gitmis olur. Ukrayna'dan Shaktar gibi takimlara vermezler, rakiplerini cok guclendirmis olurlar.

Geri
Üst Alt