Cevap: # Evgeni Konoplyanka

Yorumlardan yola çıkarak Evgeni scout ekibine önerdim... Umarım kaale alınır... Malum yönetim bu aralar olmuş adam alma peşinde başarı düşünerek...

Scout ekibine ve teknik ekibe genç yada olmak üzere olan oyunular konusunda pek güvenemiyorum...

kimse kızmasın porto shaktar napoli ajax benfica gibi değiliz maalesef..canımı çok sıkıyor bu elimizden kaçan yetenekler.hasbelkader FR geldi ama onunda sonu düşman güldürten cinsten oldu.Keşke genç yıldız ve yıldız adaylarıyla kadromuzu harmanlayacak kadro mimarlarımız mühendislerimiz olsa ama başkanda futboldan anlamıyorki..Birtek Adnan Öztürk e güveniyordum onuda pasifize ettiler..

Scout ekibine ve teknik ekibe genç yada olmak üzere olan oyunular konusunda pek güvenemiyorum...

kimse kızmasın porto shaktar napoli ajax benfica gibi değiliz maalesef..canımı çok sıkıyor bu elimizden kaçan yetenekler.hasbelkader FR geldi ama onunda sonu düşman güldürten cinsten oldu.Keşke genç yıldız ve yıldız adaylarıyla kadromuzu harmanlayacak kadro mimarlarımız mühendislerimiz olsa ama başkanda futboldan anlamıyorki..Birtek Adnan Öztürk e güveniyordum onuda pasifize ettiler..

Peki bonservisine Riera'dan 3-5 fazla verip, bu 21'lik gencte kumar oynasak, Riera'dan daha mı az katkı verirdi takıma? Hız, teknik, fizik, raket gibi ayak, uzaktan sutlar, duran toplar, calım becerisi, hücum presi. Bir kanat oyuncusunda hemen hemen ne ararsan mevcut bu cocukta.

Evet Mete bende aynen ondan bahsediyorum işte.Sanırım yazdığımı yanlış anladın..Frank Ribery geldi ondada düşman güldürdük dedim..Kesinlikle tekrar tekrar denenen , kovulmuş , yaşı gelmiş, kariyeri düşüşteki oyunculara karşıyım..Çok ince eleyip sık dokuyarak Melo Elano vs tarzı ya da geçmişteki Hagi Pope Tafi tarzında alınabilir denenebilir ama bu 10 senede bir ya tutar ya tutmaz..Son 10 seneki geçmişi arama çabalarımıza bakarsak..Eğerki oturaklı adam istiyorsak gençlere kumar yapmak yerine o zamanda yine yaptıgımızdan farklı olarak bir çok seçenek vardır herzaman..

Ayrıca bu çocukta Giga ışığınıda gördüğümü eklemem lazım...

Yanlış anlamadım, ekleme yapmak istedim :ka19:

İsmi daha çok basketbolcuya benziyor :D

Spiker kadın: Evgeni seni Galatasaray taraftarı takımlarında görmek istiyor.

Konoplyanka: Galatasaray'da oynamak benim icin onurdur.

Hayırlı olsun diyebilir miyiz?

[video=youtube;VjxlRj5Cc98]https://www.youtube.com/watch?v=VjxlRj5Cc98[/video]

Spiker kadın: Medya'da gectigi kadarıyla bonservis bedelin oldukca yüksek?

Unal Aysal: Limit yok neyse veririz :ka25:

Mete sen nezamandan beri Rusca biliyon :asd:

Volkodav forumlarına takıldıgımdan beri :ka25:

Spiker kadın: Evgeni seni Galatasaray taraftarı takımlarında görmek istiyor.

Konoplyanka: Galatasaray'da oynamak benim icin onurdur.

Hayırlı olsun diyebilir miyiz?

[video=youtube;VjxlRj5Cc98]https://www.youtube.com/watch?v=VjxlRj5Cc98[/video]

Spiker kadın: Medya'da gectigi kadarıyla bonservis bedelin oldukca yüksek?

Unal Aysal: Limit yok neyse veririz :ka25:

Gerçekten diyor mu ? Rusça zaten anlamam da belki arada Galatasaray'ı falan anlarım dedim kadın motor çıktı, nasıl konuşma öyle o :D

Galatasaray falan demiyor , genel milli takım,klüp performansı muhabbeti falan yapıyorlar :D

Sazan olduk yani :D

Aslında kadının Rusça'sında problem var bende değil :ays:

Hatırlatmak gerek ;) Galatasaray.org'dan önerelim :)

Deutschland'a gol atmis galiba

Geri
Üst Alt