Cevap: # Evgeni Konoplyanka

anladığım kadarıyla bu elemanın farkına fm 2011de varılmştı,özellikleri daha bir orta halliceydi ama.

fm2012de bildiğin ilk sezondan gayet elit özelliklere sahip,istekleri bonserviste 8-9 milyon euro.

3-4 sezon geçince ingiltereye transfer yapıyor 15e falan.

sanırım inceden adamın farkına varılmış.

anladığım kadarıyla bu elemanın farkına fm 2011de varılmştı,özellikleri daha bir orta halliceydi ama.

fm2012de bildiğin ilk sezondan gayet elit özelliklere sahip,istekleri bonserviste 8-9 milyon euro.

3-4 sezon geçince ingiltereye transfer yapıyor 15e falan.

sanırım inceden adamın farkına varılmış.

Neyce konuşuyosun Tuna öyle :D

Mete konoplayanka ukrayna basınına açıklama yapmış "mete için türkiyeye gelicem demiş" kıs kıs kıs:asd:

ulan şu adam gelsin hele bide uğurlu rakamım olan 13 numero yu giysin benden sana bi konoplayanka forması helalinden

Bizimkilerin böyle bir vizyonu yok gibime geliyor.İnşallah yanılıyorumdur.

Biraz destek verin, RT yapin, bos durmayin bisey yapin. Ukrayna ligi hazir tatildeyken alalim su adami. Hocasi Juan de Ramos. Riera + para kabul eder buyuk ihtimal.

Tam zamanı bu adamı almanın. Hadi yönetim öyle 15-20 milyon da değil maksimum 7-8 e bitirirsiniz bu işi hatta Riera + 4 e falan.

Tam zamanı bu adamı almanın. Hadi yönetim öyle 15-20 milyon da değil maksimum 7-8 e bitirirsiniz bu işi hatta Riera + 4 e falan.

Olsa bence Shaqiri'den daha fazla katkı sağlar. Bana göre Messi ve Ronaldo'dan sonra ki kademenin en iyisi bu adam. EURO 12 geldiğinde anlar herkes.

sezon sonu alinsin su adam artik tabi becerebilirlerse

Konoplyanka olayi bitti benim gozumde. Bir ihtimal, turnuvadan evvel farkedilirse olabilir. Turnuvadan sonra kimse Ukrayna'da tutamaz bu adami.

2.20'de :yikes:

[video=youtube;N6Ebs9S_jmQ]https://www.youtube.com/watch?v=N6Ebs9S_jmQ[/video]

laf edince de aliniyorsun

Geri
Üst Alt