Cevap: # Evgeni Konoplyanka

Evgeni yolları dar...

premier lig'den adam öneren kim burada :D ayrıca nereden biliyorsun devamlı premier lig izlediğimi ve evet o ligin artığı evgeni'den iyidir, tıpkı la liga olduğu gibi.

Sana öneriyosun diyen olmadi. Sakin önermeye falanda kalkma. Dunyanin en iyi 2-3 onliberosundan olan bir Lorik Cana'yi daha kaldiramaz kimse. Herhangi bir Premier League oyuncusunun isminin gecmesi yeter. Sonra zaten Turkiye uzeri yapiyosun. Okudugunu idrak edememe probleminde varmis, ogrendik bu arada.

Sana öneriyosun diyen olmadi. Sakin önermeye falanda kalkma. Dunyanin en iyi 2-3 onliberosundan olan bir Lorik Cana'yi daha kaldiramaz kimse. Herhangi bir Premier League oyuncusunun isminin gecmesi yeter. Sonra zaten Turkiye uzeri yapiyosun. Okudugunu idrak edememe probleminde varmis, ogrendik bu arada.

öyle birşey demedim bir :D , sendeki program ne gerçekten halen teşhis edemedik forumda.

Salman'ı konuya yine zorla sokmuşlar

he sanırım tek eksiğimiz salmandı.

:D :D :D birşey demiyorum, adam aşırı ciddiye alıyor .

Beyler ilk ve son uyarı bu konuda;

Herkes fikrini yazsın forum kurallarına uygunca lütfen. Onun dışında ikili tartışma yaratacak ve sataşma tarzında mesaj yazanlar, oyuncuyu eleştirenlere hemen hakarete varabilecek şekilde cevaplar verenler uzun süreli konudan uzaklaştırılacaklar.

Gün geçmiyor ki bir kişi ayar vermeden ayar verdiğini sansın

Kasıtlı olarak konuyu sabote edenler konudan süresiz olarak atılacak, konudan atıldıktan sonra kimse gelip kendisini savunmasın, son uyarım bu.

Eugene'in artilarini ve eksilerini bu tarihi konuda tartisalim:

+

-

katkilarinizi bekliyorum

Geri
Üst Alt