Cevap: # Yevgen Konoplyanka

Herif Mete'den kurtulmak için ismini değiştirmiş lan :asd:

hakkaten ha eugene degil miydi bunun adi

Valla wiki'de Yehven yaziyordu, Transfermarkt ve diger sitelerde Evgeni. Rus spikerler sadece Konoplyanka diyorlar. Gecen alt yazida Yegven yazdigi dikkatimi cekti.

Neyse fark yok.

"Євген" - Yevgen diye okunuyor doğru yazmışsın.Baştaki "E" harfi öbür tarafa baksaydı "Evgen" diye okunurdu demek ki Transfermark yanlış yazmış.

Dun ki Karpaty Lviv macindan dakikalar:

1.43

2.40 frikik

3.10 yardiriyor

3.27 calimlar, topu kaptirma, ani presle topu geri kapma ve asistlik pas

3.44 25 metreden sut

3.56 takipcilik, mucadele ve teknik, hepsini bu pozisyonda gormek mumkun

4.12 merkezden uzak mesefeli bir sut

4.45 kosu yoluna iyi bir pas

5.45 izleyin sadece (@ Hayri, kapali defans konusuna verdigim ornek)

6.25 sol caprazdan frikik

6.45 akil dolu, Hagi vari muthis bir asist

7.40 defans arkasina sarkarak bir sut denemesi ama basarisiz

10.25 yine Hagi vari, akil dolu bir asist daha

10.35 rakip defans oyuncunun belini kirmis ama devami yok

[video=youtube;RAPJPQMTpyQ]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RAPJPQMTpyQ[/video]

Arkada kalmasin.

"Євген" - Yevgen diye okunuyor doğru yazmışsın.Baştaki "E" harfi öbür tarafa baksaydı "Evgen" diye okunurdu demek ki Transfermark yanlış yazmış.

:ka21:

Top sürüşü,pasları iyi gibi.Şutlarını geliştirmesi lazım biraz.Totalde iyi bir oyuncuya benziyor açıkçası

Not:İlk kez adamın oyunculuğuna dikkat ettim

Bu adamın hergün ismi değişiyor galiba.Evgeni mi Yevgen mi Evgen mi,Eugene mi bir karar verin artık.

ismini bosverin :D gelsin de rahat rahat mac izleyelim, soyle guzel kanat akinlari..

Hazard ayarında hatta daha yararlı olabilecek bir oyuncunun ismi cokta önem teşkil etmese gerek. Haksız mıyım?

Yevgen diye okunur, Yevgenya'nin erkek isim versiyonu. Iki ismin de kisa versiyonu Jenya'dir ve Sasha'larla birlesince Rus nufusunun onemli bir bolumunu olustururlar.

68 sayfa ne yazdınız arkadaş bir futbolcuya, bu kadar yorum yapıldığına göre iyi topçuymuş :asd:

Sen Kiril alfabesini öğren doğrusunu sen yazarsın buraya.
Hayırdır? Ne bu laf sokma çabası? O yorumu sana cevap olarak mı yazdım zannediyorsun?Görmemiştim bile senin yazdığıını. Adamın ismi değişiyor durmadan bende öyle bir yorum yazdım.

Şimdi gördüm yukarda açıklamışsın doğrusunu,laf sokmaya çalışmadan bak yukarda açıkladım deseydin daha iyi olmaz mıydı sence ?

forum efsanesi olarak kalir

Hayırdır? Ne bu laf sokma çabası? O yorumu sana cevap olarak mı yazdım zannediyorsun?Görmemiştim bile senin yazdığıını. Adamın ismi değişiyor durmadan bende öyle bir yorum yazdım.

Şimdi gördüm yukarda açıklamışsın doğrusunu,laf sokmaya çalışmadan bak yukarda açıkladım deseydin daha iyi olmaz mıydı sence ?

Öyle zannetmedim,laf sokmaya da çalışmadım merak etme.

Ukrayna Premier Ligi bitti. Shaktar Donetsk yine sampiyon. Hayırlısıyla bizde 'Amac Fenerbahce'yi Sampiyon Yapma Super Final'ini kazasız belasız bitirdikten sonra, 5 Haziran'da arkama yaslanıp Konoplyanka'nın GG77 efsanesini bitirmesini buyuk bir keyifle izleyecegim.

Geri
Üst Alt