Cevap: # Yevgen Konoplyanka

Almanya'ya gol atanda genel anlamda isteniyordu.Şimdi genel anlamda kötüleniyor.Bakalım ilerleyen maçlar ne getirecek?

tn_%C3%A7%C3%B6p-po%C5%9Feti.jpg

Hamit'i macin basinda bakkala yolladi. Sonralari bidaha basti calimi, Nuri gelip arkadan pozisyonunu bozdu. Sari kart pozisyonunda yine Hamit'i sarhos etti, hakem faulu es gecti.

Bu rezelet Ukrayna takiminin en cok cabalayani, net.

evet allah var cok guzel calim atarmis gibi yapip sonra topu kaptiriyor

isabetli pas sayisi: 1

sari kart sayisi: 1

top kaybi sayisi: 5

adamı 1 macla yıldız yapıp 1 macla cöp yapmayın yahu. avrupa şampiyonasının 3 macını izleyin ondan sonra karar verin bence. ben ozaman degerlendircem bu herifi.

Caner leş topçu >> Caner Konoptan iyi topçu >> Konop leş bile değil...

Konoplyanka'yi hayatinda ilk sefer canli bir macta izleyenlerin yerin dibine sokma cabalari sadece cehaletten ibarettir.

2.yarı 1 gol atar herkes U dönüşü yapar.

Tipik biz Türkler. :ka23:

Amrabat bu adamı 2 ye katlar net..

Top ayağına geldiğinde kendinden cok emin duruyo bi yıldız gibi falan ama çalım atmayı tam bilmiyo su anda gereksiz bi heyecan var veya çözemedim tam.. Amrabatla falan mukayase edilcek bi adam değil ama

Mete reyiz'e disrespegt etmeying eylemeying :ayatollah: 300 yıldır izliyor siz 1 macla yorumsallık yapyonz

adam top kaybı falan yapmadı . iyi bindiriyor . takımsal bütünlügü yok ukraynanın . konop kumajını belli ediyor ama 5m 'dan fazla vermem

evet allah var cok guzel calim atarmis gibi yapip sonra topu kaptiriyor

isabetli pas sayisi: 1

sari kart sayisi: 1

top kaybi sayisi: 5

Goz var izan var, kac kere yardima gitti diger Ukraynali oyuncular? Ben sana yazayim, sifir kez. Her topu aldiginda 2-3 kisi birden basiyor.

Bir Euro 2012'de görelim bari ondan sonra konuşuruz.Gerçi adamlar zor gruptalar o maçlarda da pek top geleceğini sanmıyorum kendisine.

Hamit gibi hucumcu bir kanat oyuncusunu bile geçemiyor,gitsin kumda oynasın.

Konoplyanka'yi hayatinda ilk sefer canli bir macta izleyenlerin yerin dibine sokma cabalari sadece cehaletten ibarettir.

Maçtan önce kesin ifadelerle bu oyuncunun bu maçta herkesi kendine hayran bırakacağını söyleyip, aksini kabul etmemek de cehaletten ibarettir.

Geri
Üst Alt