Cevap: # Yevgen Konoplyanka

copculer krali bile degil, prensi

ilk yari ukraine kotuydu anladik ikinci yari iyiydi konop yine KARAVANA. kel nazarenko ona 3500 basar

fm oynuyorum galatasaray ile

şimdi gördüm mahmut alpaslan diye bir scoutum varmış

metenin akrabası olabilir diye hemen kovdum

Leş oğlu leş. Fm de bile leş BENCE. Ha fm den bir oyuncu önerecek olsaydım tek önereceğim adam Yassine el Ghanassy olurdu. Kanatlarda yardırmak deyimini tamamıyla karşılayan adam. Dur aklıma gelmişken bakayım netten videosu var mı :ads:

Sercan Sararer>Gökhan Töre>Konoplyanka,cebe kalan milyon eurolar da cabası..

Geçen bir arkadaş Alexis Sanchez falan hikaye diyordu bu adamın yanında,artık nasıl izliyolarsa oyuncuları,allahtan takımın başında böyle scoutlar yok:)

Bu adama para harcayacağıma Pino'yu geri çağırırım. Yani bedava verseler alınmaz, zira yabancı kontenjanını böyle adamlara harcayamayız. Ukrayna milli takımına kadar yükseldiğine göre izlediğimiz kadar leş değildir muhtemelen ama kötü gününde bile olsa en azından savunmaya yardım eder insan. O da yok, yani bu adam 100 sayfayı geçti artık, forum veritabanına yazık.

Olsun, varsin bu oyuncu karavana olsun. Senin yazdigin 376733 oyuncudan eser kalmadi senelerdir.

Ama yine soyluyorum, fazla heyecan yapmayin ve bekleyin turnuvayi. Bugun Ukrayna'da tek bir oyuncu bile iyi degildi. Yinede standartlarina gore kotu olsada ilk yarida en iyileri Konoplyanka'ydi.

Tamam belki mete haklıdır çok efektif bir oyuncudur kendini göstermemiştir bilemem ama kanat oyuncusu olup savunması yetersiz mücadele etmeyen futbolcunun günümüz futbolunda yeri olduğunu düşünmüyorum.

Kotu oynadi, ayni Arda yada Gokhan Tore gibi. Aradaki fark bizim takim hayatinin topunu oynadi, onlar rezil oynadi. Hade zil takip oynayin simdi :ka21:

Mete bir sorum olacak müsadenle. Konoplyanka'ya hiç transfer teklifi geldi mi sezon başı veya devre arasında ? Shakhtar Donetsk, Dinamo Kiev veya Avrupa'dan başka kulüplerden oyuncuyu takip eden var mı ?

Tamam belki mete haklıdır çok efektif bir oyuncudur kendini göstermemiştir bilemem ama kanat oyuncusu olup savunmasına yardım etmeyen futbolcunun günümüz futbolunda yeri olduğunu düşünmüyorum.

En iyi ozelliklerinden biri defansif acidan takima yardim etmesi. Macin basinda da surekli baski yapiyodu. Takim durunca oda durdu.

Mete bir sorum olacak müsadenle. Konoplyanka'ya hiç transfer teklifi geldi mi sezon başı veya devre arasında ? Shakhtar Donetsk, Dinamo Kiev veya Avrupa'dan başka kulüplerden oyuncuyu takip eden var mı ?

Kim istiyor kim istemiyor takip etmiyorum. Maclarini yada izleyemezsem ozetlerini izleyip kapatiyorum. Ama her yerde Arsenal, Juve, ManU, Chelsea haberleri dolasiyor.

Geri
Üst Alt